Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Gözün aydın olsun canım öncelikle ben 4+6 haftalıkken gitmiştim 0.94 cm ölçülmüştü iyi demişti.seninkide 5+3 e göre iyi bence

Sanmıyorum dış gebelik olduğunu değerlerin güzzel artmış çünkü

Kızlar bugün sabah kalktım adet kanaması gibi kanamam olmuş yatağa bile geçmiş korktum hemen dr a yazdım görmem lazım seni dedi. Öğlene doğru gittik, kanama azalmıştı. Üstten muayenede göremedi pek, alttan bakmam gerek tedirgin olma dedi.Baktı, keseyi gördü yolk kesesini de gördüBugün 5+4 tü. Bebeği de gördü hatta Bebeği bugün görmeyi beklemiyordum dedi. Tekmiş. Çift transferdi benimki. Rabbime şükür biri benimle ama etrafında kanama alanı var yüksek düşük riskin var sürekli dinleneceksin dedi bir de yolk kesen biraz büyük dedi. O kafama takıldı. Aslında haftanla çok güzel ilerliyor ama bi tık büyük gibi dedi. Tehlikeli bir durum mu hiç bilmiyorum. Bunala ilgili bilginiz var mı?haftaya kalp atışı için randevu verdiler. Bakalım hayırlısı inşallah duyarız

Büyük bir kanama alanı ilk gebeligimde olmuştu aynı seyleri söyledi doktor.sonra her muanede kanama alanı küçüldü tehlike ortadan kalktı. Yolk kesesinin büyüklüğüyle ilgili hiç bir fikrim yok ilk defa böyle birşey duyuyorum

İnşallah bende de tehlike kalmaz

Canım öncelikle geçmiş olsun.Şöyle düşün bebeğin hala seninle..:) stress yapmadan elinden geldiği kadar evinde dinlen,kötü şeyler düşünme. inşallah güzel şeyler olacak

Merhaba herkese. Hamile olanları tebrik ediyorum, sağlıkla kavuşun inşallah evlatlarınıza. En son tedaviye başlarken yazmıştım. 25 Kasım'da transferim gerçekleşti. 2 gün sonra test günüm. Başlarda çok umutluydum ama nedense iki gündür adet öncesine benzer ağrılar ve hisler yüzünden karamsarlık çöktü. Adet öncesi hep ishal olurum, şimdi de progesterona rağmen öyle gibiyim. Yerleşme kanaması vs. zaten olmadı. Moralim de çok düşük. Umudumu korumaya çalışıyorum. Bekleyen herkese sabırlar diliyorum, umarım hepimiz güzel haberler alırız.

ee çok güzel belirtiler :):):):) benimde öyleydi canım benim.Hatta testen 1 gün önce artık şu adetim bi sökülse rahatlıycam diyordum:)

Günaydın kızlar ocak ayında ben de tüp bebeğe başlicam, ekim ayında ikinci aşılamamı olmuştum ama malesef olumsuz sonuçlandı doktorum da 2 ay bir dinlen ocaktaki adetin de gel demişti, normal adet tarihim 2-3 Aralık ama hala adet olamadım pek bir belirtim de yok bir umut evde test yaptım o da negatif aynı durumu yaşayan var mı acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…