- 18 Ocak 2019
- 2.430
- 2.099
- 32
Canım ben hiç birşey yapmadım normal diyet yapıyordum zaten. Sağlıklı beslenmeye devam ettim ama ananas falan yemedim sadece ilk 1 hafta yemeğimi dahi yatakta yedim oturmadım bile hep yatar pozisyondaydım birtek tuvalete kalktım. Başkada özel birşey yapmadım ben zaten herşeyşn Allahtan olduğunu düşünüyorum sen istediğini ye istediğin kadar yat bizimki elimizden geleni yapıp Allah’a teslimiyet rabbim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşllahNeler yaptın transferden sonra herkes bişey söylüyo
Amin canım Allah razı olsunHayırlı olsun cnm devamı sağlıklı bir şekilde ilerlesin
Hayirli olsun canim, saglikla gelsin/ gelsinler insallahAmin canım Allah razı olsun
Amin inşllahh canım sen bir daha test yaptırdın mı katlanmasını gördün mü benimde doktorum ikinci testi istemedi ama ben 2 gün sonra tekrar artışa bakmak için yaptırayım diyorumHayirli olsun canim, saglikla gelsin/ gelsinler insallah
Yok canim benimki de istemedi. Ben muayene gunu, keseyi gormeyi beklicem mecburen artik. Cunku 2 gun sonrasini kacirdim. Acaba tam 6 gun sonra yaptirip, 3 kat yukselme beklesem nasil olur?? Fikri olan?Amin inşllahh canım sen bir daha test yaptırdın mı katlanmasını gördün mü benimde doktorum ikinci testi istemedi ama ben 2 gün sonra tekrar artışa bakmak için yaptırayım diyorum
Hayırlı olsun canım gebeliğin sağlıkla kucağına al inşallah kaçıncı gün embryosuydu birde evde idrar testi yapmismiydinKızlar testim pozitif 845 çok şükürAllah isteyen herkese nasip etsin inşllah transferin 11. Günü
Hayırlı uğurlu olsun inşallah Rabbim artarak devam ettirtsinKızlar testim pozitif 845 çok şükürAllah isteyen herkese nasip etsin inşllah transferin 11. Günü
Ahaha olabilir aslındaYok canim benimki de istemedi. Ben muayene gunu, keseyi gormeyi beklicem mecburen artik. Cunku 2 gun sonrasini kacirdim. Acaba tam 6 gun sonra yaptirip, 3 kat yukselme beklesem nasil olur?? Fikri olan?
Evet canım 4. Günden beri idrar testinde çıkıyor 5. Gün embriyosu 2 taneHayırlı olsun canım gebeliğin sağlıkla kucağına al inşallah kaçıncı gün embryosuydu birde evde idrar testi yapmismiydin
Aminnnn canım inşllahhHayırlı uğurlu olsun inşallah Rabbim artarak devam ettirtsindarısı tüm bekleyenlerin başına
Yok canım opu için gün vermedi 7 dediğim mm yaniMaşallah güzel yumurtalar çıkacak. Opu için gün verdi mi?
Belirtiin varmiydi canım hiçAhaha olabilir aslında
Evet canım 4. Günden beri idrar testinde çıkıyor 5. Gün embriyosu 2 tane
Aminnnn canım inşllahh
Vardı canım ama ilaçların yan etkiside olabilir göğüslerimde aman aman bir hassasiyet yoktu dün ve bugün var birtek ama kasık ağrım hep vardı ilk günden beri onu. Dışında başım çok şiddetli ağrıdı 6-7-8. Günlerde aynı zamanda 7-8. Günlerde lekelenme oldu bunun dışında bir belirtim yoktu canım halen yokBelirtiin varmiydi canım hiç
Anladım canım tekrardan sağlıkla almak nasip olsun inşallah benimde sali test günüm çok heycanliyim arada belime kasiklarima çok az agri gryor goguslerimdede dolgunluk var adetten önce olduğu gibi inşallah tutunmustrVardı canım ama ilaçların yan etkiside olabilir göğüslerimde aman aman bir hassasiyet yoktu dün ve bugün var birtek ama kasık ağrım hep vardı ilk günden beri onu. Dışında başım çok şiddetli ağrıdı 6-7-8. Günlerde aynı zamanda 7-8. Günlerde lekelenme oldu bunun dışında bir belirtim yoktu canım halen yok
Kızlar testim pozitif 845 çok şükürAllah isteyen herkese nasip etsin inşllah transferin 11. Günü
Anladım onu ama olsun sonuçta gelişen varYok canım opu için gün vermedi 7 dediğim mm yaniyumurtaların sayısından heberim yok
Lekelenmeler kaç gün sürüyor acaba? 7. Gün çok hafifti bugün 8 ve hala sürüyor kahvererengi. Korkmalı mıyım?Benim 7 gün yoğun bir lekelenmem oldu kahve rengi hatta bir ara kırmızı.ama 9.gun degerim225 çıktı.lekelenmelerim de azaldı.merak etme.
Canım benim 10 günun sonunda bittiLekelenmeler kaç gün sürüyor acaba? 7. Gün çok hafifti bugün 8 ve hala sürüyor kahvererengi. Korkmalı mıyım?
Bende Pco yok canimAnladım onu ama olsun sonuçta gelişen varSende pko hangi bölgedeydi o yumurtalık mı daha az gelişiyor..
Hee pardon.. Bende de yok… Kaderimiz aynıBende Pco yok canim
İçim rahatladı. Teşekkür ederim.Canım benim 10 günun sonunda bitti