Çarşamba güzel haberlerini bekliyoruz cnmAllah razı olsun ben de inanıyorum bebeğim sağlıkla sıhhatle benimle inşaAllah Çarşamba güzel şeyler duyucam inşaAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çarşamba güzel haberlerini bekliyoruz cnmAllah razı olsun ben de inanıyorum bebeğim sağlıkla sıhhatle benimle inşaAllah Çarşamba güzel şeyler duyucam inşaAllah
Gözün aydın olsun canım öncelikle ben 4+6 haftalıkken gitmiştim 0.94 cm ölçülmüştü iyi demişti.seninkide 5+3 e göre iyi benceKızlar benim dün yine lekelenmem olunca pruluton vuruldum bugün başka bir doktora gittim ve 5+3 günlük kese görüldü ve yolk sac görüldü merak ettiğim bu haftalarda kese boyutunuz kaçtı ben sormayı unuttum ultrason kağıdının altında 12.7mm yazıyor
Sanmıyorum dış gebelik olduğunu değerlerin güzzel artmış çünküHanımlar 2 gün önce yazmıştım dondurulmuş embriyo
9. 120
12. 232
14.489
16.789 (dr bana burada tutmamış olabilir iki katı değil gibi konuştu tekrar istedi)
Ve bugün 18.1400 (öncekinden 2 saat erken verdim ) elhamdülillah
Bugünde dr bana çarşamba gel bakalım dış gebelik mi yoksa normal gebelik mi bakarız dedi. Ben yine şokkkk yani tedbir amaçlı mı dedi ben anlamadım böyle olunca değerler dış gebelik şüphesi oluyor mu? Belirtisi nedir ki bunun
Büyük bir kanama alanı ilk gebeligimde olmuştu aynı seyleri söyledi doktor.sonra her muanede kanama alanı küçüldü tehlike ortadan kalktı. Yolk kesesinin büyüklüğüyle ilgili hiç bir fikrim yok ilk defa böyle birşey duyuyorumKızlar bugün sabah kalktım adet kanaması gibi kanamam olmuş yatağa bile geçmiş korktum hemen dr a yazdım görmem lazım seni dedi. Öğlene doğru gittik, kanama azalmıştı. Üstten muayenede göremedi pek, alttan bakmam gerek tedirgin olma dedi.Baktı, keseyi gördü yolk kesesini de gördüBugün 5+4 tü. Bebeği de gördü hatta Bebeği bugün görmeyi beklemiyordum dedi. Tekmiş. Çift transferdi benimki. Rabbime şükür biri benimle ama etrafında kanama alanı var yüksek düşük riskin var sürekli dinleneceksin dedi bir de yolk kesen biraz büyük dedi. O kafama takıldı. Aslında haftanla çok güzel ilerliyor ama bi tık büyük gibi dedi. Tehlikeli bir durum mu hiç bilmiyorum. Bunala ilgili bilginiz var mı?haftaya kalp atışı için randevu verdiler. Bakalım hayırlısı inşallah duyarız
İnşallah bende de tehlike kalmazBüyük bir kanama alanı ilk gebeligimde olmuştu aynı seyleri söyledi doktor.sonra her muanede kanama alanı küçüldü tehlike ortadan kalktı. Yolk kesesinin büyüklüğüyle ilgili hiç bir fikrim yok ilk defa böyle birşey duyuyorum
Sanmıyorum dış gebelik olduğunu değerlerin güzzel artmış çünkü
Canım öncelikle geçmiş olsun.Şöyle düşün bebeğin hala seninle..:) stress yapmadan elinden geldiği kadar evinde dinlen,kötü şeyler düşünme. inşallah güzel şeyler olacakKızlar bugün sabah kalktım adet kanaması gibi kanamam olmuş yatağa bile geçmiş korktum hemen dr a yazdım görmem lazım seni dedi. Öğlene doğru gittik, kanama azalmıştı. Üstten muayenede göremedi pek, alttan bakmam gerek tedirgin olma dedi.Baktı, keseyi gördü yolk kesesini de gördüBugün 5+4 tü. Bebeği de gördü hatta Bebeği bugün görmeyi beklemiyordum dedi. Tekmiş. Çift transferdi benimki. Rabbime şükür biri benimle ama etrafında kanama alanı var yüksek düşük riskin var sürekli dinleneceksin dedi bir de yolk kesen biraz büyük dedi. O kafama takıldı. Aslında haftanla çok güzel ilerliyor ama bi tık büyük gibi dedi. Tehlikeli bir durum mu hiç bilmiyorum. Bunala ilgili bilginiz var mı?haftaya kalp atışı için randevu verdiler. Bakalım hayırlısı inşallah duyarız
Gözünaydın olsun cnm,Rabbim devamini getirsinKızlar çok şükür kalp atışını duyduk
ee çok güzel belirtiler :):):):) benimde öyleydi canım benim.Hatta testen 1 gün önce artık şu adetim bi sökülse rahatlıycam diyordum:)Merhaba herkese. Hamile olanları tebrik ediyorum, sağlıkla kavuşun inşallah evlatlarınıza. En son tedaviye başlarken yazmıştım. 25 Kasım'da transferim gerçekleşti. 2 gün sonra test günüm. Başlarda çok umutluydum ama nedense iki gündür adet öncesine benzer ağrılar ve hisler yüzünden karamsarlık çöktü. Adet öncesi hep ishal olurum, şimdi de progesterona rağmen öyle gibiyim. Yerleşme kanaması vs. zaten olmadı. Moralim de çok düşük. Umudumu korumaya çalışıyorum. Bekleyen herkese sabırlar diliyorum, umarım hepimiz güzel haberler alırız.
Ne güzel söyledin, çok sağol :) Hepimizin hakkında hayırlısı.ee çok güzel belirtiler :):):):) benimde öyleydi canım benim.Hatta testen 1 gün önce artık şu adetim bi sökülse rahatlıycam diyordum:)
Tam kaçıncı haftanda duydun canım tebrik ederim bu aradaKızlar çok şükür kalp atışını duyduk
Dinleniyorum elimden geldiğince Teşekkür ederim inşallahCanım öncelikle geçmiş olsun.Şöyle düşün bebeğin hala seninle..:) stress yapmadan elinden geldiği kadar evinde dinlen,kötü şeyler düşünme. inşallah güzel şeyler olacak
Aminn sağolasın canım hepimizinkini inşallahGözünaydın olsun cnm,Rabbim devamini getirsin
ultrasonda 6+4 çıktı canımTam kaçıncı haftanda duydun canım tebrik ederim bu arada
Canım ne yaptın kontrole gittin mi tek mi iki kesemiIkiz ya da tek degerleri kac olmali ki?