Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Kızlar kese göründü bugün çok şükür yolk keseside gözüktü kesenin boyutu şekli güzel dedi 10 gün sonra kalp atışı inşallah ilaçlara devammm
Nasıl sevindim anlatamam sana bu arada yolk kesesi ne oluyor rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benimde testler koyulaştı fakat dün akşam yine leke geldi korktum aspirini bıraktım onu. Haricinde başka birşey yapılmadı benim de pazar günü testim bakalım inşllah pozitifler gelir bu da bu sabahki testim

Eklentiler

• DBB4A6C2-25A4-46B3-8792-E54EF1F75D77.jpeg
    74,9 KB · Görüntüleme: 51
2. çizgi gözümüze girdi maşallah canım.

2. çizgi gözümüze girdi maşallah canım.
3. Yıllık evliliğimde ilk defa görüyorum bende testlerin canına okuyorum bitmeseler her saat yaparım önlese zevkli bırakın beni diyorum 3 yılın acısını çıkarıyorum. Sadece 7. Günden beri ara ara kahve leke geliyor bugün 9. Gün o korkutuyor beni

Yaaa benim kesede 9mm inşallah sağlıklı bi şekilde ilerler hepimizin süreci

Bende bugün duydum ilk yolk kesesini boş gebelik olmadığı demekmiş heralde.yaaa testin çok güzel maşallah güzel bol rakamlı bi değerinin çıkıcağına inanıyorum

Canım aspirini dün bıraktıysan bir iki güne anca kesilir lekelenme benimde oyle olmultu bıraktıktan iki gün sonra tamamen kesildi.bide lekelenmen olduğunda uzan dinlen çok bişey yapma tek tedavisi dinlenmek

Canım aspirini dün bıraktıysan bir iki güne anca kesilir lekelenme benimde oyle olmultu bıraktıktan iki gün sonra tamamen kesildi.bide lekelenmen olduğunda uzan dinlen çok bişey yapma tek tedavisi dinlenmek
Sağol canım bilgilendirme için evet ilk defa dün içmedim bakalım ozaman yarın inşllah gelen giden olmaz lekelerde bu arda inşllah dediğin gibi yüksek değerler görürüz

Güzel haberle alanları tebrik ederim. Darısı bizim başımıza inş..
Hanımlar bende birşey sorabilir miyim? Benim yumurtalıklarımdan ağrı oluyor. Tüp bebekten önce her ay yumurtlama zamanı hissederdim ve böyle ağrı olumca 17-18 mm olurdu. Sonra zaten pik olur çatlardı.. şimdi de hem sağda hem solda ağrım var. Akıntım şeffaf hemde baya geliyor ..
Amh 3.1 gonal f 300 ıu kullanıyorum bugün 4.iğneyi yapacağım.
Yarın sabahtan ilk defa boyutuna bakacaklar. Ama önden çatlama olur mu? Dozu mu yüksek..
Ayy gene ben ve sorunsallarım

Ne guzel haberler geliyor cok sukur. O zaman benden de guzel bir haber. Bugun kanda test gunumdu, beta hcg 1044. Cok sukur acaba ikiz mi tuttu diyorum bu degeri gorunce? 5. Gun embriyosu, testim de 11.gunumde yapildi, bugun.
Oh maşllah bende senden haber bekliyordum 9. Günden sonra lekelenmen oldumu değerine bakınca sanki ikiz gibi Darısı başıma

Cnm benim transfer tarihi belli oldu 3 Aralık cuma

canım benim bildiğim kadarıyla tüp bebekte süreç farklı ilerliyor. Yarın boyutuna bakacaklar sonra birkaç kere daha gidip geleceksin.en sonunda istenilen boyuta gelince de çatlatma iğnesini vurduracaklar.Bence dr. bunları her hastaya göre ayarlıyor

Doktorun ön görüsü 8 günde olgunlaşmaları ama 10 güne kadar da tamamlayabiliriz dedi. Ama ben yumurtalıklarda ağrıdan büyüdüklerini anlıyorum. İnş normal gidiyordur herşey.. Beki ilacın dozu düşünce büyüme yavaşlıyor mu?

Oh maşllah bende senden haber bekliyordum 9. Günden sonra lekelenmen oldumu değerine bakınca sanki ikiz gibi Darısı başıma
Ya aslinda hala bile minik minik lekenlenme goruyorum diye dusunuyordum ama aslinda farkettim ki 8i gunden sonra gelen leke geri akan ilacin lekesi bence. Bende bariz lekelenme 7 ve 8.gunlerde olmustu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…