Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

BEN de sordum folik asit kullanayım mı diye gerek yok demişti doktorum. Halbuki bende d ve b12 vitamini eksikliği var. Ama yine de gerek yok dedi. Neyse doktorumuza güvenmekten başka bir çaremiz yok. Teşekkür ederim. Umarım güzel haberler paylaşırım

Folik asit neden yok demiş ki anlayamadım valla, gebelik 3 ay öncesinden kullanımına başlanması önerilir. Ben ilk decavit kullanmıştım sonrasında kendi doktorum elenatal verdi. İkisi de multivitamin birçok vitamini içeriyor. İstersen kendin al eczaneden kullan. Elenatalı 75 liraya almıştım.

Eklentiler

• 20211127_170134.jpg
    144,5 KB · Görüntüleme: 33
Kendim alıp kullansam acaba bir yan etkisi filan olur mu korkuyorum olmadı tekrar bi sorayım doktoruma ya kullanayım mı diye. İlk transferim benim taze transfer olmuştu onda kullandırtmıştı. O transferimde tutmuşu fakat düşükle sonuçlandı malesef ikincisinde hiç folik asit kullandırtmadı. O zaten negatif sonuçlandı. Bakalım bu da son 2 embriyomuz kaldı umarım tutunurlar bebişlerim

Merhaba kizlar trasnferimin 9.gunu dayanamyip idrar testi yaptım negatif 3.gun embryosuydu moralim bozuldu bu durumu yasayip pozitif sonuç alan varmi sali günü test günüm normalde

Merhaba kizlar trasnferimin 9.gunu dayanamyip idrar testi yaptım negatif 3.gun embryosuydu moralim bozuldu bu durumu yasayip pozitif sonuç alan varmi sali günü test günüm normalde
3. Gün embriyosu için 9. Gün erken olabilir canım. Beklemesi çok zor ama birkaç gün sonra tekrar yap. İnşallah çifter çifter çizgiler görürsün.

Hayırlısı olsun, umarım güzel sonuçlar alırız

Kızlar iyi akşamlar pazartesi doktora gitmiştim kese görülmüştü biliyorsunuz ondan önce karın kasık agrım oluyordu kimse o durdu göğüs hassasiyet var akıntı da var acaba diyorum gelişim falan mı durdu ne oldu

Gogus hassasiyeti çok normal hormonlardan dolayı, belki uçları koyulasmiş ve damarlar da belirginlesmistir bile. Akinti da hamilelikte devam ediyor diye duymuştum ben arkadaşlarımdan

Gogus hassasiyeti çok normal hormonlardan dolayı, belki uçları koyulasmiş ve damarlar da belirginlesmistir bile. Akinti da hamilelikte devam ediyor diye duymuştum ben arkadaşlarımdan
Evet evet damarlarım o kadar belliydi dün hatta gittim aynanın karşısına acaba dedim göğsüm mü morarmış meğer damarmış

Folidoce alabilirsiniz 400 ug oldugu için hiç bir zararı olmaz. Gebelik için kullanılan düzey. Folbiol falan dozu yüksek..

MaviSasa234 naptın canım kontrol vardı bugün
Gittim canım. Yumurta sayısınj söylemedi sadece soldaki en büyük 11mm sağdaki en büyük 10 mm onu söyledi. İlaç dozunu değiştirmedi. Çarşamba 2.kontrol. O zamana kadar sabah akşam tarlusal verdi. Rahim kalınlığın çok iyi taze Transfer çok uygun ama istemiyorsun dedi. Ben taze transfer istemediğim için yumurta çatlamasını engelleyecek.
Çarşamba tekrardan gonal-f 450 verecek 2 gün daha kullanacakmışım.. Ama opu için gün vermedi.
Tahlillerimi incelemiş çok fazla eksik varmış. bir sürü vitamin verdi. D vit, Demir, b12,folik asit, omega-3, koenzim verdi.
Akıntılar normalmiş vücudun hareket geçmiş dedi ama boyutlarını görünce uyarma az olmuş dedi..
Sen gittin mi?

Kızlar merhaba bana
persembe günü 3.gün embriyom transfer edildi Rahime tutunması kaçıncı günde başlar bilginiz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…