Çarşamba kontrol olacak işte eğer istediği büyüklüğe gelmemisse bana da bir kutu daha gonal f yazar heralde eğer gelmişse ne olur bilmiyorumHee pardon.. Bende de yok… Kaderimiz aynı
Bana doktor Çarşamba bi kutu daha yazacağım dedi. Çarşamba-Perşembe iğne vurulmuş olacağım cuma günü çatlatma iğnesi mi verecek o zaman? Pazar da opu mu oluyor? Ay çok heyecanlı
Yok bana ilaç eklemedi. Bana sadece tarlusal verdi çatlamayı engellemek için..Çarşamba kontrol olacak işte eğer istediği büyüklüğe gelmemisse bana da bir kutu daha gonal f yazar heralde eğer gelmişse ne olur bilmiyorumsen cetrodite yapıyor musun? Canim
Ikinci testi ne zaman yaptircan canim? Yarin miydi?Amin inşllahh canım sen bir daha test yaptırdın mı katlanmasını gördün mü benimde doktorum ikinci testi istemedi ama ben 2 gün sonra tekrar artışa bakmak için yaptırayım diyorum
Evet canım yarın ikinci testimIkinci testi ne zaman yaptircan canim? Yarin miydi?
Tarlusal ve Cetrodite aynı işlevi görüyor demek kiYok bana ilaç eklemedi. Bana sadece tarlusal verdi çatlamayı engellemek için..
Ben şuan bolca vitamin alıyorum
Eşim cuma test vermişti. Değerler artmış ama morfoloji gene 0 geldi. Kromozom analizi hala çıkmadı
Aynen sizde LH salgılanmasını direk engelliyor. Böylece yumurtalıklarda yumurtalar gelişiyor ama çatlama olmuyor.Tarlusal ve Cetrodite aynı işlevi görüyor demek ki
Bana verdiği cetrodite de catlamayi engellemek içinmiş
Anladım canımAynen sizde LH salgılanmasını direk engelliyor. Böylece yumurtalıklarda yumurtalar gelişiyor ama çatlama olmuyor.
Bana da progestron türevi verdi. Vücut şuan gebelik var gibi davranıp dolaylı yoldan LH üretimini baskılıyor.
Bendeki ilacın dozu seninkinden yüksek olduğu için böyle yapmış olabilir...
Merhaba. Benim de amh 0.1'in altında ve ben de şu an Aret Kamar'ı düşünüyorum rapor çıkınca. prp'yi de Aret Kamar'da mı yaptınız acaba? Bir de Aret Kamar, düşük amh'de iğne yerine ilaç tavsiye ediyorum dedi bir programında. Sizde süreç nasıl işledi?Merhaba canım
Sana umut olsun brnimde amh 0.01 prp yaptirdim 0.43 oldu ama çikolata kistimde var aynı zmanda Aret kamar da tıp bebek yaptırdım ben prp bin faydasını gördüm çünkü 5 yumurtadan 2 tanesi iyi çıktı toplandı ve transfer oldu bugün sonucu mu aldımumut et umudunu kaybetme zaten hepimiz bir yumurtadaniz bok bol avakado ye çok faydalı yumurta için kalitesi yani aklında bulunsun
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba arkadaşlar ilk tüp Bebek denemem ben de 26 Ekim'de 5. gün embriyo transferi oldum 5 Kasım da beta 49. 8 Kasım da 230 cikti 20 Kasım'da hem keseyi hem de kalp atışını gördük bu hafta tekrar kalp atışı için gidicem nasipse rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Onları bende merak ediyorum. Bazı yerlerde de dominant olan yumurtanın 20 mm olması diyor…Anladım canım
Opu ne zaman olur acaba yumurtalarin kaç mm olması lazımmıs sen biliyor musun 18-20 falan diye okudum ama tam bilmiyorum acaba 200 dozda günde kaç mm gelişiyor
Dr randevun ne zaman? Benim 6.haftanin basinda, daha 1 hafta var.Evet canım yarın ikinci testim
Benimde. Tam 6. Haftada 8 aralığa verdi randevuyuDr randevun ne zaman? Benim 6.haftanin basinda, daha 1 hafta var.
Amin çok teşekkür ederimSağlıkla kucağınıza alın inşallah
Benim bugün transferim oldu. İlk denememiz. 2 embriyo transfer edildi. Biri iyi kalite diğeri orta kalite. Umarım güzel haber alırım ben de. Çok heyecanlı. 10 gün sonra test yaptıracağım.Merhaba arkadaşlar ilk tüp Bebek denemem ben de 26 Ekim'de 5. gün embriyo transferi oldum 5 Kasım da beta 49. 8 Kasım da 230 cikti 20 Kasım'da hem keseyi hem de kalp atışını gördük bu hafta tekrar kalp atışı için gidicem nasipse rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Canım yaptırdım ikinci tahlilimi 2391 geldi çok mu artmış normal mi anlamadım ilki 845 tiDr randevun ne zaman? Benim 6.haftanin basinda, daha 1 hafta var.
Cok guzel canim maşallah darısı bekleyen herkese ınsllahCanım yaptırdım ikinci tahlilimi 2391 geldi çok mu artmış normal mi anlamadım ilki 845 ti
Gerçekten mi ama 4 kat artması gerekmezmiydi ikizde inşllah sağlıklı olsunlarda nasıl olursa olsunlar iki tek hiç farketmezCok guzel canim maşallah darısı bekleyen herkese ınsllahikiz olma ihtimali yüksek
Yok canım oyle bi kural yokGerçekten mi ama 4 kat artması gerekmezmiydi ikizde inşllah sağlıklı olsunlarda nasıl olursa olsunlar iki tek hiç farketmez