- 6 Kasım 2021
- 543
- 657
Bende haftaya çarşamba farklı doktora randevu aldım onunla devam edicez.tüp bebek doktorum çok yoğun,ama herhangi bi sıkıntıda hemen ara beni dedi kendisiArkadaslar, sizin tup bebek doktorunuzla gebelik takibini yapacak doktorunuz ayni mi olacak, yoksa farkli bir dr la mi devam edeceksiniz?
Anladm canım teşekkür ederim cevapladığın içinİlki taze tekti tutmadı bu dondurulmuş 2. Defa
Ne demek canım birbirimize umut olmak için buradayızAnladm canım teşekkür ederim cevapladığın içindarısı benim başıma inşallah
İnşallahNe demek canım birbirimize umut olmak için buradayızİnşllah güzel haberler alırsın
siteye giremedim canım kusura bakma yeni gördüm mesajını. gittim doktora kalp atışı duyulmadı ama yanıp sönen bir nokta gösterdi. sonrada dedi ki kimseye hamileyim deme ne olacağı belli olmaz allahım delircemCanım gittin mi bugün. umarim hayırlı haberler verirsin.
Dedim ki olumsuz bişey mi oldu.girmedin hiç.baska bişey demedimi olumlu yada olumsuz.ben de gitt kabini gösterdi fakat beklediğim kadar buyumemis dedi salı tekrar çağırdı moralim bozuldu benimde.siteye giremedim canım kusura bakma yeni gördüm mesajını. gittim doktora kalp atışı duyulmadı ama yanıp sönen bir nokta gösterdi. sonrada dedi ki kimseye hamileyim deme ne olacağı belli olmaz allahım delircem
Biraz geriden gelebiliyormuş hiç sıkma canını canım.yok hiçbirşey demedi. rutin kan testlerini istedi. haftaya tekrar bakalım dedi.15 hazirana randevu verdiDedim ki olumsuz bişey mi oldu.girmedin hiç.baska bişey demedimi olumlu yada olumsuz.ben de gitt kabini gösterdi fakat beklediğim kadar buyumemis dedi salı tekrar çağırdı moralim bozuldu benimde.
Artık bizde olumlu biseyler duyalım istiyorum.bana da kalbini dinlemedi ekranda gösterdi duymasakda olur yeterki atmaya devam etsin.Biraz geriden gelebiliyormuş hiç sıkma canını canım.yok hiçbirşey demedi. rutin kan testlerini istedi. haftaya tekrar bakalım dedi.15 hazirana randevu verdi
Bakalım yarın ne diyecek bana merakla ve korkuyla bekliyorumArtık bizde olumlu biseyler duyalım istiyorum.bana da kalbini dinlemedi ekranda gösterdi duymasakda olur yeterki atmaya devam etsin.
Aynen senin gibiyim yarın mutlaka haber ver.Bakalım yarın ne diyecek bana merakla ve korkuyla bekliyorum
Merhaba. Ben de novafertili düşünüyorum. Acaba merkeze ne kadar ödediniz öğrenebilir miyim.bir de sizin ilk denemeniz miydiNasıl ya rapor hakkı varsa karşılamak zorundaben yazın raporlu yaptırdım ilaçlar 5800dü normal fiyat rapolar 1650ye aldık ilaclarda çok faydası oluyo raporun
Ben yazın ankara centrum da yaptırdım novafertilde degik raporlu tup bebek 8bin ilaçlar 1650di 6.denemeydiMerhaba. Ben de novafertili düşünüyorum. Acaba merkeze ne kadar ödediniz öğrenebilir miyim.bir de sizin ilk denemeniz miydi
Özel değilse probleminiz nedir acabaBen yazın ankara centrum da yaptırdım novafertilde degik raporlu tup bebek 8bin ilaçlar
Eş faktörlü azospermiÖzel değilse probleminiz nedir acaba
Canım gittinmi doktora ne dediBakalım yarın ne diyecek bana merakla ve korkuyla bekliyorum
Top gibi ise kız muz gibi ise erkek diye okumuştumKızlar bu ultrason kağıdından cinsiyet tahmin etme diye bir şey varmış. Duydunuz mu hiç böyle bir şey?
Benim inşallah ilk çocuğum olacak. Cinsiyeti hiç önemli değil. Sağlıklı olsun yeter ki. Ama insan merak ediyor işte.
Ultrason kağıdında fetüsün bulunduğu yere göre tahmin yapılıyormuş. İşte sağda mu solda mı diye. Ama vajinal ultrason ve karından ultrason birbirinden farklıymış.Top gibi ise kız muz gibi ise erkek diye okumuştumAma onlar doktorun çekim şekline bağlıymış çok inandırıcı değil.. 2. Aydan sonra fetal dna testi yaptırarak da net öğrenebilirsiniz.. Hem hastalık var mı yok mu belli olur hem cinsiyet erken öğrenilir
Zaten siz artık karından baktırmıyor musunuz?Ultrason kağıdında fetüsün bulunduğu yere göre tahmin yapılıyormuş. İşte sağda mu solda mı diye. Ama vajinal ultrason ve karından ultrason birbirinden farklıymış.