Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

kızlar merhaba, 24 kasımda 1 tane 5. Gün embrıyosu transfer edildi. 9. Gün hcg 19, 12. Gün hcg 48, 16. Günde hcg 389 çıktı. Progesteron da 6 çıktı. 3-4 gündür de pıhtısız yoğun olmayan bir kanamam var. Yurt dışında yaşıyorum. Dr aradım haber bekliyorum . Yorumlarınız nedir?

Merhaba bana 2 adet 5. Gün embriosu transferi yapıldı. 10. gün değerim 417 çıktı, dün 12. Gündü. değerim 1001 çıktı. Ben de ikiz mi acaba dedim ama kese de belli oluyor sanırım. Değere göre değil. Sizin tek mi ikiz mi

11. Gün 845 13. Gün 2391 tek kese sayılara aldanmayın bnde çift embriyo transferim olmuştu ikiz sandık ama tekmiş

Yaa benim aklımda senin ikiz diye kalmış tek miymis sag salim doğsun inşallah
Evet canım doktor bana değere bakıp ikiz olabilir dedi keseye girmeden ufak bir kanamam oldu doktor dedi bazen ikisinde tutuyor biri hiç gelişmeden hemen düşebiliyor belki böyledir dedi belkide hiç tutunmamıştır dedi. Tüp bebekte betanın üst değerine çok takılmıyoruz biz dedi

Anladım canım allah olana sağlık versin inşallah sag salim kucagımiza almak nasip olsun

Amin canım ben zaten ikiz riskli diye korkuyordum. Açıkçası sevindim tek olduğunu duyunca
Valla benim ömrü hayatim boyunca en cok istediğim hayal ettiğim ikiz ama geçen sene rahimde ciddi bozukluk olduğunu öğrendik ameliyat oldum dr yinede hamile kaldığında serklaj şart demişti rahimden büyük perde kesildiği için rahim ağzı gevsiyor o gunden sonra ikizden korktum 7.denemeyi yaptık ikiz tuttu haftaya kalp atışı icin çağırdı şimdi iki katı korku var hem deligibi mutlu hem deli gibi korkuyorum allahım hic gitmesinler rabbim hicbirimizin mutluluğunu yarım bırakmasın

Merhaba, aslinda deger bence biraz gostergeymis, soyle, benim de degerim hoplaya ziplaya yukselmisti. Bu bir ikiz gostergesiymis ancak ikiz baslayan gebeliklerin cogu bir noktadan sonra keselerden birinin gelismeye devam etmemesiyle tek gebelik seklinde devam edebiliyormus. Benim de bu sekilde olmus. Orda gelismeyen diger keseyi de gorduk, onu rahim bir sure sonra geri cekiyormus, hatta buna da vanishing twin deniyormus. Neyse cok uzatmayayim, bende durum bu sekilde olmus, ikiz baslayip tek devam etmis gebelik. O yuzden keseleri ve onlarin gelisimini gorene, hatta kalp atisini duyana kadar ikiz demek istemiyormus dr lar,sadece beta hcg degeri bu surecte ne sekilde gelisecegini gostermeyecegi icin keselerin yeterli olamiyor benim anladigim.

Çok güzel bilgi verdiniz. Teşekkür ederim. Hayırlısı diyelim artık. Sağlıkla gelsin veya gelsinler, tek istenilen bu

Evet canım hatta benim tüp bebek doktoru ile arkadaşlar kendisi sürekli iletişim halindeler tüp bebek olduğunu söyledi ona göre müdehale ediyorlar
Bende çarşamba tüp bebek doktorumdan sonra ilk muayenemi olucam bakalım.gidiceğim doktor bi sıkıntı yoksa tüp bebek olanlrı bile normal doğurtuyo bakalım bizim nasıl geçicek

Kızlar nabzınızı hiç ölçtürdünüz mü gebelikten sonra benim normalde 92 85 arası idi. Dün gece gripten dolayı acilde 140 çıktı bu sabahta 109 gebelikten dolayı nabz artar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…