Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Kime desem çevremde duymadım bilmiyorum dedi hatta eşim annesine söylemiş oda belkide ondan olmuyor cocuk demiş ister istemez biraz Moralim bozuldu

Kaç senedir gidiyorum hastaneye hiç fark edilmedi hayırlısı böyleymiş demekki diyorum ama takıldı öyle
Histereskopi ol yinede kafanda soru işareti kalmaz tüp bebek masraflı bı surec yarın bigunnozele gidersin önüne çıkar hep. İnşallah tez vakitte biter bu durum ama yinede yaptır insallah.

Histereskopi ol yinede kafanda soru işareti kalmaz tüp bebek masraflı bı surec yarın bigunnozele gidersin önüne çıkar hep. İnşallah tez vakitte biter bu durum ama yinede yaptır insallah.
Yaptırıcam nasipse adet olmayı bekliyorum olup kontrole gidicem tekrar bakılacak galiba ona göre de gün verilecek operasyon için

Histereskopiyi yapacak doktor iyimi ona göre yaptır. Bu işlemlerde işinin ehli hijyene dikkat eden yerlerde yaptırmak dhss doğru olur.
Bana tüp bebek işlemi yapan doktor ben yapacağım işleminizi dedi zaten bu doktor hastanın her durumuyla kendi birebir ilgilenıyormuş dedim ya oraya gelen hastalar doktordan çok memnun

Çapa iyidir deneyimli doktorlar oluyor orda sana kaçıncı gün embriyosu konulacakpeki
Hiç bir fikrim yok desem :kızgın: geçen çarşamba yumurta toplama işlemi oldu cuma görüşmeye çağırdılar 3 tane embriyo oluşmaya başladı donduralım 1 yada 2 ay içerisinde transfer işlemi gerçekleştirelim dediler eşimle imza attık onay verdik yanı dondurmalarına nasıl oluyor buna göre bilmiyorum

Hiç bir fikrim yok desem :kızgın: geçen çarşamba yumurta toplama işlemi oldu cuma görüşmeye çağırdılar 3 tane embriyo oluşmaya başladı donduralım 1 yada 2 ay içerisinde transfer işlemi gerçekleştirelim dediler eşimle imza attık onay verdik yanı dondurmalarına nasıl oluyor buna göre bilmiyorum
Himm opudan sora kaçıncı gün dondurmaya karar verdiniz? Ona göre ortaya çıkar. Sorsaydin kaç hucreli kalitesi ney diye

Himm opudan sora kaçıncı gün dondurmaya karar verdiniz? Ona göre ortaya çıkar. Sorsaydin kaç hucreli kalitesi ney diye
Sadece çok güzel ve kaliteliler denildi. İşte Çarşamba işlem oldu cuma donduruldu aynı hafta

• Beğen
Reactions: H M
İnanın bir kaç kisi dışında tüp bebek yaptirdigimdan kimsenin haberi yok
Neden

Cunku ne eşimde ne bende sorun yok ama bunu anlayacak insanlarda yok

Kesin vardır da oyle diyor işte

Eşi sorunludur

Kesin bunda bir problem vardır vs vs muhabbetleri duymamak için demedik .

O yuzden aldırmayın siz doğruyu bildiğiniz sürece içiniz rahat olsun yolunuza devam edin 🥰🥰🥰🥰🥰

İnanın bir kaç kisi dışında tüp bebek yaptirdigimdan kimsenin haberi yok
Neden

Cunku ne eşimde ne bende sorun yok ama bunu anlayacak insanlarda yok

Kesin vardır da oyle diyor işte

Eşi sorunludur

Kesin bunda bir problem vardır vs vs muhabbetleri duymamak için demedik .

O yuzden aldırmayın siz doğruyu bildiğiniz sürece içiniz rahat olsun yolunuza devam edin 🥰🥰🥰🥰🥰
Benşm çevremdeki çoğu insanda sürekli bu mantıkta 🥺 ilkten çok üzülüyordum sonrası umutsamamaya başladım
Tamam 3.gun inşallah hayırla olsun 🌸
Bugün yine bişey öğrenmiş oldum teşekkür ederim ☺️

Benşm çevremdeki çoğu insanda sürekli bu mantıkta 🥺 ilkten çok üzülüyordum sonrası umutsamamaya başladım

Bugün yine bişey öğrenmiş oldum teşekkür ederim ☺️
Tup bebek nedir bilseler bunu demezler işte 😁😁 napcan

Mesela şimdi sizin histeroskopi neden olarak bellendi ya o öyle gider 🙄🙄 kulak tikayacksin sakin kendini anlatmaya çalışma yorulursun 😁😁

Aaaamaaan oyle ya da böyle bebisler gelsinde

Tup bebek de de çaresiz kalan insanlar var Rabbim yardımcısı olsun herkesin🥰🥰🥰

Mesela şimdi sizin histeroskopi neden olarak bellendi ya o öyle gider 🙄🙄 kulak tikayacksin sakin kendini anlatmaya çalışma yorulursun 😁😁

Sen nerde yaptiriyorsun loyA😊

Ben zaman bişey duymim benim için bitmiştir nasıl büyütürüm nasıl büyütürüm içimde kaf dağı yaparım hiç sevmem o hüyümü ama eskisi gibi değilim çok şükür az da olsa takmamaya başladım insanları

X