- 6 Kasım 2021
- 543
- 657
Anladım canım ilaçlarını kestimi.bende salı günü kalp atışı için gidicemde biraz heycanlıyımTüp bebek doktorum rutin hasta almıyor sanırım. Başka bir doktorla devam edeceğim. Evime yakın iyi bir doktor buldum. İki hafta sonraya randevu aldım.
Opudan tam bir hafta sonra hasta oldumHanımlar birşey sorabilir miyim? Yarın son muaynem benim çatlatma iğnesi sonrası opu için saat verecek doktor. İlaçların etkisi sonlanacağı için ortalama kaç gün sonra regl olacağım. Birde regl olduktan sonra transfer için hazırlık yapacağım. Regl sonrası ortalama kaç gün sonra transfer yapılıyor. Yani regl 1.gün sayarsak 15-16 arası mı 20.günü buluyor mu?
Ve adetin 22 günü transfer oldum her doktorda değişiyor sanırım bu transfer günleriHanımlar birşey sorabilir miyim? Yarın son muaynem benim çatlatma iğnesi sonrası opu için saat verecek doktor. İlaçların etkisi sonlanacağı için ortalama kaç gün sonra regl olacağım. Birde regl olduktan sonra transfer için hazırlık yapacağım. Regl sonrası ortalama kaç gün sonra transfer yapılıyor. Yani regl 1.gün sayarsak 15-16 arası mı 20.günü buluyor mu?
Hayır canım kesmedi. 10. Haftaya kadar devam edeceğim.Anladım canım ilaçlarını kestimi.bende salı günü kalp atışı için gidicemde biraz heycanlıyım
Gerçekten ya nasıl dönmezlerBirdaha gelmedi çok şükür doktorda dönmedi allahım nasıl insan bunlar hemen dönmesi gerekirken üstünden 1 gün geçti neredeyse halen denemediler
Yaa arkadaşım sıkma canınıBenim akıntım yeniden başladı karından progestan dex vurmamı söylediler eğer devam ederse kalçadan da pruluton vurulacak
Canım benim reglin 12. Günü opu oldu, 24.günü regl oldum. Sonra bir regl daha bekledim o zaman gittim doktora. İki regl bekleyelim demişti çünkü doktorum opudan sonra. Reglin 17. Günü de transfer yapıldı.Hanımlar birşey sorabilir miyim? Yarın son muaynem benim çatlatma iğnesi sonrası opu için saat verecek doktor. İlaçların etkisi sonlanacağı için ortalama kaç gün sonra regl olacağım. Birde regl olduktan sonra transfer için hazırlık yapacağım. Regl sonrası ortalama kaç gün sonra transfer yapılıyor. Yani regl 1.gün sayarsak 15-16 arası mı 20.günü buluyor mu?
Evet banada 3 daha tarlusal kullanacaksın sonrasında adet olacaksın dedi. Sonrasında 1 ay doğum kontrol hapları ile arkadan gelen yumurtaları söndüreceğiz sonrasında transfer olabilir dedi. Doktor piezo yönteminden bahsetti döllenmeyi arttırıyormuş. Bilginiz var mı?Canım benim reglin 12. Günü opu oldu, 24.günü regl oldum. Sonra bir regl daha bekledim o zaman gittim doktora. İki regl bekleyelim demişti çünkü doktorum opudan sonra. Reglin 17. Günü de transfer yapıldı.
Yaa ben doğum kontrol hapı da tarlusal da kullanmamıştım. Hiç öyle bir yöntemden de bahsetmedi neden acabaEvet banada 3 daha tarlusal kullanacaksın sonrasında adet olacaksın dedi. Sonrasında 1 ay doğum kontrol hapları ile arkadan gelen yumurtaları söndüreceğiz sonrasında transfer olabilir dedi. Doktor piezo yönteminden bahsetti döllenmeyi arttırıyormuş. Bilginiz var mı?
Banada opudan sonra transfer olacağım aya kadar hiç bişey kullandırmadı doktorumEvet banada 3 daha tarlusal kullanacaksın sonrasında adet olacaksın dedi. Sonrasında 1 ay doğum kontrol hapları ile arkadan gelen yumurtaları söndüreceğiz sonrasında transfer olabilir dedi. Doktor piezo yönteminden bahsetti döllenmeyi arttırıyormuş. Bilginiz var mı?
Bende de var.umarim artmaz.Kızlar sizde bulantı durumu varmı bende iki üç gündür değişik bi mide bulantısı var gidip gidip geliyo
Bende teste gittiğim sıralar vardı hatta kan verdiğim 10. Günün gecesi bulantıyla uyandım ama o son oldu bir daha pek öyle bulanmadı. Yemekten sonra tuhaf bir his oluyor sadeceKızlar sizde bulantı durumu varmı bende iki üç gündür değişik bi mide bulantısı var gidip gidip geliyo
Ne yaptın merak ettim seni kan verdin mi yada bugün tekrar ultrasona girdin mi.Gittim canım hatta aynı gün iki doktora göründüm. Keseyi gördük 8 mm olması gerektiği yerdeymiş. Ama kimyasal İçin birşey diyemem onu zaman gösterecek dediartık hcg testi yaptırma 8 aralıkta gel kalp atışı oluşmuş olur dedi.
Diğeri de cuma akşam tekrar test ver dedi cumartesi ultrasonda bir kere daha bakalım dedi ama böyle bir huzursuz konuştu kötü birşey var gibi hissettim. Ama o da dış gebelik değil dedi.
Ikiz ya da tek degerleri kac olmali ki?Kızlar dün lekelenmem olmuştu bugün şükür bir leke daha gelmedi ben yine de test yaptırdım yine
11. Gün 845
13. Gün 2391
17. Gün 12.011
Değerlere göre. İkiz gibi değil tek gibi de değilAma şükür artarak devam etmiş
2 katından fazla artış olması durumunda ikizden şüpheleniyor doktorlar ama en garanti kesede belli oluyorIkiz ya da tek degerleri kac olmali ki?
Rabbim sana bagislasin insallahKızlar lekelenmem oldu hemen doktora geldim biri hiç gelişmemiş biri iyi kalbi atıyor hastanedeyim yatıyorum dua edin
tatlım bende de başladı. Özelikle bugün gün boyu devam etti. Sanki üşütmüşüm gibi midem bulanıyor. Sabah kalkıyorum bir şey yok, kahvaltı hazırlamaya başladığım an başlıyor.Kızlar sizde bulantı durumu varmı bende iki üç gündür değişik bi mide bulantısı var gidip gidip geliyo