- 18 Ocak 2019
- 2.430
- 2.099
- 32
Allah razı olsun Allah isteyen herkesin kucağını doldursun rabbim benim güzel haberimin hürmetine herkesi müjdelesinYok canım oyle bi kural yokdeğerin cok guzel cok yüksek maşallah sag salim kucağına almak nasip olur inşallah en kesin sonuç kesede gözükür ama deger bu kadar yuksek olup tek olan az sağlıcakla gelsin minnoş yada minnoşlar
Bende ilk 4. Günün gecesi öğrendim o kadar silik bir çizgiydi ki anlatamamKızlar bugün transferin 4.günü sabah erken gebelik testi yaptım ışığa tutunca cok silik cizgi görüyorum duz bakınca bisey yok ışığa tutunca görünüyor o kadar ince ki inanamayip yine yaptım yibe aynısı bakalım artık rabbim hepimize mutlu hanerler almayı nasip etsin inşallah yarin 5.gun yine yaptırcam inşallah belli olur çizgi inşallah ven görmek istediğimi görmüyorumdur inşallah hayal değildir
Canım bende bitti demiştim ya gene başladı.az az geliyor. Korkulacak bişey değil ama insanı huylandiriyor.benim ilk gebeliğimde de sürekli vardı.Lekelenmeler kaç gün sürüyor acaba? 7. Gün çok hafifti bugün 8 ve hala sürüyor kahvererengi. Korkmalı mıyım?
Insallah benimde vardırBende ilk 4. Günün gecesi öğrendim o kadar silik bir çizgiydi ki anlatamamama çok şükür varmış
Bak sana atayım akşam olduğu halde ne kadar silik çok dikkatli bakınca ancak belli oluyor 4. Günün akşamı böyleydiInsallah benimde vardıraksam yapsaydım belki dah koyu çıkardı ama ben sabahtan yaptım
Benim de 7. Ve 8. Günlerimde ara ara gelen kahve rengi akıntım olmuştuCanım bende bitti demiştim ya gene başladı.az az geliyor. Korkulacak bişey değil ama insanı huylandiriyor.benim ilk gebeliğimde de sürekli vardı.
Evet çoğu kadinda oluyor ama benimki biraz uzun sürdü uzun sürünce ister istemez insan korkuyorBenim de 7. Ve 8. Günlerimde ara ara gelen kahve rengi akıntım olmuştu
İnşallah iki yavrunuz da size tutunmuş olur hayırlı haberlerinizi alırız buradanBenim bugün transferim oldu. İlk denememiz. 2 embriyo transfer edildi. Biri iyi kalite diğeri orta kalite. Umarım güzel haber alırım ben de. Çok heyecanlı. 10 gün sonra test yaptıracağım.
Ne kadar cesaretlisiniz ya 4. Gün test yapmışsınızBak sana atayım akşam olduğu halde ne kadar silik çok dikkatli bakınca ancak belli oluyor 4. Günün akşamı böyleydi
Nasılsa 4. Gün çıkmasına imkan yok diyerek yaptım aslında evde 1 tane test vardı yapayımda ileride yapma şansım kalmasın diyerek yaptım çıkınca silik durur mu bu kadın hemen gittim bir sürü test aldımNe kadar cesaretlisiniz ya 4. Gün test yapmışsınızben ilk transferimde 8. Günde yapmıştım en erken perşembe transferim olacak Doktorum 14 aralık olarak verdi test tarihimi. Umarım bekleyebilirim
Nasılsa 4. Gün çıkmasına imkan yok diyerek yaptım aslında evde 1 tane test vardı yapayımda ileride yapma şansım kalmasın diyerek yaptım çıkınca silik durur mu bu kadın hemen gittim bir sürü test aldım
Kesinlikleçıkmazsa zaten erken yaptım tabiki çıkmaz derim mantıklı
Ben iki transferde de cesaret edemedimKesinlikle
Benimki de 9. Gün kesildi çok şükür. Çalışmaya başladım çok ayakta kalıyorum ondan korkuyorum tekrar başlarsa diyeCanım bende bitti demiştim ya gene başladı.az az geliyor. Korkulacak bişey değil ama insanı huylandiriyor.benim ilk gebeliğimde de sürekli vardı.
Çok heyecanlı ben hiç görememiştim 3 yıllık evliyim hiç hamile kalamamıştır ilk defa görünce abarttım test yapmayı kanda gördüm en koyu çizgiyi görmek için bugün son kez yeniden yaptımBen iki transferde de cesaret edemedimsonucu kanda öğrendim.idrar testi yapip,çift çizgi görmeye çok hevesleniyorum.aşırı heyecanlı olsa gerek
Benimde kesilmişti tekrar başladı.gidip şu iğneyi vurduracam korkuyorum iğneden ağır bir igneBenimki de 9. Gün kesildi çok şükür. Çalışmaya başladım çok ayakta kalıyorum ondan korkuyorum tekrar başlarsa diye
Evde yapılan iğne kullanmıyormusunuz? Benim günde bir tane progestan dex var. Öyle ağır bir iğne değilBenimde kesilmişti tekrar başladı.gidip şu iğneyi vurduracam korkuyorum iğneden ağır bir igne
Hayırlısıyla güzel bir hamilelik geçirirsiniz inşÇok heyecanlı ben hiç görememiştim 3 yıllık evliyim hiç hamile kalamamıştır ilk defa görünce abarttım test yapmayı kanda gördüm en koyu çizgiyi görmek için bugün son kez yeniden yaptım
AminHayırlısıyla güzel bir hamilelik geçirirsiniz inş