Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

ve sonuç negatif.

allah sizleri evlatlarınıza sağlıkla kavuşturur inşallah.

ve sonuç negatif.

allah sizleri evlatlarınıza sağlıkla kavuşturur inşallah.
Canım öncelikle üzüntünü çok iyi anlıyorum ,sana bu konuda teselli verecek değilim..
Emin ol birkaç gün sonra kendini daha iyi hissedeceksin ve umutla dolacaksın.
1.defa için bu tarz bir sonuç almış olman sperm ve yumurtanın kalitesiz olduğu anlamına gelmiyor. Yani ben dr. uma bunu sorduğumda 2.sefer iyi kalite elde edebiliriz demişti. Yani 1.den sonra hemen teste boğmuyorlar insanı. Üzülmekte haklısın ama karamsar olman için hiçbir sebep yok canım.

Merhaba canım. Bende bu ay transfer olcam inşallah. Hangi belirtiler oldu sende.
Canım bende hiç belirti olmadı ya da oldu ama ben anlamadım şöyle mesela göğüslerimde hiç bir şekilde bir değişiklik olmadı 6 haftalık oldum bugün halen daha hafif bir dolgunluk dışında değişiklik yok bence zaten tüp bebekte belirti asla arama çünkü içtiğimiz ilaçlar zaten çok yan etkili benim 7.8. Günler yerleşme kanamam oldu onun dışında sık idrara çıkıyordum gerçi çok su içiyorum ondan da olabilir . Başkada birşey hatırlamıyorum canım halen daha bşr belirtim yok benim belirtisi bir hamilelik He belirti olarak şunu diyebilirim transfer gününden itibaren hep kasık ağrım oldu o halen devam ediyor

Arkadaslar, sizin tup bebek doktorunuzla gebelik takibini yapacak doktorunuz ayni mi olacak, yoksa farkli bir dr la mi devam edeceksiniz?

Daha var baya canim kalp atisina, 2 hafta sonrasina cagirdi. 7 haftanin sonuna dogru gitcem, daha 5+6 dayim. Senin kontrolun ne zaman?
Arkadaslar, sizin tup bebek doktorunuzla gebelik takibini yapacak doktorunuz ayni mi olacak, yoksa farkli bir dr la mi devam edeceksiniz?
Canım benimde bugün 5+6 kalp atışı için pazartesi çağırdı eşim nöbette o nedenle çarşamba gideceğim yani 6+6 falan olmuş olacak

Allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin canım inşallah. Bende çok heyecanlıyım adet olmayı hiç bu kadar istememiştim. Olsam da gitsem hangi kaliteyi peki senin

Benim genetikte olan embriyo sma hastası çıktı tedavi iptal yine. ne zormuş tüp bebek tedavisi transfere dahi gelemedim sil baştan. Ocak ayında başlycam tekrar tedaviye ya napalm aslında şansmı şansızlıklmu bilemedim ya hamile olsaydım sonuç sma çıksaydı ayyyyyy Allah korusun ocak ayında başlayacaklar topik açın konuşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…