- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Ooooo 17 kişi hamiş olmuşTüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar toplanalım
Rabbim Sonu Mutlu biten bir hikaye yazmayı nasip etsin
ANNE
ADAYITARİH
Sonuç
@LOYANA 26 Ekim 1.Kalite 5.gun embriyosu transfer oldu @Meltem _13 26 Ekim 4.gun embriyosu transfer oldu @Eefuliimm 5.gun embriyosu Transfer oldu @Sinovac 28 Ekim 2 tane 3.gun embriyosu transfer oldu @aaa1234 28 Ekim 2.gun embriyosu transfer oldu @Ay42 28 Ekim 3 ya da 4. gün dondurulmuş çift embriyo transfer oldu @altnekn 1 Kasım taze 5.gun embriyo transfer oldu @nur-80 1 Kasım 2 tane 3.gun embriyosu transfer oldu @zeynep44044 1 Kasım taze 5.gun embriyosu transfer oldu @Haya-lim 1 Kasım transfer oldu @Encokanneolmayisevdim 2 Kasım 3.gun embriyosu transfer oldu @esra12 2 Kasım 5.gun 4Aa ve 3Aa embriyo transfer oldu @Cosi 3 Kasım 5.gun embriyosu transfer oldu @cocuk bekleyen 5.gun EmbRySU @Amanita 4 Kasım 3.gun çift embriyo transfer oldu @Luna277 4 Kasım dondurulmuş 5.gun Bb embriyosu transfer oldu @Tomaaa 4 Kasım taze 3.gun embriyosu transfer oldu @Karamsar cad 5 Kasım transfer oldu gokkusaginadusenbukalemun 5 Kasım 5.gun embriyosu transfer oldu K kardelen yuce 8 Kasım 5.gun embriyosu transfer oldu @nekoo 8 Kasım 5.gun iyi kalite embriyo transfer oldu @nuray1033 10 Kasım 2 tane 3Aa 2Bb 5.gun embriyosu transfer oldu @selocan20 11 Kasım 6.gun donmuş embriyo transfer oldu @Macakizi2004 S Siyahhhinci 5.GuN EmbriyoSu Iron Butterfly @Hayalperestttttttt Transfer olacak @CevikKiz Transfer olacak @Zeynepkur Transfer olacak @Saturnyildizi Transfer olacak @efsunn210102 Transfer olacak @lightbrown ____ OPU olacak @mlshope Transfer olacak @Ilaymilya Selin n 6 ARALİK OPU oLduM
Cok güzel canımHanımlar 22 yumurta toplanmıştı. 16 sı kaliteli çıkmış. 16 sıda döllenmiş.. Sizce ilerleyen günlere etkisi nasıl olur. Şuan şahane duruyor ama gerçekten şahane miSelin n
Maşllahultrasonda 6+4 çıktı canım
Benim de 6+4 te duyuldu. Vajinal ultrasondaMaşllahBirde Altan mı muayene etti yoksa normal üstten mi kalp atışı için
Kardelen kaç yaşındaydınultrasonda 6+4 çıktı canım
Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar toplanalım
Rabbim Sonu Mutlu biten bir hikaye yazmayı nasip etsin
ANNE
ADAYITARİH
Sonuç
@LOYANA 26 Ekim 1.Kalite 5.gun embriyosu transfer oldu @Meltem _13 26 Ekim 4.gun embriyosu transfer oldu @Eefuliimm 5.gun embriyosu Transfer oldu @Sinovac 28 Ekim 2 tane 3.gun embriyosu transfer oldu @aaa1234 28 Ekim 2.gun embriyosu transfer oldu @Ay42 28 Ekim 3 ya da 4. gün dondurulmuş çift embriyo transfer oldu @altnekn 1 Kasım taze 5.gun embriyo transfer oldu @nur-80 1 Kasım 2 tane 3.gun embriyosu transfer oldu @zeynep44044 1 Kasım taze 5.gun embriyosu transfer oldu @Haya-lim 1 Kasım transfer oldu @Encokanneolmayisevdim 2 Kasım 3.gun embriyosu transfer oldu @esra12 2 Kasım 5.gun 4Aa ve 3Aa embriyo transfer oldu @Cosi 3 Kasım 5.gun embriyosu transfer oldu @cocuk bekleyen 5.gun EmbRySU @Amanita 4 Kasım 3.gun çift embriyo transfer oldu @Luna277 4 Kasım dondurulmuş 5.gun Bb embriyosu transfer oldu @Tomaaa 4 Kasım taze 3.gun embriyosu transfer oldu @Karamsar cad 5 Kasım transfer oldu gokkusaginadusenbukalemun 5 Kasım 5.gun embriyosu transfer oldu K kardelen yuce 8 Kasım 5.gun embriyosu transfer oldu @nekoo 8 Kasım 5.gun iyi kalite embriyo transfer oldu @nuray1033 10 Kasım 2 tane 3Aa 2Bb 5.gun embriyosu transfer oldu @selocan20 11 Kasım 6.gun donmuş embriyo transfer oldu @Macakizi2004 S Siyahhhinci 5.GuN EmbriyoSu Iron Butterfly @Hayalperestttttttt Transfer olacak @CevikKiz Transfer olacak @Zeynepkur Transfer olacak @Saturnyildizi Transfer olacak @efsunn210102 Transfer olacak @lightbrown ____ OPU olacak @mlshope Transfer olacak @Ilaymilya Selin n 6 ARALİK OPU oLduM
Merhabalar, bende 6 aralıkta 6. gün embriyo transferi oldum listeye ekleyebilir misiniz
Ozaman haftaya inşllah benim lise duyulur vajinal mi bakacak bilmiyorum amaBenim de 6+4 te duyuldu. Vajinal ultrasonda
Vajinal baktı canım haftaya artık kendi doktoruma randevu aldım o karından bakıyomuş hepMaşllahBirde Altan mı muayene etti yoksa normal üstten mi kalp atışı için
30 canımKardelen kaç yaşındaydın
Haftaya kaç haftalık olucak canımOzaman haftaya inşllah benim lise duyulur vajinal mi bakacak bilmiyorum ama
İlk aylar genelde vajinal muayene ediliyor. Daha net bilgi için.Ozaman haftaya inşllah benim lise duyulur vajinal mi bakacak bilmiyorum ama
Yarın test günüm, bugün ara ara pembe akıntım oluyor. Az önce de kliniği aradım, hiç bir embriyo dondurulmamışMerhaba herkese. Hamile olanları tebrik ediyorum, sağlıkla kavuşun inşallah evlatlarınıza. En son tedaviye başlarken yazmıştım. 25 Kasım'da transferim gerçekleşti. 2 gün sonra test günüm. Başlarda çok umutluydum ama nedense iki gündür adet öncesine benzer ağrılar ve hisler yüzünden karamsarlık çöktü. Adet öncesi hep ishal olurum, şimdi de progesterona rağmen öyle gibiyim. Yerleşme kanaması vs. zaten olmadı. Moralim de çok düşük. Umudumu korumaya çalışıyorum. Bekleyen herkese sabırlar diliyorum, umarım hepimiz güzel haberler alırız.
6+4 olacak canımHaftaya kaç haftalık olucak canım
Canım gittin mi bugün. umarim hayırlı haberler verirsin.Canım çarşamba günü memorial da randevum var inşallah güzel haberler verebilirim
Yolk saçı demek zaten bebek oluşacak demek 6.haftadada kalbini duyacan Allahin izniyle.bence herşey yolunda gözüküyorDün girdim canım tekrar ultrasona. Kese büyümüş yolla sacta var dedi doktor ama bebekle ilgili herhangi birşey yok haftaya cumartesi tekrar gel dedi. Ama zaten çarşamba memorial da da randevum var inşallah kalp atışını duyarız artık 6. Hafta olmuş oluyor o zaman nolur dua et
Hemen moralinizi bozmayın 8. Haftada görenler var Rabb'im yar ve yardımcın olsun inşallah güzel haberler alacaksınız.Ben daha duyamadım. Bebekle ilgili hiç birşey söylemedi. Dün 5 hafta 4 gündü tam. Yolk sac oluşmuş ama bebekle ilgili birşey diyemem dedi doktor. Senin gene 2 kata yakındı artış ama benim çok düşüktü. Cumartesi tekrar bakalım dedi ama benim umudum tükenmeye başladı şimdiye oluşması gerekmiyormuydu birşeylerin sadece kese var yolk sac var diyo bebekle ilgili birşey diyemem diyor adam inanılmaz olumsuz bende öyleyim zatenama senin adına çok sevindim arkadaşım çok mutlu oldum Allah sağsalim kucağıma almayı da nasip etsin inşallah
Oo duyarsın ozman canım güzel haberlerini bekliyorız6+4 olacak canım