Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Neler yaptın transferden sonra herkes bişey söylüyo
Canım ben hiç birşey yapmadım normal diyet yapıyordum zaten. Sağlıklı beslenmeye devam ettim ama ananas falan yemedim sadece ilk 1 hafta yemeğimi dahi yatakta yedim oturmadım bile hep yatar pozisyondaydım birtek tuvalete kalktım. Başkada özel birşey yapmadım ben zaten herşeyşn Allahtan olduğunu düşünüyorum sen istediğini ye istediğin kadar yat bizimki elimizden geleni yapıp Allah’a teslimiyet rabbim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşllah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Amin inşllahh canım sen bir daha test yaptırdın mı katlanmasını gördün mü benimde doktorum ikinci testi istemedi ama ben 2 gün sonra tekrar artışa bakmak için yaptırayım diyorum
Yok canim benimki de istemedi. Ben muayene gunu, keseyi gormeyi beklicem mecburen artik. Cunku 2 gun sonrasini kacirdim. Acaba tam 6 gun sonra yaptirip, 3 kat yukselme beklesem nasil olur?? Fikri olan? 🤭

Son düzenleme:
Yok canim benimki de istemedi. Ben muayene gunu, keseyi gormeyi beklicem mecburen artik. Cunku 2 gun sonrasini kacirdim. Acaba tam 6 gun sonra yaptirip, 3 kat yukselme beklesem nasil olur?? Fikri olan? 🤭
Ahaha olabilir aslında
Hayırlı olsun canım gebeliğin sağlıkla kucağına al inşallah kaçıncı gün embryosuydu birde evde idrar testi yapmismiydin
Evet canım 4. Günden beri idrar testinde çıkıyor 5. Gün embriyosu 2 tane
Hayırlı uğurlu olsun inşallah Rabbim artarak devam ettirtsin 😍 darısı tüm bekleyenlerin başına 🙏
Aminnnn canım inşllahh🤲🏻🤲🏻

Belirtiin varmiydi canım hiç
Vardı canım ama ilaçların yan etkiside olabilir göğüslerimde aman aman bir hassasiyet yoktu dün ve bugün var birtek ama kasık ağrım hep vardı ilk günden beri onu. Dışında başım çok şiddetli ağrıdı 6-7-8. Günlerde aynı zamanda 7-8. Günlerde lekelenme oldu bunun dışında bir belirtim yoktu canım halen yok😂

Vardı canım ama ilaçların yan etkiside olabilir göğüslerimde aman aman bir hassasiyet yoktu dün ve bugün var birtek ama kasık ağrım hep vardı ilk günden beri onu. Dışında başım çok şiddetli ağrıdı 6-7-8. Günlerde aynı zamanda 7-8. Günlerde lekelenme oldu bunun dışında bir belirtim yoktu canım halen yok😂
Anladım canım tekrardan sağlıkla almak nasip olsun inşallah benimde sali test günüm çok heycanliyim arada belime kasiklarima çok az agri gryor goguslerimdede dolgunluk var adetten önce olduğu gibi inşallah tutunmustr 😊

X