- 6 Kasım 2021
- 543
- 657
İkiz olabilir canım çift embriyoysa benşm tekti 12.gün 2047 çıkmıştı bugün ultrasondada tek gördük.burda esra arkadaşımızında iki embriyoydu 650 çıkmıştı iki kese gördü yani demem o ki en net sonucu ultrasonda görebilirsinArkadaslar bu ikiz meselesi kafami kurcaliyor, iki de bi bu konuyla ilgili soru sormadan duramiyorum kusura bakmayin. Cift embriyo transferi sonrasi, yuksek deger buyuk ihtimalle ikiz midir sizce? Benim degerim 1040. Yazmistim da, 11.gun testi.
Bazı hastaneler 12.gün istiyo canım ben bahçecideyim 12.gün kan testi vermemiz söylendi hep.memorialda tedavi gören arkadaşlar vardı onlarada 9.gün söylenmişti sanırımNeden 11. Günü bekliyorsun ki. 5. Gün embriyosu için 9. Günde test isteniyor genelde. 11. Gün 3 gün embriyosu için bekleniyor.
Ben acikcasi biraz korkuyorum ikiz ihtimalinden, cogul gebelikler tabiki de biraz daha dikkat edilmesi gereken daha hassas gebelikler oluyor. Tek gebelikte bir bebek icin hersey yolunda mi diye evhamlanirken ikiz de bu evham ikiye katlaniyor. Tabiki de ikiz olursa da cok sukur. Ama herseyde, her bir kontrolde iki kati endiselenecek olmak beni korkutuyor.ikizlerse de allahim noolur cok saglikli cok yolunda gitsin hersey hepimiz icinSöz verdim kendime çünkü 2 tane düşüyüm oldu çok kurcalamadım hep test hep ultrason doktorum artık bu çocuğa bisey olursa sen yaparsın demişti sonra söz verdim kendime bi daha gebe kalırsam bu kadar çabalamayacağım
Orası öyle bende çöm korkuyorum ama hiç olmamasından iyidir umarım şeninde dediğin gibi hersey yolunda giderBen acikcasi biraz korkuyorum ikiz ihtimalinden, cogul gebelikler tabiki de biraz daha dikkat edilmesi gereken daha hassas gebelikler oluyor. Tek gebelikte bir bebek icin hersey yolunda mi diye evhamlanirken ikiz de bu evham ikiye katlaniyor. Tabiki de ikiz olursa da cok sukur. Ama herseyde, her bir kontrolde iki kati endiselenecek olmak beni korkutuyor.ikizlerse de allahim noolur cok saglikli cok yolunda gitsin hersey hepimiz icini
Canım aynı duygulara sahibim seninle bir yanım istiyor ikiz bir yanım birbirlerine zarar vermelerinden korktuğumdan tek istiyor oyğzden sağlıklı nasıl olacaksa öyle olsun yeterki sağlıklı olsunBen acikcasi biraz korkuyorum ikiz ihtimalinden, cogul gebelikler tabiki de biraz daha dikkat edilmesi gereken daha hassas gebelikler oluyor. Tek gebelikte bir bebek icin hersey yolunda mi diye evhamlanirken ikiz de bu evham ikiye katlaniyor. Tabiki de ikiz olursa da cok sukur. Ama herseyde, her bir kontrolde iki kati endiselenecek olmak beni korkutuyor.ikizlerse de allahim noolur cok saglikli cok yolunda gitsin hersey hepimiz icin
Aklıma sadece şu geliyor okuduğumda. 2 embriyo transferi yapıldı demişsin ya biri tutunamadi kimyasala dönüştü 2. embriyon tutundu ve değerine göre sağlıklı ilerliyor. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.Arkadaslar merhaba
Benim kimyssal gebelik olarak düşürülmüştü degerlerimden dayi ancak artis başladı. Ama hala sikinti devam ediyor gibi.
Pazart aksam tekrar kan verdim
10. Gun 35
12 gun 43
14. Gun 73
16. Gun 172 cikti degerim. Ama hala korkuyorum. Dr hqftaya cuma tekrar kan ver dedi. Aslinda düşme yok ama 10. Gun ve 12 Gun deger yükselmesi az diye kafa karisio.
Bu arada 2 embriyo transfer edildi. Cevrenizde bu sekilde olan varmiydi
Insallah öyledir. Cumaya kdr nasil bekleyecegim bilmiyorumAklıma sadece şu geliyor okuduğumda. 2 embriyo transferi yapıldı demişsin ya biri tutunamadi kimyasala dönüştü 2. embriyon tutundu ve değerine göre sağlıklı ilerliyor. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Senden ikinci testi isteyecek mi?Canım aynı duygulara sahibim seninle bir yanım istiyor ikiz bir yanım birbirlerine zarar vermelerinden korktuğumdan tek istiyor oyğzden sağlıklı nasıl olacaksa öyle olsun yeterki sağlıklı olsun
Canım hiç bilmiyorum ama transferden hemen sonra demişti bana 12. Gün test verin sonra 2 gün sonra tekrarlamanızı isteyeceğiz ve kese randevusu oluşturacağız diyeSenden ikinci testi isteyecek mi?
Dua et canım herseyin hayırlısı normal de kaç günlük 4 hafta olmus oluyor.
4 haftalik olmasi lazim. 10 kasim transferDua et canım herseyin hayırlısı normal de kaç günlük oluyor açana
Oo daha çok küçük canım normaldir 1 hafta sonra hersey netleşir sen bu güzel yüreğini ferah tut hep güçlü bir anne olacaksın4 haftalik olmasi lazim. 10 kasim transfer
Sat ise 26 ekimdi
Tüp bebek değilde böyle bir topik olumuştum. Birininde böyle düşük seyrettiğini için doktor kimyasal demiş ama zamanla düzgün artarak gebelik devam etmiş.. Siz siz olun moralinizş bozmayın diyordu.. İnş sizinde öyle olur..Arkadaslar merhaba
Benim kimyssal gebelik olarak düşürülmüştü degerlerimden dayi ancak artis başladı. Ama hala sikinti devam ediyor gibi.
Pazart aksam tekrar kan verdim
10. Gun 35
12 gun 43
14. Gun 73
16. Gun 172 cikti degerim. Ama hala korkuyorum. Dr hqftaya cuma tekrar kan ver dedi. Aslinda düşme yok ama 10. Gun ve 12 Gun deger yükselmesi az diye kafa karisio.
Bu arada 2 embriyo transfer edildi. Cevrenizde bu sekilde olan varmiydi
Benimde öyleydi canım estrofem progestan iğne decavit.herkesin bünyesi vücut yapısı farklı kişiye özel bir tedavi bu doktoruna güven canımMerhaba arkadaşlar. Ben de 3. Transferimi gerçekleştirmek üzere tedavime başladım. Allah kısmet ederse 2 aralıkta transferimiz olacak. Herkese bol şans diliyorumAllah hepimizin yardımcısı olsun Siz donmuş embriyo transferi sürecinde hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Ben estrofem sabah öğle akşam şeklinde kullanıyordum. Bugün de prolutex iğnesini ekledik sabah akşam olmak üzere. Okuduğum kadarıyla en az ilaç ben kullanıyorum acaba eksik bir şeyler mi yapılıyor korkuyorum çok ilaç kullananları görünce
Decaviti ne için kullanıyorsun peki ? Ya diğer transferim de donmuş embriyo transferiydi. Aynı prosedür uygulandı canım o yüzden sanki bir şeylerin farklı yapılması gerekiyormuş gibi geliyor. Aslında doktoruma çok güvenerek başladım. Ama hep aynı yolla gidilince eksil bir şeyler bir var diye düşünmekten alamıyorum kendimi. Progesteron değerin kaç çıkmıştı senin transfer öncesi ? Benim 0,15 çıktı az önce aldım sonucu. 1in altındaysa transferi yapacağını söylemişti doktor zaten.Benimde öyleydi canım estrofem progestan iğne decavit.herkesin bünyesi vücut yapısı farklı kişiye özel bir tedavi bu doktoruna güven canım