- 6 Kasım 2021
- 543
- 657
Hiç ölçtürmedim ama hamilelikte çok az artabiliyomuş heraldeKızlar nabzınızı hiç ölçtürdünüz mü gebelikten sonra benim normalde 92 85 arası idi. Dün gece gripten dolayı acilde 140 çıktı bu sabahta 109 gebelikten dolayı nabz artar mı
Merhaba,benimde oyle oldu iki kese ve biri cok geride hatta boş,keseleri gördükten iki gun sonra lekelenme başladı,sizin kaybolurken hic böyle durumunuz oldumu lekelenme gibiMerhaba, aslinda deger bence biraz gostergeymis, soyle, benim de degerim hoplaya ziplaya yukselmisti. Bu bir ikiz gostergesiymis ancak ikiz baslayan gebeliklerin cogu bir noktadan sonra keselerden birinin gelismeye devam etmemesiyle tek gebelik seklinde devam edebiliyormus. Benim de bu sekilde olmus. Orda gelismeyen diger keseyi de gorduk, onu rahim bir sure sonra geri cekiyormus, hatta buna da vanishing twin deniyormus. Neyse cok uzatmayayim, bende durum bu sekilde olmus, ikiz baslayip tek devam etmis gebelik. O yuzden keseleri ve onlarin gelisimini gorene, hatta kalp atisini duyana kadar ikiz demek istemiyormus dr lar,sadece beta hcg degeri bu surecte ne sekilde gelisecegini gostermeyecegi icin keselerin yeterli olamiyor benim anladigim.
Hayir bende herhangi bir lekelenme olmadi henuz, kaybolma esnasinda lekelenme olabilir ya da olmayabilir, iki durum da görülebiliyormus. Kimisinde lekelenme seklinde minik bir kanama, kimisinde de hicbirsey olmayabiliyormus. Lekelenme sonrasi dr unuza bildirmissinizdir, ne dedi kendisi?Merhaba,benimde oyle oldu iki kese ve biri cok geride hatta boş,keseleri gördükten iki gun sonra lekelenme başladı,sizin kaybolurken hic böyle durumunuz oldumu lekelenme gibi
Tesekkur ederim,Neden kaynakli olduğunu görmeden bilemeyiz kanamaya dönerse gelin dedi,bizde kont gidecegiz diye bekledik,yarin göreceğiz ins ne durumda olduğumuzu hayırlısıHayir bende herhangi bir lekelenme olmadi henuz, kaybolma esnasinda lekelenme olabilir ya da olmayabilir, iki durum da görülebiliyormus. Kimisinde lekelenme seklinde minik bir kanama, kimisinde de hicbirsey olmayabiliyormus. Lekelenme sonrasi dr unuza bildirmissinizdir, ne dedi kendisi?
Burda lekelenmesi olup, cok sukur problemsiz devam eden cok arkadasi okuyoruz. Guzel haberler alin insallahTesekkur ederim,Neden kaynakli olduğunu görmeden bilemeyiz kanamaya dönerse gelin dedi,bizde kont gidecegiz diye bekledik,yarin göreceğiz ins ne durumda olduğumuzu hayırlısı
Durumunuza göre bazen iki bazen üçüncü adetten sonra transfer olunuyor. Doğal siklus olacaksa(ilaçsız transfer) sadece progesteron hormonu içeren fitil ve/veya iğne kullanıyorsunuz. Yumurtanız yeteri kadar büyüdüğünde çatlatma iğnesi oluyorsunuz ve 6 gün sonra transferiniz gerçekleşiyor. İlaçlı transfer olursanız da ekstradan östrojen hormonu içeren ilaçlar kullanıyorsunuz.Kızlar donmuş embriyo transferi nasıl oluyor. Opo adetinin üstüne bir adet daha mı görüyoruz ? Adetli olduğumuz süreçte mi başlanılıyor tekrar ilaçlara. Transfer günü nasıl belirleniyor. Biraz aydınlatabilir misiniz. Benim yumurta dondurma işlemim gerçekleşti. Opo adetimi oldum. Doktor 19-20 gün sonra kontrole gel dedi. Bundan sonra da ilaç kullanılıyormuş sanırım. Kafam çok karıştı. Anlatabilir misiniz süreci acaba. Bir de ben yumurta toplamaya kadar hergün kontrole gittim kan testi verdim. Tekrar iğne kullanmaya başlamak tekrar aynı şeyler. Off çok sordum biliyorum. Teşekkürler.
Kan sulandırıcı kullanmadım ama progestan ve lutinus fitil 10. Hafta, folik asit 12. Hafta bırakılacak denilmişti.selam arkadaşlar ben birşey sorucam tüp bebek transfer sonrası ilaçlarınızı doktorunuz ne zaman bıraktırıyor ? benim elime bilgi formu vermişlerdi 10. haftadan sonra progestan iğne bırakılacak kalp atışından sonra estrofem bırakılacak yazıyor. ama çoğu tüp bebek merkezi 12. haftaya kadar kullandırıyormuş sanırım ??
İnşallah her şey yolunda gider de bebeğinize kavuşursunuz.Kızlar merhaba . Bende bu hafta transfer olacağım inşallah. Pazartesi OPU oldu . 8 yumurta toplandı. Dün sabah aradılar. 6 sını işleme almışlar ama geriye 3 tanesi kalmış embriyo oluşmuş. Şimdi de 5. Güne gitmelerini bekliyorlar. Benim yumurtam az amh düşük 1.48 niye 5. Günü bekliyorlar anlayamadımhiç umudum yok 3 taneden 5. Güne gideceklerine. Bana dua eder misiniz en azından 1 tanesi 5. Güne ulaşabilsin.
Çok sağolun amin inşallahİnşallah her şey yolunda gider de bebeğinize kavuşursunuz.
CAnım slm yüksek derken mesela seninki kaç çıkmıştı?Benim ikinci yumurta toplamam bu ama ilkinde de ikincisinde de başlarken bakılmadı bende e2 yumurta toplamadan bi gün veya iki gün öncr bakılmıştı yüksek çıktığı için de taze transfer yapılamamıştı
4798 çıkmıştıCAnım slm yüksek derken mesela seninki kaç çıkmıştı?