Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Ben vajinal ultrasonla muayene oldum en son. Şu an 7+5 im. Bir dahaki randevuda doktor nasıl muayene eder bilmiyorum. İlk haftalar hep vajinal ultrasonla muayene ediliyor diye biliyorum. Daha sağlıklı sonuçlar elde ediliyor.

Ultrason kağıdında fetüsün bulunduğu yere göre tahmin yapılıyormuş. İşte sağda mu solda mı diye. Ama vajinal ultrason ve karından ultrason birbirinden farklıymış.
Canım bende çok merak ediyorum 5+4 ken karından bakıldığında yuvarlaktı benim 2 gün sonra vajinal bakıldığında fasülye gibiydi hangisine göre yorum yapacağız

Şimdi baktımda kalp atışından sonra çekilen ultrason görüntüsü olması lazımmış

Şimdi baktımda kalp atışından sonra çekilen ultrason görüntüsü olması lazımmış
Ben zaten bir kez ultrason görüntüsünü gördüm. O da kalp atışı sırasında. Grupta yorum yapabilen biri olsa da bizim ultrasonları da yorumlasa

Canım bebek kesenin solunda ise erkek sağında ise kızmış fasülye gibi ise erkek yuvarlak ise kızmış At ultrason fotoğrafını yorumlayalım
Karın dan bakılan USG ile cinsiyet tahmini

Ramzi teorisini kendiniz uygulayabilirsiniz. 6-7 . haftalara ait ultrason görüntünüz eliniz de varsa inceleyin. Bebek sağ tarafta ya da sağ tarafa daha yakınsa kız , Eğer bebek sol tarafta ya da sol tarafa yakınsa cinsiyeti erkektir.

Vajinal ultrason ile cinsiyet tahmini

Gebeliğin yine 6-7. haftalarında ki vajinal ultrason ile bebeğin konumuna göre cinsiyet tahmini yapılıyor. Bebek sağda ise erkek , sol yada sol tarafa yakın sa bebek kız demekmiş.
Bu metodalar dışında bebeğin cinsiyeti ultrason ile 16-17 haftalarda daha net izlenir. 20. haftaya yaklaştıkça cinsiyet en net şekilde değerlendirilir.

İnternette bunu buldum. Bazı yerlerde ise plasentaya göre belirlenir yazıyor.

Eklentiler

• A156B8AA-2FA1-46DB-B2DA-495B63404E49.jpeg
    145,5 KB · Görüntüleme: 43
Seninki vajinal dimi

Burda yazılana göre seninki de benimki de kız vajinalde seninki baya yuvarlak birde kese bak bende vajinal görüntümü atıyorum. Şimdi

Eklentiler

• image.jpg
    116,3 KB · Görüntüleme: 64
Burda yazılana göre seninki de benimki de kız vajinalde seninki baya yuvarlak birde kese bak bende vajinal görüntümü atıyorum. Şimdi
Eğer o siyah kısım rahim ise içindeki beyaz şey bebek ise ikimizin de erkek oluyor. Çünkü sağ tarafta. ben mi yanlış anladım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…