Tek canim, cok sukur hersey yolunda dedi dr.Canım ne yaptın kontrole gittin mi tek mi iki kesemi
Yumurta toplamadan önce yumurtaları olctukleri gibi mi yaniİlk aylar genelde vajinal muayene ediliyor. Daha net bilgi için.
Oh tebrik ederimm kalp atışı için ne zaman gideceksin ve kaç haftalık çıktıTek canim, cok sukur hersey yolunda dedi dr.
Evet canım.Yumurta toplamadan önce yumurtaları olctukleri gibi mi yani
ve sonuç negatif.Yarın test günüm, bugün ara ara pembe akıntım oluyor. Az önce de kliniği aradım, hiç bir embriyo dondurulmamış13 yumurta toplanmıştı, 7'si döllenmişti. Ama hiçbiri dondurulacak kaliteye ulaşmamış. Sebebini sorduğumda 'olabiliyor böyle şeyler' dediler! Zaten bana da 2.gün embriyosu transfer etmişlerdi, belki bu yüzdendir. Gerçi onu transfer ederken de 'iyi kalitede' olduğunu söylemişlerdi. Transfer edilen iyi kalitedeyse, diğerleri neden ilerlemedi anlamıyorum. Bu deneme başarısız olursa her şey sil baştan başlayacak ve üstelik yumurta ve sperm kalitesiyle ilgili ileri test de yapmıyorlarmış. Sorunun ne olduğunu araştırmadan aynı tedavi protokolünü uygulamanın ne anlamı var ki... Çok karamsar ve üzgünüm...
Canım öncelikle üzüntünü çok iyi anlıyorum ,sana bu konuda teselli verecek değilim..ve sonuç negatif.
allah sizleri evlatlarınıza sağlıkla kavuşturur inşallah.
Merhaba canım. Bende bu ay transfer olcam inşallah. Hangi belirtiler oldu sende.Kızlar bugün hiç lekelenme olmadı çok şükür 8. Günüm bugün 1 gün oldu ve bitti çok çok şükür son 3 gün teste
Canım bende hiç belirti olmadı ya da oldu ama ben anlamadım şöyle mesela göğüslerimde hiç bir şekilde bir değişiklik olmadı 6 haftalık oldum bugün halen daha hafif bir dolgunluk dışında değişiklik yok bence zaten tüp bebekte belirti asla arama çünkü içtiğimiz ilaçlar zaten çok yan etkili benim 7.8. Günler yerleşme kanamam oldu onun dışında sık idrara çıkıyordum gerçi çok su içiyorum ondan da olabilir . Başkada birşey hatırlamıyorum canım halen daha bşr belirtim yok benimMerhaba canım. Bende bu ay transfer olcam inşallah. Hangi belirtiler oldu sende.
Daha var baya canim kalp atisina, 2 hafta sonrasina cagirdi. 7 haftanin sonuna dogru gitcem, daha 5+6 dayim. Senin kontrolun ne zaman?Oh tebrik ederimm kalp atışı için ne zaman gideceksin ve kaç haftalık çıktı
Farklı bir doktorla devam ediyorum benArkadaslar, sizin tup bebek doktorunuzla gebelik takibini yapacak doktorunuz ayni mi olacak, yoksa farkli bir dr la mi devam edeceksiniz?
Daha var baya canim kalp atisina, 2 hafta sonrasina cagirdi. 7 haftanin sonuna dogru gitcem, daha 5+6 dayim. Senin kontrolun ne zaman?
Canım benimde bugün 5+6 kalp atışı için pazartesi çağırdı eşim nöbette o nedenle çarşamba gideceğim yani 6+6 falan olmuş olacakArkadaslar, sizin tup bebek doktorunuzla gebelik takibini yapacak doktorunuz ayni mi olacak, yoksa farkli bir dr la mi devam edeceksiniz?
Bende farklı doktora gidiyorum bende kalp atşı ücretli dediler bıraktım tüp bebek doktorunuArkadaslar, sizin tup bebek doktorunuzla gebelik takibini yapacak doktorunuz ayni mi olacak, yoksa farkli bir dr la mi devam edeceksiniz?
Allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin canım inşallah. Bende çok heyecanlıyım adet olmayı hiç bu kadar istememiştim. Olsam da gitsemCanım bende hiç belirti olmadı ya da oldu ama ben anlamadım şöyle mesela göğüslerimde hiç bir şekilde bir değişiklik olmadı 6 haftalık oldum bugün halen daha hafif bir dolgunluk dışında değişiklik yok bence zaten tüp bebekte belirti asla arama çünkü içtiğimiz ilaçlar zaten çok yan etkili benim 7.8. Günler yerleşme kanamam oldu onun dışında sık idrara çıkıyordum gerçi çok su içiyorum ondan da olabilir . Başkada birşey hatırlamıyorum canım halen daha bşr belirtim yok benimbelirtisi bir hamilelik He belirti olarak şunu diyebilirim transfer gününden itibaren hep kasık ağrım oldu o halen devam ediyor
5. Gün embriyosu 4aa kalitesi canım çift embriyo idi tekin tuttuAllah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin canım inşallah. Bende çok heyecanlıyım adet olmayı hiç bu kadar istememiştim. Olsam da gitsemhangi kaliteyi peki senin
Kaçıncı denemeydi ki5. Gün embriyosu 4aa kalitesi canım çift embriyo idi tekin tuttu
Ilk defa duyuyorum bunu. Kalp atisina klasik ultrasonla bakmiyorlar mi? Nesi ekstra ki parali demisler?Bende farklı doktora gidiyorum bende kalp atşı ücretli dediler bıraktım tüp bebek doktorunu
Ücretli derkenIlk defa duyuyorum bunu. Kalp atisina klasik ultrasonla bakmiyorlar mi? Nesi ekstra ki parali demisler?
İlki taze tekti tutmadı bu dondurulmuş 2. DefaKaçıncı denemeydi ki