Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım doktor bir şey demedi mi? Sanırım kimyasal gebelik geçiriyorsun.Selam kızlar
Bugün beta hcg istemişti doktor değerlerim 139 266 320 di bugünkü 143 e düşmüş çok moralim bozuldu ne oluyor şuanda
Sonucumu attım hemşire doktora ileticem dedi bekliyorumCanım doktor bir şey demedi mi? Sanırım kimyasal gebelik geçiriyorsun.
Hakkında hayırlısı olsun canım. Embriyoya Pgt yapılmış mıydı?Sonucumu attım hemşire doktora ileticem dedi bekliyorum
Ben de transefere son 5 gün kalana kadar sadece estrofem ve vitamin kullandım. 5 gün kala crinone vajinal jel eklendi. Transfer sonrası da aynen bunlara devam ediyorum. Ek bise verilmedi. Yani bende baktığında az ilaç kullanıyorum. Ama kimseyle kendini kıyaslama çünkü tedaviler kişisel ve kan değerine göre yapılıyor.Merhaba arkadaşlar. Ben de 3. Transferimi gerçekleştirmek üzere tedavime başladım. Allah kısmet ederse 2 aralıkta transferimiz olacak. Herkese bol şans diliyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun Siz donmuş embriyo transferi sürecinde hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Ben estrofem sabah öğle akşam şeklinde kullanıyordum. Bugün de prolutex iğnesini ekledik sabah akşam olmak üzere. Okuduğum kadarıyla en az ilaç ben kullanıyorum acaba eksik bir şeyler mi yapılıyor korkuyorum çok ilaç kullananları görünce
Teşekkür ederim bildiğim kadarıyla yapılmadı transfer öncesi bizden genetik test istemişlerdiHakkında hayırlısı olsun canım. Embriyoya Pgt yapılmış mıydı?
Benim de hiç bulanmıyor. Bazı kadınlarda hiç mide bulantısı olmuyormuş .Kızlar bu mide bulantıları falan ne zaman başlıyor bende hiç bu tarz bir belirti yok
Herhalde biz çok yiyici tayfayızBenim de hiç bulanmıyor. Bazı kadınlarda hiç mide bulantısı olmuyormuş .
Aynen ya. Ben bir de sigarayı bıraktım. Ne bulsam yiyorum. Nasıl olacak bilmiyorum. 4 aralıkta kalp atışını duyacağız inşallah. Sonrasında hemen diyetisyene başlayacağım. Yoksa bu işin sonu kötü olacakHerhalde biz çok yiyici tayfayız
Estrofemin iştah açtığını demişti doktorum bana nasıl bşr iştah artışı hiç bir şeyden mi tiksinti duymaz insanAynen ya. Ben bir de sigarayı bıraktım. Ne bulsam yiyorum. Nasıl olacak bilmiyorum. 4 aralıkta kalp atışını duyacağız inşallah. Sonrasında hemen diyetisyene başlayacağım. Yoksa bu işin sonu kötü olacak
Ben estrofem de kullanmıyorum. Sanırım sigara yüzünden oluyor.Estrofemin iştah açtığını demişti doktorum bana nasıl bşr iştah artışı hiç bir şeyden mi tiksinti duymaz insan
Olabilir estrofemi doktor mu bıraktırdı yoksa hiç mi kullanmadınızBen estrofem de kullanmıyorum. Sanırım sigara yüzünden oluyor.
Hiç kullanmadım. Progestan ve Lutinus kullanıyorum.Olabilir estrofemi doktor mu bıraktırdı yoksa hiç mi kullanmadınız
Decaviti hem folik asit hemde içindeki vitaminlerden dolayı verdi.progesteron değerim kaç çıkmıştı hiç bilmiyorum canım orda kan verdim sonuçları e nabızdada gözükmüyoDecaviti ne için kullanıyorsun peki ? Ya diğer transferim de donmuş embriyo transferiydi. Aynı prosedür uygulandı canım o yüzden sanki bir şeylerin farklı yapılması gerekiyormuş gibi geliyor. Aslında doktoruma çok güvenerek başladım. Ama hep aynı yolla gidilince eksil bir şeyler bir var diye düşünmekten alamıyorum kendimi. Progesteron değerin kaç çıkmıştı senin transfer öncesi ? Benim 0,15 çıktı az önce aldım sonucu. 1in altındaysa transferi yapacağını söylemişti doktor zaten.
Yaaa inşllah bizim böyle devam eder Benim annemde mide bulantısı yaşamamış hiç belki ondandırNe güzel kızlar ben mide bulantısından bi lokma bisey ağzıma sokmadım yeşil sular geliyor vala yatmaktan omuzlarım agrıyor şimdi bi dışarı cıkıcam yeter artık
Benim olmadı lekelenme olmadıKizlar transfer sonrası 4. Günümdeyim, lekelenme olmaması iyi mi kötü mü sizce
Naptn cnm dr ne dediSelam kızlar
Bugün beta hcg istemişti doktor değerlerim 139 266 320 di bugünkü 143 e düşmüş çok moralim bozuldu ne oluyor şuanda