Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Çarşamba kontrol olacak işte eğer istediği büyüklüğe gelmemisse bana da bir kutu daha gonal f yazar heralde eğer gelmişse ne olur bilmiyorum sen cetrodite yapıyor musun? Canim

Çarşamba kontrol olacak işte eğer istediği büyüklüğe gelmemisse bana da bir kutu daha gonal f yazar heralde eğer gelmişse ne olur bilmiyorum sen cetrodite yapıyor musun? Canim
Yok bana ilaç eklemedi. Bana sadece tarlusal verdi çatlamayı engellemek için..
Ben şuan bolca vitamin alıyorum
Eşim cuma test vermişti. Değerler artmış ama morfoloji gene 0 geldi. Kromozom analizi hala çıkmadı

Tarlusal ve Cetrodite aynı işlevi görüyor demek ki
Bana verdiği cetrodite de catlamayi engellemek içinmiş

Tarlusal ve Cetrodite aynı işlevi görüyor demek ki
Bana verdiği cetrodite de catlamayi engellemek içinmiş
Aynen sizde LH salgılanmasını direk engelliyor. Böylece yumurtalıklarda yumurtalar gelişiyor ama çatlama olmuyor.
Bana da progestron türevi verdi. Vücut şuan gebelik var gibi davranıp dolaylı yoldan LH üretimini baskılıyor.
Bendeki ilacın dozu seninkinden yüksek olduğu için böyle yapmış olabilir...

Anladım canım
Opu ne zaman olur acaba yumurtalarin kaç mm olması lazımmıs sen biliyor musun 18-20 falan diye okudum ama tam bilmiyorum acaba 200 dozda günde kaç mm gelişiyor

Merhaba. Benim de amh 0.1'in altında ve ben de şu an Aret Kamar'ı düşünüyorum rapor çıkınca. prp'yi de Aret Kamar'da mı yaptınız acaba? Bir de Aret Kamar, düşük amh'de iğne yerine ilaç tavsiye ediyorum dedi bir programında. Sizde süreç nasıl işledi?

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Anladım canım
Opu ne zaman olur acaba yumurtalarin kaç mm olması lazımmıs sen biliyor musun 18-20 falan diye okudum ama tam bilmiyorum acaba 200 dozda günde kaç mm gelişiyor
Onları bende merak ediyorum. Bazı yerlerde de dominant olan yumurtanın 20 mm olması diyor…
Herhalde hergün 1 mm büyümesi bekleniyor.. herkese çatlatma iğnesi yapılıyormuş . Ondan 36 saat sonra opu oluyor. İnş haftasonuna denk gelir dinlenme fırsatım olur diye ümid ediyorum

Benim bugün transferim oldu. İlk denememiz. 2 embriyo transfer edildi. Biri iyi kalite diğeri orta kalite. Umarım güzel haber alırım ben de. Çok heyecanlı. 10 gün sonra test yaptıracağım.

Gerçekten mi ama 4 kat artması gerekmezmiydi ikizde inşllah sağlıklı olsunlarda nasıl olursa olsunlar iki tek hiç farketmez
Yok canım oyle bi kural yok değerin cok guzel cok yüksek maşallah sag salim kucağına almak nasip olur inşallah en kesin sonuç kesede gözükür ama deger bu kadar yuksek olup tek olan az sağlıcakla gelsin minnoş yada minnoşlar

Kızlar bugün transferin 4.günü sabah erken gebelik testi yaptım ışığa tutunca cok silik cizgi görüyorum duz bakınca bisey yok ışığa tutunca görünüyor o kadar ince ki inanamayip yine yaptım yibe aynısı bakalım artık rabbim hepimize mutlu hanerler almayı nasip etsin inşallah yarin 5.gun yine yaptırcam inşallah belli olur çizgi inşallah ven görmek istediğimi görmüyorumdur inşallah hayal değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…