Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Günaydın kızlar 😊 tüp bebek için salı günü iğneye başladım çok heyecan var hatta ya tutmazsa diye korkuda var bu aşamaları sizlerle birlikte takip etmek isterim inşallah en yakın zamanda bebislerimize kavuşuruz 😊🙏🙏
Canım hayırlı olsun inşallah Allah'ım sonuçlarının güzel çıkmasını pozitifleri görmeyi nasip etsin inşallah
Sanada dua edelim inşallah
Ya Varis / Ya Evvel c.c çekelim çekince yazayım sende çek bolbol 🌸
Her opu ya trasfer olanlar için okuyalım bol bol ne kadar çekelim sayı da belirleyelim Selin n Selin n arkadaşımız sayfanın başına not düşsün olmazsa daha iyi olmaz mı ?

İnşş güzel haberlerini alırız cnm bnmmm bnm de yumurtam toplandı dün 12 tane..bakalım kaç tanesi ilerliyck🥺🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Senin kaç tane toplanmıştı
15 di 13 ü 3.gune kadar geldi 4 tanesi 5.gun e ulaştı donduruldu 🥰🥰🥰

Pozitif ol olumlu düşün hormonlarına esir olma sakın. Ignelerden sıkıldım ilac da içmek istemiyorum ama sabır sabır 🤗🤗🤗

Maşallah güzel kalplim…inş güzel haber alırım bugün ..arıycklar bakalım hastaneden..
Bizleri de haberdar et 😍

Coook duydum gördüm 25 30 a yakın yumurta toplanıp 2 tanesi devam eden

1 tane yumurtayla bile gebe kalan 😎

Hic kalbini bozma 10 tanesi devam etse de 10 tanesini doğurmayacağız ya 😁😁

Bizleri de haberdar et 😍

Ayy çok güzel morel oldun cnmn çok rahatladım..iki embriyo konulck bakalım olursa eğer inşşşşşşşş

Ayy çok güzel morel oldun cnmn çok rahatladım..iki embriyo konulck bakalım olursa eğer inşşşşşşşş
Yumurta sayısına çok takılmışız bariz hepimiz ama Loya-Kiana Loya-Kiana 'nında dediği gibi gerçekten sayı değil kalite önemli olan 10la oluyor 1le de yeterki kaliteli olsun 🤗

Bizleri de haberdar et 😍

Ayy inşalalh içime su serpiliyor böyle dedikçe 1tane embriyom var diye rüyamda bile bunu düşünüyorum Allahım sen bizlerin yüzüne bak ya rabbim.

Ayy inşalalh içime su serpiliyor böyle dedikçe 1tane embriyom var diye rüyamda bile bunu düşünüyorum Allahım sen bizlerin yüzüne bak ya rabbim.
Amin inşallah içimiz ferah olsun kötü düşünmeyelim ki kötü olmasın güzel gelişmeler olsun inşallah 🌿

X