Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Hanımlar birşey sorabilir miyim? Yarın son muaynem benim çatlatma iğnesi sonrası opu için saat verecek doktor. İlaçların etkisi sonlanacağı için ortalama kaç gün sonra regl olacağım. Birde regl olduktan sonra transfer için hazırlık yapacağım. Regl sonrası ortalama kaç gün sonra transfer yapılıyor. Yani regl 1.gün sayarsak 15-16 arası mı 20.günü buluyor mu?
Opudan tam bir hafta sonra hasta oldum🤗

Hanımlar birşey sorabilir miyim? Yarın son muaynem benim çatlatma iğnesi sonrası opu için saat verecek doktor. İlaçların etkisi sonlanacağı için ortalama kaç gün sonra regl olacağım. Birde regl olduktan sonra transfer için hazırlık yapacağım. Regl sonrası ortalama kaç gün sonra transfer yapılıyor. Yani regl 1.gün sayarsak 15-16 arası mı 20.günü buluyor mu?
Ve adetin 22 günü transfer oldum her doktorda değişiyor sanırım bu transfer günleri

Benim akıntım yeniden başladı karından progestan dex vurmamı söylediler eğer devam ederse kalçadan da pruluton vurulacak
Yaa arkadaşım sıkma canını🥺 benim doktorum tüp bebekte çoğunlukla lekelenme ve kanama oluyor endişelenme demişti bana. Ki ben karından progestan vurduğum halde olmuştu bak üç dört gün lekelenme. Bol bol uzan wc dışında ayağa kalkma. Doktor bana da öyle dedi. Moralini de yüksek tut. Minnoş seninle ☺️🌸

Canım benim reglin 12. Günü opu oldu, 24.günü regl oldum. Sonra bir regl daha bekledim o zaman gittim doktora. İki regl bekleyelim demişti çünkü doktorum opudan sonra. Reglin 17. Günü de transfer yapıldı.

Canım benim reglin 12. Günü opu oldu, 24.günü regl oldum. Sonra bir regl daha bekledim o zaman gittim doktora. İki regl bekleyelim demişti çünkü doktorum opudan sonra. Reglin 17. Günü de transfer yapıldı.
Evet banada 3 daha tarlusal kullanacaksın sonrasında adet olacaksın dedi. Sonrasında 1 ay doğum kontrol hapları ile arkadan gelen yumurtaları söndüreceğiz sonrasında transfer olabilir dedi. Doktor piezo yönteminden bahsetti döllenmeyi arttırıyormuş. Bilginiz var mı?

Evet banada 3 daha tarlusal kullanacaksın sonrasında adet olacaksın dedi. Sonrasında 1 ay doğum kontrol hapları ile arkadan gelen yumurtaları söndüreceğiz sonrasında transfer olabilir dedi. Doktor piezo yönteminden bahsetti döllenmeyi arttırıyormuş. Bilginiz var mı?
Yaa ben doğum kontrol hapı da tarlusal da kullanmamıştım. Hiç öyle bir yöntemden de bahsetmedi neden acaba 🙄

Banada opudan sonra transfer olacağım aya kadar hiç bişey kullandırmadı doktorum

Gittim canım hatta aynı gün iki doktora göründüm. Keseyi gördük 8 mm olması gerektiği yerdeymiş. Ama kimyasal İçin birşey diyemem onu zaman gösterecek dedi 😔artık hcg testi yaptırma 8 aralıkta gel kalp atışı oluşmuş olur dedi.
Diğeri de cuma akşam tekrar test ver dedi cumartesi ultrasonda bir kere daha bakalım dedi ama böyle bir huzursuz konuştu kötü birşey var gibi hissettim. Ama o da dış gebelik değil dedi.
Ne yaptın merak ettim seni kan verdin mi yada bugün tekrar ultrasona girdin mi.

Kızlar sizde bulantı durumu varmı bende iki üç gündür değişik bi mide bulantısı var gidip gidip geliyo🥺
tatlım bende de başladı. Özelikle bugün gün boyu devam etti. Sanki üşütmüşüm gibi midem bulanıyor. Sabah kalkıyorum bir şey yok, kahvaltı hazırlamaya başladığım an başlıyor. :KK73::KK73:bir de yiyorum yaa 5 dk sonra midem kazınıyor. Henüz hiç kilo da almadım :anneadayı: değişik bir süreç canım

Merhaba bana 18 kasımda 5. Gün dondurulmuş embriyo transfer edildi 9. Gün değerim 120 çıktı
12. Gün 232
14. Gün 489
16. Gün 789

Evet son değer 2 kart artmadı ama %60 larda artmış ama dr um neden bilmiyorum olumsuz konuştu ptesi tekrar test istedi sizce artış sıkıntılı mı?

X