Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Ben de transefere son 5 gün kalana kadar sadece estrofem ve vitamin kullandım. 5 gün kala crinone vajinal jel eklendi. Transfer sonrası da aynen bunlara devam ediyorum. Ek bise verilmedi. Yani bende baktığında az ilaç kullanıyorum. Ama kimseyle kendini kıyaslama çünkü tedaviler kişisel ve kan değerine göre yapılıyor.

Herhalde biz çok yiyici tayfayız
Aynen ya. Ben bir de sigarayı bıraktım. Ne bulsam yiyorum. Nasıl olacak bilmiyorum. 4 aralıkta kalp atışını duyacağız inşallah. Sonrasında hemen diyetisyene başlayacağım. Yoksa bu işin sonu kötü olacak

Estrofemin iştah açtığını demişti doktorum bana nasıl bşr iştah artışı hiç bir şeyden mi tiksinti duymaz insan

Decaviti hem folik asit hemde içindeki vitaminlerden dolayı verdi.progesteron değerim kaç çıkmıştı hiç bilmiyorum canım orda kan verdim sonuçları e nabızdada gözükmüyo

Ne güzel kızlar ben mide bulantısından bi lokma bisey ağzıma sokmadım yeşil sular geliyor vala yatmaktan omuzlarım agrıyor şimdi bi dışarı cıkıcam yeter artık

Ne güzel kızlar ben mide bulantısından bi lokma bisey ağzıma sokmadım yeşil sular geliyor vala yatmaktan omuzlarım agrıyor şimdi bi dışarı cıkıcam yeter artık
Yaaa inşllah bizim böyle devam eder Benim annemde mide bulantısı yaşamamış hiç belki ondandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…