- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
Hiç moralinizi bozmayın.. 2 kat artması diye bir şart yok.. Herkesin bünyesine göre artış oluyor.. 3000 gördüğünüzde keseyi de görürsünüz inşMerhaba bana 18 kasımda 5. Gün dondurulmuş embriyo transfer edildi 9. Gün değerim 120 çıktı
12. Gün 232
14. Gün 489
16. Gün 789
Evet son değer 2 kart artmadı ama %60 larda artmış ama dr um neden bilmiyorum olumsuz konuştu ptesi tekrar test istedi sizce artış sıkıntılı mı?
Çok teşekkür ederim Allah razı oldun dün dr moralimi öyle bozdu ki halbuki yükseliyor değer anlamıyorum o kadar çok şey geçiyor ki kafamdan hayırlısı olsun hakkımda artık yatın inş değerim 1700 lerin üstünde çıkar hayırlısı ileHiç moralinizi bozmayın.. 2 kat artması diye bir şart yok.. Herkesin bünyesine göre artış oluyor.. 3000 gördüğünüzde keseyi de görürsünüz inş
Ikizlerde 3 4 katı artabiliyor cmm labaratuardan labaratuara coj fazla fark olmaz 100 150 arasi anca oynar rabbim sag salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallahArkadaslar, benim degerim cok ilginc gelmisti, daha kese gormeye gitmedik, haftaya kismetse. Doktorum sadece 11.gun test istemisti ama ben dayanamayip ilk 9.gun saglik ocaginda yaptirdim ve beta hcg 288 geldi. Sonra 11 inde transfer oldugum ozel hastanede yaptirdigimda 1080 geldi. Tabi dr uma da soramadim. Iki farkli yerde yapilan testlerde fark oluyor biliyorum ancak, bu kadar fark olabilir mi? Iki gun sonra ikiye katlamasini beklerken neredeyse 4 e katlamis. Ikiz ihtimalinden gibi di mi?
Doktorlar hiç birşey için net cevap vermiyorlar.. Sonrasında aa siz öyle konuşmadınız olmasın diye.. Siz bebeğiniz ile konuşun sizinle ve tutunmaya çalışıyor.. Sizde tutun sıkı sıkı moralinizi yüksek tutunÇok teşekkür ederim Allah razı oldun dün dr moralimi öyle bozdu ki halbuki yükseliyor değer anlamıyorum o kadar çok şey geçiyor ki kafamdan hayırlısı olsun hakkımda artık yatın inş değerim 1700 lerin üstünde çıkar hayırlısı ile
Benimde aynı canım ya mesela şu saat oldu henğz bişey yiyemedim yedikten sonrada hiç yememişim gibi bişeyler yemek istiyorum bi tuhaftatlım bende de başladı. Özelikle bugün gün boyu devam etti. Sanki üşütmüşüm gibi midem bulanıyor. Sabah kalkıyorum bir şey yok, kahvaltı hazırlamaya başladığım an başlıyor.bir de yiyorum yaa 5 dk sonra midem kazınıyor. Henüz hiç kilo da almadım değişik bir süreç canım
Dün girdim canım tekrar ultrasona. Kese büyümüş yolla sacta var dedi doktor ama bebekle ilgili herhangi birşey yok haftaya cumartesi tekrar gel dedi. Ama zaten çarşamba memorial da da randevum var inşallah kalp atışını duyarız artık 6. Hafta olmuş oluyor o zaman nolur dua etNe yaptın merak ettim seni kan verdin mi yada bugün tekrar ultrasona girdin mi.
Ben daha duyamadım. Bebekle ilgili hiç birşey söylemedi. Dün 5 hafta 4 gündü tam. Yolk sac oluşmuş ama bebekle ilgili birşey diyemem dedi doktor. Senin gene 2 kata yakındı artış ama benim çok düşüktü. Cumartesi tekrar bakalım dedi ama benim umudum tükenmeye başladı şimdiye oluşması gerekmiyormuydu birşeylerin sadece kese var yolk sac var diyo bebekle ilgili birşey diyemem diyor adam inanılmaz olumsuz bende öyleyim zatenEvet kuzucum duydum1000 Li değerlerden sonra iki kat artıp artmaması önemli değilmiş demek ki Her şey yolunda dedi doktor. Sen ne yaptın?
Canım çok iyi yolk kesesi oluştuysa demekki kesen boş değil.simdi sıra kalpte dualarım seninle Allah yardımcın olsun.hayirlisiyla kalp atışında duyarız inşaallah.Dün girdim canım tekrar ultrasona. Kese büyümüş yolla sacta var dedi doktor ama bebekle ilgili herhangi birşey yok haftaya cumartesi tekrar gel dedi. Ama zaten çarşamba memorial da da randevum var inşallah kalp atışını duyarız artık 6. Hafta olmuş oluyor o zaman nolur dua et
Canım bende kese ve yolk gördüğümde bebek görünmemişti salı kalp atışı için gidicem.ama doktorum yolk kesesi göründüyse boş gebelik kimyasal falan bunlar olmaz demişti sende içini ferah tut diye söylüyorum bunları kalp atışınıda dıycaksın Allahın izniyleDün girdim canım tekrar ultrasona. Kese büyümüş yolla sacta var dedi doktor ama bebekle ilgili herhangi birşey yok haftaya cumartesi tekrar gel dedi. Ama zaten çarşamba memorial da da randevum var inşallah kalp atışını duyarız artık 6. Hafta olmuş oluyor o zaman nolur dua et
Canım kalp atışı ve bebek için çok erken. Ben kalp atışını ve bebeği 6+4 te gördüm. Yolk kesesi varsa bu bebeğin oluştuğunun göstergesi. Bu sürecin stresi çok, sabır gerekli. Şimdiden böyle kendini üzersen 9 ay nasıl geçecek.Ben daha duyamadım. Bebekle ilgili hiç birşey söylemedi. Dün 5 hafta 4 gündü tam. Yolk sac oluşmuş ama bebekle ilgili birşey diyemem dedi doktor. Senin gene 2 kata yakındı artış ama benim çok düşüktü. Cumartesi tekrar bakalım dedi ama benim umudum tükenmeye başladı şimdiye oluşması gerekmiyormuydu birşeylerin sadece kese var yolk sac var diyo bebekle ilgili birşey diyemem diyor adam inanılmaz olumsuz bende öyleyim zatenama senin adına çok sevindim arkadaşım çok mutlu oldum Allah sağsalim kucağıma almayı da nasip etsin inşallah
Canım çok teşekkür ederim ne güzel destek oluyorsunuz minnettarımCanım çok iyi yolk kesesi oluştuysa demekki kesen boş değil.simdi sıra kalpte dualarım seninle Allah yardımcın olsun.hayirlisiyla kalp atışında duyarız inşaallah.
İnsan sizlerle konuşunca bir hafifliyor sanki hakkınızı helal edinCanım kalp atışı ve bebek için çok erken. Ben kalp atışını ve bebeği 6+4 te gördüm. Yolk kesesi varsa bu bebeğin oluştuğunun göstergesi. Bu sürecin stresi çok, sabır gerekli. Şimdiden böyle kendini üzersen 9 ay nasıl geçecek.
İnan bana olumlu düşünmek çok önemli. Hayatın her aşamasında. Olumsuz düşünmek olacak şeyleri bile oldurmaz. Biz elimizden geleni yaptık, çok emek verdik ve emeklerimizin karşılığını alacağız. Bu kadar. İçini ferah tut. Bebeğin seninle inşallah. Merak etme.
Bu kadar olumsuz konuşan o doktora da bir daha gitme. Değiştir doktorunu. Bazı doktorla en küçük ihtimalleri bile söylüyorlar. Evet dobra olmak güzel bir şey ancak bazı konularda bazen insanın içini de rahatlatmaları lazım. Senin yerinde olsam o doktora bir daha gitmem.
Canım çarşamba günü memorial da randevum var inşallah güzel haberler verebilirimCanım bende kese ve yolk gördüğümde bebek görünmemişti salı kalp atışı için gidicem.ama doktorum yolk kesesi göründüyse boş gebelik kimyasal falan bunlar olmaz demişti sende içini ferah tut diye söylüyorum bunları kalp atışınıda dıycaksın Allahın izniyle
Değeriniz kaçtı kaç oldu?İnsan sizlerle konuşunca bir hafifliyor sanki hakkınızı helal edinson birşey sormak istiyorum benim değerim 4 günde sadece %25 artmış ya bu bebeğin gelişimi sıkıntılı demek değil mi ? Beni bu çok korkutuyor
Değerlerin güzel bir şekilde artmış cnm kalbini ferah tutHanımlar 2 gün önce yazmıştım dondurulmuş embriyo
9. 120
12. 232
14.489
16.789 (dr bana burada tutmamış olabilir iki katı değil gibi konuştu tekrar istedi)
Ve bugün 18.1400 (öncekinden 2 saat erken verdim ) elhamdülillah
Bugünde dr bana çarşamba gel bakalım dış gebelik mi yoksa normal gebelik mi bakarız dedi. Ben yine şokkkk yani tedbir amaçlı mı dedi ben anlamadım böyle olunca değerler dış gebelik şüphesi oluyor mu? Belirtisi nedir ki bunun
Değerlerin güzel bir şekilde artmış cnm kalbini ferah tutbebisin seninle belki bir belki iki