Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Kızlar merhaba bana
persembe günü 3.gün embriyom transfer edildi Rahime tutunması kaçıncı günde başlar bilginiz var mı
5. Gün blast embriyo için konuşmuştum embriyologla. Transfer günü kabuğundan çıkmasını bekleriz, ertesi gün tutunma başlar, sonraki gün de hormon salgılamaya başlar demişti. Sizinki 3. Günse 3-4-5. Günler tutunması gerekir bu hesaba göre.

Anladım çok teşekkür ederim insallah tutunur

Günaydın kızlar az önce kese şekillerini araştırıyordum benim ki mi tuhaf geldi ikiz gebelik o yüzden mi nette yusyuvarlak olması lazım dedi e doktor bisey demedi kese kötü falan diye atıyorum bi bakar mısınjz

Bana üsteki böyle sanki heran dağılacak gibi mi geliyor ne ay iyice kafayı yedim bilmiyorum

Bana üsteki böyle sanki heran dağılacak gibi mi geliyor ne ay iyice kafayı yedim bilmiyorum
Endişelerini çok iyi anlıyorum ama hiç bişey olmıycak Allahın izniyle sağlıkla kucağına alcaksın inşallah.benim ilk gebeliğimde kese küçücüktü haftasına göre şekli bi değişikti doktor söylemişti zaten bi sıkıntı var diye bak öyle bişey yok demkki olsaydı söylerdi muhakkak

Evet canım gittim en büyük 13 olmuş sağ taraftakiler zayifmis 7 dedi o yüzden dozumu 200 yaptı çatlatmsin diye cetrodite ignemi de olmaya başlayacağım artık

Tebrik ederim Allah tamamını erdirsin adına çok sevindim 11.gün için 845 çok değilmi ikşz olabilirmi
Canım Burada ilk değeri 1000 olup tek gebelik olan var tabi ikiz olma ihtimali de var ama sağlıklı nasıl olacaksa öyle olsun inşllah
Maşallah canım değerin çok güzel
Teşekkürler canım İnşllah artışta güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…