Onu kullaniyorum progestan hap.fitil ve göbekten iğne bu kalçadan olan sanırım daha etkili tek doz kanaması yada lekelenmesi olanlara genelde vurduruyorlarEvde yapılan iğne kullanmıyormusunuz? Benim günde bir tane progestan dex var. Öyle ağır bir iğne değil
Benimde lekelenmem oluyodu progestan ampulu hergün vurdurmama rağmen coraspini kesti doktorum çok şükür daha olmadı kekelenmeLekelenmeler için mesaj çektim hemşireye pruluton Depot vurdur dedi.hic iğne vurdurmak istemiyorum.vurdurmasam ne olur ya. Böyle lekelenmesi uzun sürenler varmı aranizda
Ben zaten kan sulandırıcı kullanmıyorum.ama uzun sürdü. Evet daha önceki gebeligimde 3 ay kalçadan iğne oldum her gün buna rağmen arada lekelenmeler hatta kaç defa kanamam olmuştu.Benimde lekelenmem oluyodu progestan ampulu hergün vurdurmama rağmen coraspini kesti doktorum çok şükür daha olmadı kekelenme
Allah yavrularını sana bağışlasınKızlar lekelenmem oldu hemen doktora geldim biri hiç gelişmemiş biri iyi kalbi atıyor hastanedeyim yatıyorum dua edin
Allah yardımcın olsunKızlar lekelenmem oldu hemen doktora geldim biri hiç gelişmemiş biri iyi kalbi atıyor hastanedeyim yatıyorum dua edin
Çok geçmiş olsun canım dualarımız seninleKızlar lekelenmem oldu hemen doktora geldim biri hiç gelişmemiş biri iyi kalbi atıyor hastanedeyim yatıyorum dua edin
Iyi cesaret yapmışsın canımKızlar bugün transferin 4.günü sabah erken gebelik testi yaptım ışığa tutunca cok silik cizgi görüyorum duz bakınca bisey yok ışığa tutunca görünüyor o kadar ince ki inanamayip yine yaptım yibe aynısı bakalım artık rabbim hepimize mutlu hanerler almayı nasip etsin inşallah yarin 5.gun yine yaptırcam inşallah belli olur çizgi inşallah ven görmek istediğimi görmüyorumdur inşallah hayal değildir
Canimm rabbim yardımcın olsun allahtan ümit kesilmez inşallah ikisininde güzel haberini alırsınKızlar lekelenmem oldu hemen doktora geldim biri hiç gelişmemiş biri iyi kalbi atıyor hastanedeyim yatıyorum dua edin
Bendeki deli cesareti 3.gun bike yaptım kendime hükmedeniyirum keşke durdursbilsem inşallah canım benim inşallah vardırIyi cesaret yapmışsın canıminşallah vardır gittikçe koyulasir o cift çizgi
Aminnn aminnn inşallah canım benim inşallahBendeki deli cesareti 3.gun bike yaptım kendime hükmedeniyirum keşke durdursbilsem inşallah canım benim inşallah vardırbenden sonra seninde güzel haberleriji almak nasip olur inşallah
Canim cok gecmis olsun, ne durumdasin su an? Nasil bur surec izleyecekler?Kızlar lekelenmem oldu hemen doktora geldim biri hiç gelişmemiş biri iyi kalbi atıyor hastanedeyim yatıyorum dua edin
Dualarımız seninle canımHastanedeyim yatış verildi biri iyi kalp atışı var kese sınırı iyi dedi ama kanamam var çok korkuyorum diğeri hiç gelişmemiş bı kanama neden olur dedim dedi diğeri büyümemiş o yüzden olabilir dedi bilmiyorum
Canım benim önceki gebeligimde iki kese oluşmuştu.biri gelismedi diğeri devam etti lekelenmelerim hep oluyordu.canini sıkma Allah'ın izniyle bişey olmayacak.Kızlar lekelenmem oldu hemen doktora geldim biri hiç gelişmemiş biri iyi kalbi atıyor hastanedeyim yatıyorum dua edin
Kız bildiğin yoğun kanama neden oluyor bilmiyorumCanım benim önceki gebeligimde iki kese oluşmuştu.biri gelismedi diğeri devam etti lekelenmelerim hep oluyordu.canini sıkma Allah'ın izniyle bişey olmayacak.
Ben iki kere kanama geçirmisdim.kesenin etrafında geniş bir kanama alanı oluşmuştu ama bebeğime bişey olmadı kanama oldu diye illa düşecek gibi düşünme.Kız bildiğin yoğun kanama neden oluyor bilmiyorum
Sağol canım içimi rahatlattınBen iki kere kanama geçirmisdim.kesenin etrafında geniş bir kanama alanı oluşmuştu ama bebeğime bişey olmadı kanama oldu diye illa düşecek gibi düşünme.