- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
İnşallahAyy doktoruma guveniyorum bakalim insallah benimle kalir bebegim
Valla ilk denemem, daha once 1 kimyasal bir de laporoskopi oldum. O yuzden tup bebek denemeye karar verdik. Allahima emanetizBen hiç yaşamadım transfer falan ama eğer aşılama denediyseniz onun gibi oluyormuş işlem yani ağrısız sızısız inşallah sizde güzel geçirirsiniz yarını
Hiç stres yaomayın çok kolay bi işlem sadece idrara sıkışık olmak biraz zorluyorInsallah cok stresliyim Allah buyuk, insallah guzel haberlerimizi heeep beraber veririz
Altima yapicam diye zaten coi korkuyorumHiç stres yaomayın çok kolay bi işlem sadece idrara sıkışık olmak biraz zorluyoronun dışında asla acı yok
En güzeline emaletiz hepimiz inşallah bizim de kucağımız cennet kokusuyla kokulanırValla ilk denemem, daha once 1 kimyasal bir de laporoskopi oldum. O yuzden tup bebek denemeye karar verdik. Allahima emanetiz
Amin canimEn güzeline emaletiz hepimiz inşallah bizim de kucağımız cennet kokusuyla kokulanır
Ay evet yaa birde havada soğukHiç stres yaomayın çok kolay bi işlem sadece idrara sıkışık olmak biraz zorluyoronun dışında asla acı yok
Ay inşallah yaaa gelir mi o günler1 ay sonra başlığı 2022nin güzel anneleri diye değiştiririz inşallah sonra bu sefer benimki durmuyo seninki ne alemde muhabbetleri de yaparız... Rabbim yazmayı yaşamayı bu güzel duyguyu nasip eder
Amiiiiin1 ay sonra başlığı 2022nin güzel anneleri diye değiştiririz inşallah sonra bu sefer benimki durmuyo seninki ne alemde muhabbetleri de yaparız... Rabbim yazmayı yaşamayı bu güzel duyguyu nasip eder
Bu zaman gelmeyi nasip eden Rabbim o günleri de görmeyi nasip eder inşallahAy inşallah yaaa gelir mi o günler
Amiiiiin
Polip, miyom kist , yapışıklık rahimsel şekil bozuklukları durumunda yapılıyor kayıp vs yaşandığında yapılıyor.Kızlar aranızda hiç histereskopi sıkıntısı yada sorunu yaşayan oldu mu neden oluyo falan bilgisi olan var mı acaba ?
Benim hazırlık diğer ay kısmetse inşallahEn yakın transferi olacak kim var
O kadar zaman kontrole gittim hiç fark edilmedi ama yumurta toplama işlemi olmadan son kontrolüm de doktor rahim içinde polip oluşmuş dedi bende hocam bu daha önce fark edilmedi mi o kadar baktınız falan dedim bana dediki kullandığın ilaçlardan oluştu muhtemelen böyle bişey mümkün mü acaba hala kafama o takıldı gidiyor öyle düşünmeden duramıyorum buna sebep 1 yada 2 ay ertelendi transfer işlemim küçük operasyon yapacağız sana dediler beklemedeyim sormak istedim belki bilgi edinirim de beynim rahatlar diye bu hamile şey hamile kalamama da mı sebep acabaPolip, miyom kist , yapışıklık rahimsel şekil bozuklukları durumunda yapılıyor kayıp vs yaşandığında yapılıyor.
Polip korkma mercimek gibi şeyler oluyor o reaksiyon vermiştir vücudun ilaçlara ondan olmuşturO kadar zaman kontrole gittim hiç fark edilmedi ama yumurta toplama işlemi olmadan son kontrolüm de doktor rahim içinde polip oluşmuş dedi bende hocam bu daha önce fark edilmedi mi o kadar baktınız falan dedim bana dediki kullandığın ilaçlardan oluştu muhtemelen böyle bişey mümkün mü acaba hala kafama o takıldı gidiyor öyle düşünmeden duramıyorum buna sebep 1 yada 2 ay ertelendi transfer işlemim küçük operasyon yapacağız sana dediler beklemedeyim sormak istedim belki bilgi edinirim de beynim rahatlar diye bu hamile şey hamile kalamama da mı sebep acaba
Ya bazi kişilerin çoğu şeyden haberi bile yok hamile kalıyor doğum yapıyor engel olmuyor nasip. Yani sonradan cikmista olabilir sen içinde soru işareti varsa başka doktora yaptır bebce.O kadar zaman kontrole gittim hiç fark edilmedi ama yumurta toplama işlemi olmadan son kontrolüm de doktor rahim içinde polip oluşmuş dedi bende hocam bu daha önce fark edilmedi mi o kadar baktınız falan dedim bana dediki kullandığın ilaçlardan oluştu muhtemelen böyle bişey mümkün mü acaba hala kafama o takıldı gidiyor öyle düşünmeden duramıyorum buna sebep 1 yada 2 ay ertelendi transfer işlemim küçük operasyon yapacağız sana dediler beklemedeyim sormak istedim belki bilgi edinirim de beynim rahatlar diye bu hamile şey hamile kalamama da mı sebep acaba
Aynen bencede ,Polip korkma mercimek gibi şeyler oluyor o reaksiyon vermiştir vücudun ilaçlara ondan olmuştur
Buyur sorun yaratır gebeliginde zorlar diye temizlemek istemeleri normal sıkma canını
Kime desem çevremde duymadım bilmiyorum dedi hatta eşim annesine söylemiş oda belkide ondan olmuyor cocuk demiş ister istemez biraz Moralim bozulduPolip korkma mercimek gibi şeyler oluyor o reaksiyon vermiştir vücudun ilaçlara ondan olmuştur
Buyur sorun yaratır gebeliginde zorlar diye temizlemek istemeleri normal sıkma canını
Kaç senedir gidiyorum hastaneye hiç fark edilmedi hayırlısı böyleymiş demekki diyorum ama takıldı öyleYa bazi kişilerin çoğu şeyden haberi bile yok hamile kalıyor doğum yapıyor engel olmuyor nasip. Yani sonradan cikmista olabilir sen içinde soru işareti varsa başka doktora yaptır bebce.