- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Benimde öyle oldu ve bugün çok şükür şuanlık bir lekelenme yok gece olmazsaYa aslinda hala bile minik minik lekenlenme goruyorum diye dusunuyordum ama aslinda farkettim ki 8i gunden sonra gelen leke geri akan ilacin lekesi bence. Bende bariz lekelenme 7 ve 8.gunlerde olmustu.
Doktorun ön görüsü 8 günde olgunlaşmaları ama 10 güne kadar da tamamlayabiliriz dedi. Ama ben yumurtalıklarda ağrıdan büyüdüklerini anlıyorum. İnş normal gidiyordur herşey.. Beki ilacın dozu düşünce büyüme yavaşlıyor mu?
Canım benimde senin gibi çok yumurtalık ağrım olmuştu çatlatma iğnesi yapmadan çatlıycak kesin dedim ama öyle olmadı doktor ayarlıyo onuGüzel haberle alanları tebrik ederim. Darısı bizim başımıza inş..
Hanımlar bende birşey sorabilir miyim? Benim yumurtalıklarımdan ağrı oluyor. Tüp bebekten önce her ay yumurtlama zamanı hissederdim ve böyle ağrı olumca 17-18 mm olurdu. Sonra zaten pik olur çatlardı.. şimdi de hem sağda hem solda ağrım var. Akıntım şeffaf hemde baya geliyor ..
Amh 3.1 gonal f 300 ıu kullanıyorum bugün 4.iğneyi yapacağım.
Yarın sabahtan ilk defa boyutuna bakacaklar. Ama önden çatlama olur mu? Dozu mu yüksek..
Ayy gene ben ve sorunsallarım
Tekrar istemedi, 10 gun sonra muayeneye cagirdi. Ikiz mi acaba diye sorunca da, keseyi gormeden net birsey soylemeyiz dedi.Benimde öyle oldu ve bugün çok şükür şuanlık bir lekelenme yok gece olmazsaOyüzden merak ettim hadi bakalım doktorun ne dedi tekrar yapman gerekiyor mu testi
Aaa öyle mi? Bana da tarlusal verdi. Çatlamayı engelleyecek ama içme zamanı da söylemedi.. Böyle birşey içince çok korkuyorum.Canım benimde senin gibi çok yumurtalık ağrım olmuştu çatlatma iğnesi yapmadan çatlıycak kesin dedim ama öyle olmadı doktor ayarlıyo onu
Ay hadi inşllah nasıl sağlıklı olacaksa öyle olsunTekrar istemedi, 10 gun sonra muayeneye cagirdi. Ikiz mi acaba diye sorunca da, keseyi gormeden net birsey soylemeyiz dedi.
Muhtemelen geriden gelişimi gelen yumurtalar var ise bir iğne daha verecek sana onlar da büyüsün, büyüyenler çatlamasın, yumurta boyutları esitlensin diyeDoktorun ön görüsü 8 günde olgunlaşmaları ama 10 güne kadar da tamamlayabiliriz dedi. Ama ben yumurtalıklarda ağrıdan büyüdüklerini anlıyorum. İnş normal gidiyordur herşey.. Beki ilacın dozu düşünce büyüme yavaşlıyor mu?
Benm 8 Kasım'da transfer oldu 20 Kasım'da sonucu aldık ,Sağolasın canım inşallah.pazartesi güzel haberlerini bekliyoruzsen ayın kaçında transfer olmuştun canım
Hmm öyle birşey mi var? Yarın ultrason detaylı bakayım. OHSS oluşumu böyle birşey değil ama dimi?Muhtemelen geriden gelişimi gelen yumurtalar var ise bir iğne daha verecek sana onlar da büyüsün, büyüyenler çatlamasın, yumurta boyutları esitlensin diye
Senin kac gun kalde teste? Tek embriyo mu transfer edildi?Benimde öyle oldu ve bugün çok şükür şuanlık bir lekelenme yok gece olmazsaOyüzden merak ettim hadi bakalım doktorun ne dedi tekrar yapman gerekiyor mu testi
Yok iki tane 5. Gün embriyosu transfer edildi pazar günü 11. Gün kan testi yapacağımSenin kac gun kalde teste? Tek embriyo mu transfer edildi?
Hadi az kalmis, senin de tutmus gibi insallahYok iki tane 5. Gün embriyosu transfer edildi pazar günü 11. Gün kan testi yapacağım
Evet cetrotide bana verdiği iğnenin adı. Simdi notlarından bakıyorum 5. Gün kontrole gittiğimde başlamış. 13. Gün de yumurta toplama işlemi yapılmış. Hayir ohss tamamen farklı. Yumurta sayısı çok olduğunda Yumurtaliklarin fazla uyarildigi için vücut su toplamaya başlayabilir bunu ongormeyip bide transfer yapılınca ve gebelik pozitif olursa artan bhcg ile daha ileri seviyede ohss ye neden olabiliyormuş. Önlemek için taze transfer yapmıyorlar. Benim donduruldu. Çok şükür ohss sorunu yaşamadım. Ben ilk adet ile transfer istediğim için Adet olunca 2. Gün e2 ve progestoron testi istendi. Değerler güzel olunca da transfer planlamasına geçildi.Hmm öyle birşey mi var? Yarın ultrason detaylı bakayım. OHSS oluşumu böyle birşey değil ama dimi?
Neden 11. Günü bekliyorsun ki. 5. Gün embriyosu için 9. Günde test isteniyor genelde. 11. Gün 3 gün embriyosu için bekleniyor.Yok iki tane 5. Gün embriyosu transfer edildi pazar günü 11. Gün kan testi yapacağım
Bende izin için ocakta transfer istedim. Cerotide her gün mü kullanılıyor. Fiyatı baya yüksekmiş :SEvet cetrotide bana verdiği iğnenin adı. Simdi notlarından bakıyorum 5. Gün kontrole gittiğimde başlamış. 13. Gün de yumurta toplama işlemi yapılmış. Hayir ohss tamamen farklı. Yumurta sayısı çok olduğunda Yumurtaliklarin fazla uyarildigi için vücut su toplamaya başlayabilir bunu ongormeyip bide transfer yapılınca ve gebelik pozitif olursa artan bhcg ile daha ileri seviyede ohss ye neden olabiliyormuş. Önlemek için taze transfer yapmıyorlar. Benim donduruldu. Çok şükür ohss sorunu yaşamadım. Ben ilk adet ile transfer istediğim için Adet olunca 2. Gün e2 ve progestoron testi istendi. Değerler güzel olunca da transfer planlamasına geçildi.
Deger artisi nasildi peki sizin? 3 hatta 4 kati oluyormus galiba ikizlerde iki gun sonraki testte?Evet canım öyleydi
Bende de gonalf kullanırken sürekli şeffaf akıntım vardı. Doktora sorduğumda çok normal demişti.Güzel haberle alanları tebrik ederim. Darısı bizim başımıza inş..
Hanımlar bende birşey sorabilir miyim? Benim yumurtalıklarımdan ağrı oluyor. Tüp bebekten önce her ay yumurtlama zamanı hissederdim ve böyle ağrı olumca 17-18 mm olurdu. Sonra zaten pik olur çatlardı.. şimdi de hem sağda hem solda ağrım var. Akıntım şeffaf hemde baya geliyor ..
Amh 3.1 gonal f 300 ıu kullanıyorum bugün 4.iğneyi yapacağım.
Yarın sabahtan ilk defa boyutuna bakacaklar. Ama önden çatlama olur mu? Dozu mu yüksek..
Ayy gene ben ve sorunsallarım
Doktorum ısrarla izin vermiyor bekle diyor eşimde doktorun ağzına bakıyorNeden 11. Günü bekliyorsun ki. 5. Gün embriyosu için 9. Günde test isteniyor genelde. 11. Gün 3 gün embriyosu için bekleniyor.