- 4 Kasım 2019
- 1.510
- 1.042
- 29
Ben kasımın sonu gibi tahmin ediyorum ama doktora bağlı tabi 11 kasım gibi adet olucam artık ne zaman olursaKasımın kaçı inşallah
Benmde uygun gorulurse Kasım'da baslar Aralığa sarkar sanırım hadi hayırlısıyla inşallahBen kasımın sonu gibi tahmin ediyorum ama doktora bağlı tabi 11 kasım gibi adet olucam artık ne zaman olursa
Hayırlısı inşallah tedaviniz nerde oluyorBenmde uygun gorulurse Kasım'da baslar Aralığa sarkar sanırım hadi hayırlısıyla inşallah
MemorialHayırlısı inşallah tedaviniz nerde oluyor
İyi bi yer diye duydum inşallah hakkınızda hayırlısı olurMemorial
İnşallah hepimiz hakkindaİyi bi yer diye duydum inşallah hakkınızda hayırlısı olur
Ben de polip vardı,histereskopi oldumKızlar aranızda hiç histereskopi sıkıntısı yada sorunu yaşayan oldu mu neden oluyo falan bilgisi olan var mı acaba ?
Nasıl geçti peki ağrın sızın oldu mu sonrasın da ne zaman yaptırdın ve transferin oldu mu ?Ben de polip vardı,histereskopi oldum
aynıyız aralık başı ortasına gelir benimde transfer tarih veremiyorum artık 25 yıllık vücudumu tanıyamıyorum bendeBenmde uygun gorulurse Kasım'da baslar Aralığa sarkar sanırım hadi hayırlısıyla inşallah
Günaydınnnn canısııııııGÜNAYDIN
Hayırlı uğurlu olsun endişe etme iğnlerini vaktinde takip et hayırlısıyla olacak inşallah.Günaydın kızlartüp bebek için salı günü iğneye başladım çok heyecan var hatta ya tutmazsa diye korkuda var bu aşamaları sizlerle birlikte takip etmek isterim inşallah en yakın zamanda bebislerimize kavuşuruz
Aynen bende bişey diyemiyorum yolu gözükmez olur filan adetin,aynıyız aralık başı ortasına gelir benimde transfer tarih veremiyorum artık 25 yıllık vücudumu tanıyamıyorum bende
Hayırlısıyla olur inşallah tedavin su gibi akar kolay geçer inşallahGünaydın kızlartüp bebek için salı günü iğneye başladım çok heyecan var hatta ya tutmazsa diye korkuda var bu aşamaları sizlerle birlikte takip etmek isterim inşallah en yakın zamanda bebislerimize kavuşuruz
Günaydın bugün nasıl hissediyorsun güzel haberlere ddogru inşallah :) ben hamile kaldığımi hiç hissetmedim transferlerimde doğru dürüst belirti olmuyorGÜNAYDIN
Boşlukta gibiyim ne var ne yok hiç birsey hissetmiyorumGünaydın bugün nasıl hissediyorsun güzel haberlere ddogru inşallah :) ben hamile kaldığımi hiç hissetmedim transferlerimde doğru dürüst belirti olmuyor
Tşk ederim canım Acıbadem Hastanesi'nde başladım ilk görüşmede çok ilgilileri bakalım inşallah böyle devam ederHayırlı uğurlu olsun endişe etme iğnlerini vaktinde takip et hayırlısıyla olacak inşallah.
bir işe başlamak başarmanın yarısıdır rabbim gönlüne göre versin .
hangi hastane de başladın ?
Kötü olmasını istemediğimiz için boşlukta olman çok normal hayırlısıyla olumlu haberler ile bunu da atlatacaksın inşallah.Boşlukta gibiyim ne var ne yok hiç birsey hissetmiyorumpsikolojik olarak da birsey var gibi hayal edemiyorum
Aldığımız hormonlardan dolayi mi acaba