Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Evde yapılan iğne kullanmıyormusunuz? Benim günde bir tane progestan dex var. Öyle ağır bir iğne değil
Onu kullaniyorum progestan hap.fitil ve göbekten iğne bu kalçadan olan sanırım daha etkili tek doz kanaması yada lekelenmesi olanlara genelde vurduruyorlar

Lekelenmeler için mesaj çektim hemşireye pruluton Depot vurdur dedi.hic iğne vurdurmak istemiyorum.vurdurmasam ne olur ya. Böyle lekelenmesi uzun sürenler varmı aranizda
Benimde lekelenmem oluyodu progestan ampulu hergün vurdurmama rağmen coraspini kesti doktorum çok şükür daha olmadı kekelenme

Benimde lekelenmem oluyodu progestan ampulu hergün vurdurmama rağmen coraspini kesti doktorum çok şükür daha olmadı kekelenme
Ben zaten kan sulandırıcı kullanmıyorum.ama uzun sürdü. Evet daha önceki gebeligimde 3 ay kalçadan iğne oldum her gün buna rağmen arada lekelenmeler hatta kaç defa kanamam olmuştu.

Iyi cesaret yapmışsın canım inşallah vardır gittikçe koyulasir o cift çizgi

Iyi cesaret yapmışsın canım inşallah vardır gittikçe koyulasir o cift çizgi
Bendeki deli cesareti 3.gun bike yaptım kendime hükmedeniyirum keşke durdursbilsem inşallah canım benim inşallah vardır benden sonra seninde güzel haberleriji almak nasip olur inşallah

Hastanedeyim yatış verildi biri iyi kalp atışı var kese sınırı iyi dedi ama kanamam var çok korkuyorum diğeri hiç gelişmemiş bı kanama neden olur dedim dedi diğeri büyümemiş o yüzden olabilir dedi bilmiyorum

Dualarımız seninle canımRabbim yavrunu ve senj korusun

Kızlar lekelenmem oldu hemen doktora geldim biri hiç gelişmemiş biri iyi kalbi atıyor hastanedeyim yatıyorum dua edin
Canım benim önceki gebeligimde iki kese oluşmuştu.biri gelismedi diğeri devam etti lekelenmelerim hep oluyordu.canini sıkma Allah'ın izniyle bişey olmayacak.

Arkadaşlar ben 11 kasımda transfer oldum. Transfer sonrası 8. Gün değerim 140, 11. Gün değerim 506,15. Gün değerim 2020 çıktı. Bugün 19. Gün 4940 çıkmış ama artış düşük dedi doktor. Ultrason bakılması lazım dedi. Dış gebelik ya da kimyasal gebelik olabilir mi çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…