Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Ya aslinda hala bile minik minik lekenlenme goruyorum diye dusunuyordum ama aslinda farkettim ki 8i gunden sonra gelen leke geri akan ilacin lekesi bence. Bende bariz lekelenme 7 ve 8.gunlerde olmustu.
Benimde öyle oldu ve bugün çok şükür şuanlık bir lekelenme yok gece olmazsa Oyüzden merak ettim hadi bakalım doktorun ne dedi tekrar yapman gerekiyor mu testi

Canım benimde senin gibi çok yumurtalık ağrım olmuştu çatlatma iğnesi yapmadan çatlıycak kesin dedim ama öyle olmadı doktor ayarlıyo onu

Benimde öyle oldu ve bugün çok şükür şuanlık bir lekelenme yok gece olmazsa Oyüzden merak ettim hadi bakalım doktorun ne dedi tekrar yapman gerekiyor mu testi
Tekrar istemedi, 10 gun sonra muayeneye cagirdi. Ikiz mi acaba diye sorunca da, keseyi gormeden net birsey soylemeyiz dedi.

Canım benimde senin gibi çok yumurtalık ağrım olmuştu çatlatma iğnesi yapmadan çatlıycak kesin dedim ama öyle olmadı doktor ayarlıyo onu
Aaa öyle mi? Bana da tarlusal verdi. Çatlamayı engelleyecek ama içme zamanı da söylemedi.. Böyle birşey içince çok korkuyorum.
Doktor klomen verdi sonra eşimde morfoloji 0 çıkınca gelmene gerek yok deyip çatlatma iğnesi vermedi. Ben 3 yumurta ile ne kadar geliştiklerini bilmeden kala kaldım. O zamanda böyle olmuştu... O zamandan psikolojim bozuldu. O yüzden bu kadar net hissediyorum galiba...

Muhtemelen geriden gelişimi gelen yumurtalar var ise bir iğne daha verecek sana onlar da büyüsün, büyüyenler çatlamasın, yumurta boyutları esitlensin diye

Muhtemelen geriden gelişimi gelen yumurtalar var ise bir iğne daha verecek sana onlar da büyüsün, büyüyenler çatlamasın, yumurta boyutları esitlensin diye
Hmm öyle birşey mi var? Yarın ultrason detaylı bakayım. OHSS oluşumu böyle birşey değil ama dimi?

Hmm öyle birşey mi var? Yarın ultrason detaylı bakayım. OHSS oluşumu böyle birşey değil ama dimi?
Evet cetrotide bana verdiği iğnenin adı. Simdi notlarından bakıyorum 5. Gün kontrole gittiğimde başlamış. 13. Gün de yumurta toplama işlemi yapılmış. Hayir ohss tamamen farklı. Yumurta sayısı çok olduğunda Yumurtaliklarin fazla uyarildigi için vücut su toplamaya başlayabilir bunu ongormeyip bide transfer yapılınca ve gebelik pozitif olursa artan bhcg ile daha ileri seviyede ohss ye neden olabiliyormuş. Önlemek için taze transfer yapmıyorlar. Benim donduruldu. Çok şükür ohss sorunu yaşamadım. Ben ilk adet ile transfer istediğim için Adet olunca 2. Gün e2 ve progestoron testi istendi. Değerler güzel olunca da transfer planlamasına geçildi.

Bende izin için ocakta transfer istedim. Cerotide her gün mü kullanılıyor. Fiyatı baya yüksekmiş :S

Evet her gün transfer günü ve 1 gun öncesi kullanılmıyor ama. Yaklaşık 7 gun kullanılıyor. 220'ye almıştım kutusunu ben. Belki size farklı bir ilaç verilir yada uygulanmaz doktor nasıl uygun görürse

Bende de gonalf kullanırken sürekli şeffaf akıntım vardı. Doktora sorduğumda çok normal demişti.

Arkadaslar bu ikiz meselesi kafami kurcaliyor, iki de bi bu konuyla ilgili soru sormadan duramiyorum kusura bakmayin. Cift embriyo transferi sonrasi, yuksek deger buyuk ihtimalle ikiz midir sizce? Benim degerim 1040. Yazmistim da, 11.gun testi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…