- 27 Kasım 2021
- 375
- 517
- 34
Ben de transefere son 5 gün kalana kadar sadece estrofem ve vitamin kullandım. 5 gün kala crinone vajinal jel eklendi. Transfer sonrası da aynen bunlara devam ediyorum. Ek bise verilmedi. Yani bende baktığında az ilaç kullanıyorum. Ama kimseyle kendini kıyaslama çünkü tedaviler kişisel ve kan değerine göre yapılı
Folik asit neden yok demiş ki anlayamadım valla, gebelik 3 ay öncesinden kullanımına başlanması önerilir. Ben ilk decavit kullanmıştım sonrasında kendi doktorum elenatal verdi. İkisi de multivitamin birçok vitamini içeriyor. İstersen kendin al eczaneden kullan. Elenatalı 75 liraya almıştım.BEN de sordum folik asit kullanayım mı diye gerek yok demişti doktorum. Halbuki bende d ve b12 vitamini eksikliği var. Ama yine de gerek yok dedi. Neyse doktorumuza güvenmekten başka bir çaremiz yok. Teşekkür ederim. Umarım güzel haberler paylaşırım
Kendim alıp kullansam acaba bir yan etkisi filan olur mu korkuyorumFolik asit neden yok demiş ki anlayamadım valla, gebelik 3 ay öncesinden kullanımına başlanması önerilir. Ben ilk decavit kullanmıştım sonrasında kendi doktorum elenatal verdi. İkisi de multivitamin birçok vitamini içeriyor. İstersen kendin al eczaneden kullan. Elenatalı 75 liraya almıştım.
3. Gün embriyosu için 9. Gün erken olabilir canım. Beklemesi çok zor ama birkaç gün sonra tekrar yap. İnşallah çifter çifter çizgiler görürsün.Merhaba kizlar trasnferimin 9.gunu dayanamyip idrar testi yaptım negatif 3.gun embryosuydu moralim bozuldu bu durumu yasayip pozitif sonuç alan varmi sali günü test günüm normalde
Dayanamadim yaptım inşallah kan testinde artik pozitifi görürüm canım3. Gün embriyosu için 9. Gün erken olabilir canım. Beklemesi çok zor ama birkaç gün sonra tekrar yap. İnşallah çifter çifter çizgiler görürsün.
Hayırlısı olsun, umarım güzel sonuçlar alırızKendim alıp kullansam acaba bir yan etkisi filan olur mu korkuyorumolmadı tekrar bi sorayım doktoruma ya kullanayım mı diye. İlk transferim benim taze transfer olmuştu onda kullandırtmıştı. O transferimde tutmuşu fakat düşükle sonuçlandı malesef ikincisinde hiç folik asit kullandırtmadı. O zaten negatif sonuçlandı. Bakalım bu da son 2 embriyomuz kaldı umarım tutunurlar bebişlerim
Doktor değerlerin gayet güzeldi 2 gün sonra tekrar ver bakalm şuanda düşük demek yada başka bişey için erken dedi..Naptn cnm dr ne dedi
Gogus hassasiyeti çok normal hormonlardan dolayı, belki uçları koyulasmiş ve damarlar da belirginlesmistir bile. Akinti da hamilelikte devam ediyor diye duymuştum ben arkadaşlarımdanKızlar iyi akşamlar pazartesi doktora gitmiştim kese görülmüştü biliyorsunuz ondan önce karın kasık agrım oluyordu kimse o durdu göğüs hassasiyet var akıntı da var acaba diyorum gelişim falan mı durdu ne oldu
Evet evet damarlarım o kadar belliydi dün hatta gittim aynanın karşısına acaba dedim göğsüm mü morarmış meğer damarmışGogus hassasiyeti çok normal hormonlardan dolayı, belki uçları koyulasmiş ve damarlar da belirginlesmistir bile. Akinti da hamilelikte devam ediyor diye duymuştum ben arkadaşlarımdan
Folidoce alabilirsiniz 400 ug oldugu için hiç bir zararı olmaz. Gebelik için kullanılan düzey. Folbiol falan dozu yüksek..Kendim alıp kullansam acaba bir yan etkisi filan olur mu korkuyorumolmadı tekrar bi sorayım doktoruma ya kullanayım mı diye. İlk transferim benim taze transfer olmuştu onda kullandırtmıştı. O transferimde tutmuşu fakat düşükle sonuçlandı malesef ikincisinde hiç folik asit kullandırtmadı. O zaten negatif sonuçlandı. Bakalım bu da son 2 embriyomuz kaldı umarım tutunurlar bebişlerim
Tmmdır tşk ederimFolidoce alabilirsiniz 400 ug oldugu için hiç bir zararı olmaz. Gebelik için kullanılan düzey. Folbiol falan dozu yüksek..
inşallah arkadaşım. Dilerim bu uğurda kimsenin yüreği evlat hasretiyle sınanmasın...Dayanamadim yaptım inşallah kan testinde artik pozitifi görürüm canım
Gittim canım. Yumurta sayısınj söylemedi sadece soldaki en büyük 11mm sağdaki en büyük 10 mm onu söyledi. İlaç dozunu değiştirmedi. Çarşamba 2.kontrol. O zamana kadar sabah akşam tarlusal verdi. Rahim kalınlığın çok iyi taze Transfer çok uygun ama istemiyorsun dedi. Ben taze transfer istemediğim için yumurta çatlamasını engelleyecek.MaviSasa234 naptın canım kontrol vardı bugün