Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Evet cnm coraspin i duyunca şaşırmıştım bende düşük riskini azaltıyormus meger, vitaminler de var
Düşük azalttığını duymuştum bende çoğu kişinin düşük nedeni kan pıhtısıymış zaten .
Tüp bebeğin avantajı da şu ki hamile kalsan düşük iğneleri vitaminler temkinli gidiliyor inşallah bizlerde hayırlı haberler alırız.

Hadi inşallah az kaldı az hepimiz mutlu yolun sonuna geldik sayılır
hamile kalınca bebekle ilgili sitelerde görüşüp oralarda konuşuruz tüp bebek maceramız unutulur bile
Bence hep burada devam edebilir belki bizden sonra gelen arkdaşlarımız olur biz zorlandık onlar bilgi edinmekte zorlanmasınlar yardımcı oluruz ayyyy Allah'ım neleri konuşuyoruz sen NASİP ET AMİN AMİN AMİN

O öyle oluyor ya opu dan sonra hemen oluyorsun 2. Adet gecikmeli oluyor .

Ama olsun rahim dinlenmiş kendine gelmiş ilaçlardan arınmış olup yeni sürece hazırlanmış oluyor öyle düşün
Canım senin taze transfer değildi değil mi yanlış mı hatırlıyorum. E2 bakılmış mıydı hatırlıyamadım benim de sanırım 12 15 civarı toplanır gibi duruyor ama doktorum taze yapmak istiyor geçen sefer e2 yüksek çıkmıştı bu sefer nasıl olucak diye biraz kafama takılıyor

Taze transfer nedir çok bilmiyorum.

Hemen yumurta toplanıp ertesi gün transfer mi ediliyor .

Benim dondurma hatta başka özel durumlarımız oldu eylul de planımız vardi transfer için ekime sarktik dondu cucuklar

Taze transfer nedir çok bilmiyorum.

Hemen yumurta toplanıp ertesi gün transfer mi ediliyor .

Benim dondurma hatta başka özel durumlarımız oldu eylul de planımız vardi transfer için ekime sarktik dondu cucuklar
Taze de opudan sonra 3 ya da 5. gün yapılıyor ben de 2 kere donmuş oldum da taze olmadım ondan sordum

Kizlar kizlar canlar bitaneler haber geldi şimdi

3 embriyomun 3 u de bugüne de çıktı 5.gun yani bugün ve donduruldular 15 tatile kadar bekleyecekler beni ozamana kadar da 10 kilom gidec ek Allahim cok mutluyum 5 bebisim oldu donduruk 1 tanesi beni bulur saglikla insallah

Nasıl geçti peki ağrın sızın oldu mu sonrasın da ne zaman yaptırdın ve transferin oldu mu ?
Cnm genel narkozlu ameliyat hicbirsey hayırlamıyorsun.sonrasında pek bir ağrım da olmamıştı.6 sene önce oldum.eşimde ve ben de sorun yok sebepsiz olduğu icin polipten şüphelenmisti doktor ama ameliyattan sonra dogal yolla hamile kalamadim.sonrasinda bir aşılamam var negatif sonuclandı.vakit kaybetmeden tüp bebek denedik ve ilk denemede tuttu çok şükür

Amin cnm çok sevindimhayırlısı olsun

HADİ GÖZÜN AYDIN SAĞLIKLA GELSİNLER İNŞALLAH.

Benimde tek embriyom geriden geliyormuş bugün 3. Gün ve 5e bölünmüş. 5. Günü bekleyecekler o yüzden. Sizin sonuç ne oldu? Yaşıyorsa geriden gelmesi neyi etkiliyor bilginiz var mı bu konuda :/

Mide de raksediyor üffffff bol acılı acılı birazdan diyetisyene gidicem geldi kesin geri kilolar
Ayyyy çok sevindim mevlam yardımcın olsun inşallah
Ben şuan tüp bebek aşamasındayım aşılama hakkım da bitti zaten yeni fark edildi bende polip sonrası hiç kanama falan yaşadın mı bazı yerlerde okudum kana oluyormuş sonrası da

Benimde tek embriyom geriden geliyormuş bugün 3. Gün ve 5e bölünmüş. 5. Günü bekleyecekler o yüzden. Sizin sonuç ne oldu? Yaşıyorsa geriden gelmesi neyi etkiliyor bilginiz var mı bu konuda :/
Geriden geliyor demek 3.günüde olmasına rağmen o hala 1.gününde kalmış yani kalitesi düşük yaşıyor ama kalitesiz muhtemelen düşük sebebi gelişmemiş veya kese boş olayı bundan kaynaklı oluyor benim geriden gelen 5.güne kadar beklediler maalesef gününe göre büyümedi ve imha edildi sadece 1 embriyom gününe göre büyüdü ona da 4 hücreli iyi kalite dendi.

Ay maşallah bizimde ilk seferde tutarsa var ya ahtımız var @Byrmseyda2505 ile galatada çılgınlar gibi bağıracağız

Canımm çok sevindimmm hayırlı olsun inş sağlıcakla bebeğini ya da bebeklerini de kucağına alıcaksın hepimiz alırız inş

Kızlar aranızda hiç histereskopi sıkıntısı yada sorunu yaşayan oldu mu neden oluyo falan bilgisi olan var mı acaba ?
Merhaba, ben 28 eylülde histereskopi oldum. Doktorum ilk muayenede polip olduğunu rahim içinde sıkıntılar olduğunu transferden önde bu sorunları çözeceğimizi iletti.yumurta toplamadan sonra odaya geldiğinde direk rahim filmi çektirmene gerek yok sen hazır hissettiğinde gel histereskopi yapalım sonra transfer dedi. Çok korkmuştum yumurta toplamadaki gibi agrım olacak diye ama hiç agrım sancım olmadı. Şuan dinlenme aşamasındayım aralık gibi trasfere başlarım heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…