5. Gün blast embriyo için konuşmuştum embriyologla. Transfer günü kabuğundan çıkmasını bekleriz, ertesi gün tutunma başlar, sonraki gün de hormon salgılamaya başlar demişti. Sizinki 3. Günse 3-4-5. Günler tutunması gerekir bu hesaba göre.Kızlar merhaba bana
persembe günü 3.gün embriyom transfer edildi Rahime tutunması kaçıncı günde başlar bilginiz var mı
Anladım çok teşekkür ederim insallah tutunur5. Gün blast embriyo için konuşmuştum embriyologla. Transfer günü kabuğundan çıkmasını bekleriz, ertesi gün tutunma başlar, sonraki gün de hormon salgılamaya başlar demişti. Sizinki 3. Günse 3-4-5. Günler tutunması gerekir bu hesaba göre.
Gayet nırmal görünüyo canım ultrasonu hangisine tutarsa o net görünüyo üstteki yuvarlak zaten alttakide ultrasonu tutmadığı için öyle görünüyodur.bi sıkıntı olsa doktor söylerdi zaten canım
Bana üsteki böyle sanki heran dağılacak gibi mi geliyor ne ay iyice kafayı yedim bilmiyorumGayet nırmal görünüyo canım ultrasonu hangisine tutarsa o net görünüyo üstteki yuvarlak zaten alttakide ultrasonu tutmadığı için öyle görünüyodur.bi sıkıntı olsa doktor söylerdi zaten canım
Endişelerini çok iyi anlıyorum ama hiç bişey olmıycak Allahın izniyle sağlıkla kucağına alcaksın inşallah.benim ilk gebeliğimde kese küçücüktü haftasına göre şekli bi değişikti doktor söylemişti zaten bi sıkıntı var diye bak öyle bişey yok demkki olsaydı söylerdi muhakkakBana üsteki böyle sanki heran dağılacak gibi mi geliyor ne ay iyice kafayı yedim bilmiyorum
Evet canım gittim en büyük 13 olmuş sağ taraftakiler zayifmis 7 dedi o yüzden dozumu 200 yaptı çatlatmsin diye cetrodite ignemi de olmaya başlayacağım artıkGittim canım. Yumurta sayısınj söylemedi sadece soldaki en büyük 11mm sağdaki en büyük 10 mm onu söyledi. İlaç dozunu değiştirmedi. Çarşamba 2.kontrol. O zamana kadar sabah akşam tarlusal verdi. Rahim kalınlığın çok iyi taze Transfer çok uygun ama istemiyorsun dedi. Ben taze transfer istemediğim için yumurta çatlamasını engelleyecek.
Çarşamba tekrardan gonal-f 450 verecek 2 gün daha kullanacakmışım.. Ama opu için gün vermedi.
Tahlillerimi incelemiş çok fazla eksik varmış. bir sürü vitamin verdi. D vit, Demir, b12,folik asit, omega-3, koenzim verdi.
Akıntılar normalmiş vücudun hareket geçmiş dedi ama boyutlarını görünce uyarma az olmuş dedi..
Sen gittin mi?
Maşallah güzel yumurtalar çıkacak. Opu için gün verdi mi?Evet canım gittim en büyük 13 olmuş sağ taraftakiler zayifmis 7 dedi o yüzden dozumu 200 yaptı çatlatmsin diye cetrodite ignemi de olmaya başlayacağım artık
11 ve 13.gun tekrari olanlarin degerleri nasildi arkadaslar? Kacti kac olmustu?
Gözün aydın canım. Sağlıkla artsın inşallahKızlar testim pozitif 845 çok şükürAllah isteyen herkese nasip etsin inşllah transferin 11. Günü
Amin Canım teşekkürlerGözün aydın canım. Sağlıkla artsın inşallah
Tebrik ederim Allah tamamını erdirsin adına çok sevindim 11.gün için 845 çok değilmi ikşz olabilirmiKızlar testim pozitif 845 çok şükürAllah isteyen herkese nasip etsin inşllah transferin 11. Günü
Maşallah canım değerin çok güzelKızlar testim pozitif 845 çok şükürAllah isteyen herkese nasip etsin inşllah transferin 11. Günü
Canım Burada ilk değeri 1000 olup tek gebelik olan var tabi ikiz olma ihtimali de var ama sağlıklı nasıl olacaksa öyle olsun inşllahTebrik ederim Allah tamamını erdirsin adına çok sevindim 11.gün için 845 çok değilmi ikşz olabilirmi
Teşekkürler canımMaşallah canım değerin çok güzel
Hayırlı olsun cnm devamı sağlıklı bir şekilde ilerlesinKızlar testim pozitif 845 çok şükürAllah isteyen herkese nasip etsin inşllah transferin 11. Günü