Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Arkadaslar 10 kasim da transfer olmuştum 10 gun kan verdim 35 12. Gun 38 cikmjsti. pazartesi günü baska hastanedr yjne verdim cnku 3. Kan tahlili icin diger hastaneye gidemeyecektm
Pazart diger hastanede degerim 43 cikmisti 12 gun tarnsferin
Bugun 14. Degerim 73. Cikti.
Biz kimyasal gebelik diye düşünmüştük bgn degerim dusecek derken yukseldi. Ama yinede icim rahat degil. Deger yüzde 70 artmjs ama bilemedim. Basina gelen var mi?

Olmaz canım Allah’ın izniyle benimde pembe lekelenmem oluyodu coraspini kesti doktorum lekede geçti çok var lekelenme olup gebeliği sağlıklı ilerleyen

Canım hastaneden hastaneye değer aralıkları değişiyomuş sanırım hep aynı yerde kan vermemi önermişlerdi oyğzden.doktorun nezman çağırdı seni kontrol için

Canım hastaneden hastaneye değer aralıkları değişiyomuş sanırım hep aynı yerde kan vermemi önermişlerdi oyğzden.doktorun nezman çağırdı seni kontrol için
henuz cagırması cuma tekrar vermemı ıstedı ancak 43den 73 e cıkan kan tahlıllerımım aynı hastanede. cumada aynı hastanede vercem

Bilmiyorum eşimden de istemişlerdi o da gidip doğruyu söylemiş ürolog ona da yapmamış
Benim tahliller 500 tutuyordu hastanede yapacağım.
Eşiminkileri sormadık bakalım ona ne çıkacak…
Bilmiyorum devlet resmen yalan söylemeye teşvik ediyor.. Çocuğu bile günahınıZa alet edeceksiniz diyor

HAHAHA ay hic gülceğim yok ya ilk gün değer 250 cıkarsa ikinci gün 500 mü olmalı minimum yani :) boşuna stres yapmayın ya biz 10 bile göremedik ölelim ozaman

Aa bu kesin mi acaba, ben birini ozel hastanede digerini de saglik ocaginda yaptirmayi dusunuyordum testlerin eger dr um iki test isterse.

HAHAHA ay hic gülceğim yok ya ilk gün değer 250 cıkarsa ikinci gün 500 mü olmalı minimum yani :) boşuna stres yapmayın ya biz 10 bile göremedik ölelim ozaman
İkinci dün değil. 48 saat sonra yüzde 60dan daha fazla artmış olmalı. Sizin bu dediğinize göre bütün doktorlar boşuna 48 saat sonra tekrar tahlil istiyorlar artışa bakmak için.

Benim sonucum malesef negatif kızlar, 2.20 çıktı, burdan daha yükselmez cumartesiye. Kasık ağrım hiç yoktu, göğüslerde büyüme sızlama hassasiyet vardı son günlerde, 7.günü sabahı para kadar bir kahvelik gelmişti çamaşırıma, gece gerinince minik minik kahve akıntılar olmuştu. Hepsi ilaçtanmış.

Durumu kabullendim, bu yola çıkarken kolay olmayacağını biliyordum. Bekleyen embriyom yok. İnşallah ilk adetimle tekrar başlayacağım. Dinlenmek gerekiyor mu bilmiyorum. Pozitif alan arkadaşlar inşallah sağlıkla ilerler gebeliğiniz Negatif olan veya süreci devam eden arkadaşlar güçlü olmaya denemeye devam, inşallah rabbim tez zamanda gönlümüzdekini verir.

Kızlar 7. Gün testimi farklı bir marka ile yaptım 6. Günden sanki daha silik farklı markalarda farkediyor mu bu çizgi sırayla ilki 6. Gün 2. Si 7. Gün

Eklentiler

• 01C2AA89-F514-4072-BD5A-B924D30E2D27.jpeg
    95,5 KB · Görüntüleme: 45
  • image.jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…