- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Bende öyle çoğu şeyleri burada öğrendim vallaaminn canım çok teşekkür ederimm
süreci internetten çok araştırdım ama herkes için çok başka olduğundan nedense çok hevesle bekliyorum başlamayı
Hmm anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallahEvet donduruldu fazla yumurta toplandı karnımda sıvı oluştu o yüzden
Merhaba hayırlı olsun inşallah transferinizEn yakın transferi olacak kim var
Kullanıcı adınız harikaMerhaba hayırlı olsun inşallah transferiniz
Bende yarın bir USG sonrası karar verilecek
Kullanıcı adınız harikahadi hayırlısı olsun inşallah
Bende tıbbi sekreterdim ayrildim 2020 haziran da .
Aşı da çalışan bir sağlık personeli olunca ortaya bu çıktı
Aminnn inşallahKullanıcı adınız harikahadi hayırlısı olsun inşallah
AminnnBende tıbbi sekreterdim ayrildim 2020 haziran da .
Allah yardımcınız olsun iyi ki varsınız
Uzun.lafi kısası gelecekse dünyaya olacak .Beni de bugün merkezdenn aradılar
16 yumurta için orta kalite de gidiyor dediler
Daha çok gerçekleri duymak istemedim sanırım bölünme durumları hakkında bilgi almak istemedim onlardan zaten söylemediler
Sadece rahîm de sıvı birikimi varsa ve embriyo uygunsa dondurulacak , rahim temizse bana 3.gün orta kalite de transfer edilecek
Burası sayesinde yeni arkadaşlıklar edindik bence yüz yüze görüp tanımasakta demekki nasipte kader ortaklığı ile arkadaş edinmek varmışKızlar ne güzel muhabbetler yapılmış
Çok güldüm Rabbim de sizleri güldürsün inşallah
Okumaktan o kadar çok zevk aldım ki
❤Burası sayesinde yeni arkadaşlıklar edindik bence yüzü yüze görüp tanımasakta demekki nasipte kader ortaklığı ile arkadaş edinmek varmış
Normal hayatta asla kimseyle bu kadar konuşamam ama yazmaya gelince ellerim uyuşur oldu
Aaaaa hayırlısı inşallah inşallah güzel haberlerle gelip yazarsınız bize
Insallah cok stresliyim Allah buyuk, insallah guzel haberlerimizi heeep beraber veririzAaaaa hayırlısı inşallah inşallah güzel haberlerle gelip yazarsınız bize
Ayy doktoruma guveniyorum bakalim insallah benimle kalir bebegimcoook kolay bi işlem hiiic gerilme
Ben hiç yaşamadım transfer falan ama eğer aşılama denediyseniz onun gibi oluyormuş işlem yani ağrısız sızısız inşallah sizde güzel geçirirsiniz yarınıInsallah cok stresliyim Allah buyuk, insallah guzel haberlerimizi heeep beraber veririz