- 21 Ocak 2021
- 4.398
- 6.382
Evet. sağlıklı hayırlı çocuklarımız olsun inşallahAy hadi bakalım inşallah bi aksilik olmazsa en geç iki ay sonra öğreniriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet. sağlıklı hayırlı çocuklarımız olsun inşallahAy hadi bakalım inşallah bi aksilik olmazsa en geç iki ay sonra öğreniriz
Aminnn inşallahhEvet. sağlıklı hayırlı çocuklarımız olsun inşallah
Merhaba bana 2 adet 5. Gün embriosu transferi yapıldı. 10. gün değerim 417 çıktı, dün 12. Gündü. değerim 1001 çıktı. Ben de ikiz mi acaba dedim ama kese de belli oluyor sanırım. Değere göre değil. Sizin tek mi ikiz miArkadaslar, benim degerim cok ilginc gelmisti, daha kese gormeye gitmedik, haftaya kismetse. Doktorum sadece 11.gun test istemisti ama ben dayanamayip ilk 9.gun saglik ocaginda yaptirdim ve beta hcg 288 geldi. Sonra 11 inde transfer oldugum ozel hastanede yaptirdigimda 1080 geldi. Tabi dr uma da soramadim. Iki farkli yerde yapilan testlerde fark oluyor biliyorum ancak, bu kadar fark olabilir mi? Iki gun sonra ikiye katlamasini beklerken neredeyse 4 e katlamis. Ikiz ihtimalinden gibi di mi?
11. Gün 845 13. Gün 2391 tek kese sayılara aldanmayın bnde çift embriyo transferim olmuştu ikiz sandık ama tekmişMerhaba bana 2 adet 5. Gün embriosu transferi yapıldı. 10. gün değerim 417 çıktı, dün 12. Gündü. değerim 1001 çıktı. Ben de ikiz mi acaba dedim ama kese de belli oluyor sanırım. Değere göre değil. Sizin tek mi ikiz mi
Yaa benim aklımda senin ikiz diye kalmış tek miymis sag salim doğsun inşallah11. Gün 845 13. Gün 2391 tek kese sayılara aldanmayın bnde çift embriyo transferim olmuştu ikiz sandık ama tekmiş
Evet canım doktor bana değere bakıp ikiz olabilir dedi keseye girmeden ufak bir kanamam oldu doktor dedi bazen ikisinde tutuyor biri hiç gelişmeden hemen düşebiliyor belki böyledir dedi belkide hiç tutunmamıştır dedi. Tüp bebekte betanın üst değerine çok takılmıyoruz biz dediYaa benim aklımda senin ikiz diye kalmış tek miymis sag salim doğsun inşallah
Evet canım hatta benim tüp bebek doktoru ile arkadaşlar kendisi sürekli iletişim halindeler tüp bebek olduğunu söyledi ona göre müdehale ediyorlarKızlar kendi doktorunuza kontrole başladığınızda tüp bebek olduğunu belirttinizmi özellikle
Anladım canım allah olana sağlık versin inşallah sag salim kucagımiza almak nasip olsunEvet canım doktor bana değere bakıp ikiz olabilir dedi keseye girmeden ufak bir kanamam oldu doktor dedi bazen ikisinde tutuyor biri hiç gelişmeden hemen düşebiliyor belki böyledir dedi belkide hiç tutunmamıştır dedi. Tüp bebekte betanın üst değerine çok takılmıyoruz biz dedi
Amin canım ben zaten ikiz riskli diye korkuyordum. Açıkçası sevindim tek olduğunu duyuncaAnladım canım allah olana sağlık versin inşallah sag salim kucagımiza almak nasip olsun
Valla benim ömrü hayatim boyunca en cok istediğim hayal ettiğim ikiz ama geçen sene rahimde ciddi bozukluk olduğunu öğrendik ameliyat oldum dr yinede hamile kaldığında serklaj şart demişti rahimden büyük perde kesildiği için rahim ağzı gevsiyor o gunden sonra ikizden korktum 7.denemeyi yaptık ikiz tuttu haftaya kalp atışı icin çağırdı şimdi iki katı korku var hem deligibi mutlu hem deli gibi korkuyorum allahım hic gitmesinler rabbim hicbirimizin mutluluğunu yarım bırakmasınAmin canım ben zaten ikiz riskli diye korkuyordum. Açıkçası sevindim tek olduğunu duyunca
Merhaba, aslinda deger bence biraz gostergeymis, soyle, benim de degerim hoplaya ziplaya yukselmisti. Bu bir ikiz gostergesiymis ancak ikiz baslayan gebeliklerin cogu bir noktadan sonra keselerden birinin gelismeye devam etmemesiyle tek gebelik seklinde devam edebiliyormus. Benim de bu sekilde olmus. Orda gelismeyen diger keseyi de gorduk, onu rahim bir sure sonra geri cekiyormus, hatta buna da vanishing twin deniyormus. Neyse cok uzatmayayim, bende durum bu sekilde olmus, ikiz baslayip tek devam etmis gebelik. O yuzden keseleri ve onlarin gelisimini gorene, hatta kalp atisini duyana kadar ikiz demek istemiyormus dr lar,sadece beta hcg degeri bu surecte ne sekilde gelisecegini gostermeyecegi icin keselerin yeterli olamiyor benim anladigim.Merhaba bana 2 adet 5. Gün embriosu transferi yapıldı. 10. gün değerim 417 çıktı, dün 12. Gündü. değerim 1001 çıktı. Ben de ikiz mi acaba dedim ama kese de belli oluyor sanırım. Değere göre değil. Sizin tek mi ikiz mi
Çok güzel bilgi verdiniz. Teşekkür ederim. Hayırlısı diyelim artık. Sağlıkla gelsin veya gelsinler, tek istenilen buMerhaba, aslinda deger bence biraz gostergeymis, soyle, benim de degerim hoplaya ziplaya yukselmisti. Bu bir ikiz gostergesiymis ancak ikiz baslayan gebeliklerin cogu bir noktadan sonra keselerden birinin gelismeye devam etmemesiyle tek gebelik seklinde devam edebiliyormus. Benim de bu sekilde olmus. Orda gelismeyen diger keseyi de gorduk, onu rahim bir sure sonra geri cekiyormus, hatta buna da vanishing twin deniyormus. Neyse cok uzatmayayim, bende durum bu sekilde olmus, ikiz baslayip tek devam etmis gebelik. O yuzden keseleri ve onlarin gelisimini gorene, hatta kalp atisini duyana kadar ikiz demek istemiyormus dr lar,sadece beta hcg degeri bu surecte ne sekilde gelisecegini gostermeyecegi icin keselerin yeterli olamiyor benim anladigim.
Bende çarşamba tüp bebek doktorumdan sonra ilk muayenemi olucam bakalım.gidiceğim doktor bi sıkıntı yoksa tüp bebek olanlrı bile normal doğurtuyo bakalım bizim nasıl geçicekEvet canım hatta benim tüp bebek doktoru ile arkadaşlar kendisi sürekli iletişim halindeler tüp bebek olduğunu söyledi ona göre müdehale ediyorlar
Bende önceliğim normal doğum ama doktor riskli derse hiç risk almamBende çarşamba tüp bebek doktorumdan sonra ilk muayenemi olucam bakalım.gidiceğim doktor bi sıkıntı yoksa tüp bebek olanlrı bile normal doğurtuyo bakalım bizim nasıl geçicek
Ben 4 haftalıkken baktırdım dha baktırmadım canımArkadaslar 6+3 te beta hcg degeriniz kacti acaba ?
Tamam canim sagolBen 4 haftalıkken baktırdım dha baktırmadım canım