- 21 Ocak 2021
- 4.398
- 6.382
Hem marka, hem testi yaptığın saat, hem de almış olduğun sıvı miktarı testin sonucunu etkiler.Kızlar 7. Gün testimi farklı bir marka ile yaptım 6. Günden sanki daha silik farklı markalarda farkediyor mu bu çizgi sırayla ilki 6. Gün 2. Si 7. Gün
siz benm söylemek istediğimi anlamadınız sanırım birinin testi 220 cıkmış iki gün sonra 600 yerine 560 cıkmış problem olabilir mi diye soruluyor boşuna stres oluyor insanlar ya da burda bilmeyenler artış 60ın altında kalırsa sıkıntılı fakan diyorlar 60 değilde 59 olsa artış problem mi oalcak ya da cocuk düşecek mi bunun netleşmesi lazm önce kulaktan dolma bilgilerle stres yapılmasın doktor ne derse ona uyulsun bosuna biizmle aynı durumu yasayan kadınlar strese kendilerini sokmasınlar diyeİkinci dün değil. 48 saat sonra yüzde 60dan daha fazla artmış olmalı. Sizin bu dediğinize göre bütün doktorlar boşuna 48 saat sonra tekrar tahlil istiyorlar artışa bakmak için.
İki testide akşam yaptım ama bugün yaptığım çok su içtikten sonraydı neyse yarın ilk idrarla tekrarlayayımHem marka, hem testi yaptığın saat, hem de almış olduğun sıvı miktarı testin sonucunu etkiler.
Bir yerden sonra koyuluklar pek farkedilmiyor. Ben de her gün yaptım. Koyulukları arasında pek değişen bir şey olmuyordu. En sağlıklısı kan testiİki testide akşam yaptım ama bugün yaptığım çok su içtikten sonraydı neyse yarın ilk idrarla tekrarlayayım
4 gün sonra yapacağım inşllahBir yerden sonra koyuluklar pek farkedilmiyor. Ben de her gün yaptık. Koyulukları arasında pek değişen bir şey olmuyordu. En sağlıklısı kan testi
Bugün kaçıncı günün?4 gün sonra yapacağım inşllah
E tabi ki doktor ne derse o. Ama herkes burda bildikleriyle yardımcı olmaya çalışıyor birbirine. Kimse kimseyi strese sokma derdinde değil ki. Allah herkesin yardımcısı olsun.siz benm söylemek istediğimi anlamadınız sanırım birinin testi 220 cıkmış iki gün sonra 600 yerine 560 cıkmış problem olabilir mi diye soruluyor boşuna stres oluyor insanlar ya da burda bilmeyenler artış 60ın altında kalırsa sıkıntılı fakan diyorlar 60 değilde 59 olsa artış problem mi oalcak ya da cocuk düşecek mi bunun netleşmesi lazm önce kulaktan dolma bilgilerle stres yapılmasın doktor ne derse ona uyulsun bosuna biizmle aynı durumu yasayan kadınlar strese kendilerini sokmasınlar diye
7. Günüm dahaBugün kaçıncı günün?
Benim doktorum 9. Gün test istemişti. Sizin daha geç istemiş sanırım. 5. Gün embriyosuydu diye hatırlıyorum. Aslında siz de yarın veya öbür gün kan testi yapabilirsiniz.7. Günüm daha
Evet 5. Gün embriyosu fakat eşim erken yaptırmıyorBenim doktorum 9. Gün test istemişti. Sizin daha geç istemiş sanırım. 5. Gün embriyosuydu diye hatırlıyorum. Aslında siz de yarın veya öbür gün kan testi yapabilirsiniz.
Hayırlısı olsun o zamanEvet 5. Gün embriyosu fakat eşim erken yaptırmıyordoktor ne zaman dediyse ozaman diyor oyğzden pazarı bekliyorum
O zamannn pazar günü gönlüne göre olsun sonucun, bende merakla bekliyorum seniEvet 5. Gün embriyosu fakat eşim erken yaptırmıyordoktor ne zaman dediyse ozaman diyor oyğzden pazarı bekliyorum
Amin inşllah sizin elinizde duruyorsa 7. Testiniz barsa atabilir misinizHayırlısı olsun o zamaninşallah pazar günü bol hcgli bir değeriniz olur
Yukardan aşağıya doğru 6-7-8-9. Gün testlerim.Amin inşllah sizin elinizde duruyorsa 7. Testiniz barsa atabilir misinizidrar testi
Bu normal gebelik testleri daha güzel çıkarıyor erken gebelik testleri. Biraz daha silik çıkarıyor ilginç bir şekildeYukardan aşağıya doğru 6-7-8-9. Gün testlerim.
Ben hiç erken gebelik testi yapmadım. Nasıl çıkarırlar bilmiyorum. Ama kaset testler güvenilir bence.Bu normal gebelik testleri daha güzel çıkarıyor erken gebelik testleri. Biraz daha silik çıkarıyor ilginç bir şekildedediğiniz gibi 8 ve 9 neredeyse aynı gibi
Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar toplanalım
Rabbim Sonu Mutlu biten bir hikaye yazmayı nasip etsin
ANNE
ADAYITARİH
Sonuç
@LOYANA 26 Ekim 1.Kalite 5.gun embriyosu transfer oldu @Meltem _13 26 Ekim 4.gun embriyosu transfer oldu @Eefuliimm 5.gun embriyosu Transfer oldu @Sinovac 28 Ekim 2 tane 3.gun embriyosu transfer oldu @aaa1234 28 Ekim 2.gun embriyosu transfer oldu @Ay42 28 Ekim 3 ya da 4. gün dondurulmuş çift embriyo transfer oldu Opecert 1 Kasım taze 5.gun embriyo transfer oldu @nur-80 1 Kasım 2 tane 3.gun embriyosu transfer oldu @zeynep44044 1 Kasım taze 5.gun embriyosu transfer oldu @Haya-lim 1 Kasım transfer oldu @Encokanneolmayisevdim 2 Kasım 3.gun embriyosu transfer oldu @esra12 2 Kasım 5.gun 4Aa ve 3Aa embriyo transfer oldu @Cosi 3 Kasım 5.gun embriyosu transfer oldu @Amanita 4 Kasım 3.gun çift embriyo transfer oldu @Luna277 4 Kasım dondurulmuş 5.gun Bb embriyosu transfer oldu @Tomaaa 4 Kasım taze 3.gun embriyosu transfer oldu @Karamsar cad 5 Kasım transfer oldu gokkusaginadusenbukalemun 5 Kasım 5.gun embriyosu transfer oldu @kardelen yuce 8 Kasım 5.gun embriyosu transfer oldu @nekoo 8 Kasım 5.gun iyi kalite embriyo transfer oldu @nuray1033 10 Kasım 2 tane 3Aa 2Bb 5.gun embriyosu transfer oldu @selocan20 11 Kasım 6.gun donmuş embriyo transfer oldu @Macakizi2004[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:anneadayı::KK200:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@Byrmseyda1 [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][USER=490151]@akyaa13 Kasım Transfer olacak @Hayalperestttttttt Transfer olacak @CevikKiz Transfer olacak @Zeynepkur Transfer olacak @Saturnyildizi Transfer olacak @efsunn210102 Transfer olacak @lightbrown ____ OPU olacak ____ OPU olacak @mlshope Transfer olacak @Ilaymilya Selin n ____ OPU olacak
Benimde aynı oldu. Geçen ay sadece amh baktırmak istiyorum dedim. Değerleriniz iyi bunun ile amh bakamam zaten burası bunun yeri değil deyip gönderdi..Aynı şeyi bende yaşadım. Şehir hastanesine gidip özel bir hastanede tüp bebek sürecine başladığımı, ilk başta istenen tahlilleri ( amh, rubella, anti tpo, tsh,fsh, prolaktin.. ) yaptırmak istediğimi söyledim. İlla muayene etmeliyiz neye göre bunları istemişler, öyle isteyemeyiz böyle olmaz dedi.benim muayene edip görmem lazım gerekli olursa isterim dedi.ben çatalda muayene olmak istemeyince ( sadece kan vericem diye hazırlıklı gitmemiştim)beni azarlayıp git başka doktora söyle kim istiyosa istesin bu tahlilleri dedi.. sonra mecbur özele gidip yaptırmak zorunda kaldım
Rabbim yardimciniz olsun umarim guzel sonuclar alirsiniz ilerleyen sureclerdeBenim sonucum malesef negatif kızlar, 2.20 çıktı, burdan daha yükselmez cumartesiye. Kasık ağrım hiç yoktu, göğüslerde büyüme sızlama hassasiyet vardı son günlerde, 7.günü sabahı para kadar bir kahvelik gelmişti çamaşırıma, gece gerinince minik minik kahve akıntılar olmuştu. Hepsi ilaçtanmış.
Durumu kabullendim, bu yola çıkarken kolay olmayacağını biliyordum. Bekleyen embriyom yok. İnşallah ilk adetimle tekrar başlayacağım. Dinlenmek gerekiyor mu bilmiyorum. Pozitif alan arkadaşlar inşallah sağlıkla ilerler gebeliğinizNegatif olan veya süreci devam eden arkadaşlar güçlü olmaya denemeye devam, inşallah rabbim tez zamanda gönlümüzdekini verir.
Daha neredeyse 3 gun gun var cumartesiye, cok da bilmiyorum ama 5 ve uzerine cok da birsey kalmamis sanki. Daha bilgili olanlar daha dogru yorum yapabilir belki. Dediginiz gibi negatifse de uzulmemeye calisin, insallah bir dahakine, belki de kendi kendine bile tutar. Allah hepimizin yardimcisi olsun ne diyelim.Benim sonucum malesef negatif kızlar, 2.20 çıktı, burdan daha yükselmez cumartesiye. Kasık ağrım hiç yoktu, göğüslerde büyüme sızlama hassasiyet vardı son günlerde, 7.günü sabahı para kadar bir kahvelik gelmişti çamaşırıma, gece gerinince minik minik kahve akıntılar olmuştu. Hepsi ilaçtanmış.
Durumu kabullendim, bu yola çıkarken kolay olmayacağını biliyordum. Bekleyen embriyom yok. İnşallah ilk adetimle tekrar başlayacağım. Dinlenmek gerekiyor mu bilmiyorum. Pozitif alan arkadaşlar inşallah sağlıkla ilerler gebeliğinizNegatif olan veya süreci devam eden arkadaşlar güçlü olmaya denemeye devam, inşallah rabbim tez zamanda gönlümüzdekini verir.