- 9 Temmuz 2016
- 886
- 1.438
Olmaz canım Allah’ın izniyle benimde pembe lekelenmem oluyodu coraspini kesti doktorum lekede geçti çok var lekelenme olup gebeliği sağlıklı ilerleyenKızlar doktorum kahverengi akıntının normal olduğunu söyledi kırmızıya dönerse akıntı değilde kanama olursa proluton depot kalçadan iğne vurulmamı söyledi allahım hayırlısıyla birşey olmadan devam etsek keşke
Evet görünüyo hayırlısı olsun inşallahTransferimin 7. Günü 4. Gün iki adet embriyo, sabah idrar testi yaptım ilk 1 dakikada çıktı
Sizce var mı
İnşallah Allah razı olsun Allah isteyen herkese versinEvet görünüyo hayırlısı olsun inşallah
Canım sormadım.Canım keseyi gördüğünde kaç haftalık çıktı bebiş
Canım hastaneden hastaneye değer aralıkları değişiyomuş sanırım hep aynı yerde kan vermemi önermişlerdi oyğzden.doktorun nezman çağırdı seni kontrol içinArkadaslar 10 kasim da transfer olmuştum 10 gun kan verdim 35 12. Gun 38 cikmjsti. pazartesi günü baska hastanedr yjne verdim cnku 3. Kan tahlili icin diger hastaneye gidemeyecektm
Pazart diger hastanede degerim 43 cikmisti 12 gun tarnsferin
Bugun 14. Degerim 73. Cikti.
Biz kimyasal gebelik diye düşünmüştük bgn degerim dusecek derken yukseldi. Ama yinede icim rahat degil. Deger yüzde 70 artmjs ama bilemedim. Basina gelen var mi?
Evet sürekli yüreğimiz ağzımızda valla. Korkma bayağı güzel yükselmiş değerinAh canım ya İnşallah böyle şeyler duyunca umut ediyorum.sabahtan beri okumadığım şey kalmadı.
Gözünüz Aydın. Sağlıkla ilerlesin inşallahTransferimin 7. Günü 4. Gün iki adet embriyo, sabah idrar testi yaptım ilk 1 dakikada çıktı
Sizce var mı
Ah inşllah canım ya inşllah öyle olurOlmaz canım Allah’ın izniyle benimde pembe lekelenmem oluyodu coraspini kesti doktorum lekede geçti çok var lekelenme olup gebeliği sağlıklı ilerleyen
henuz cagırması cuma tekrar vermemı ıstedı ancak 43den 73 e cıkan kan tahlıllerımım aynı hastanede. cumada aynı hastanede vercemCanım hastaneden hastaneye değer aralıkları değişiyomuş sanırım hep aynı yerde kan vermemi önermişlerdi oyğzden.doktorun nezman çağırdı seni kontrol için
Amin inşallah Allah razı olsunGözünüz Aydın. Sağlıkla ilerlesin inşallah
Bilmiyorum eşimden de istemişlerdi o da gidip doğruyu söylemiş ürolog ona da yapmamışe kurumlar hep devlete yönlendiriyor gen testleri vs iiçin bile yaptırmak için ne olmasi gerekiyormuş acaba .
randevumu almışım ilgili bölüme gitmişim istek yapacak ve cikicam yani
alla allaa
e simdi ne yapacaksınız
HAHAHA ay hic gülceğim yok ya ilk gün değer 250 cıkarsa ikinci gün 500 mü olmalı minimum yani :) boşuna stres yapmayın ya biz 10 bile göremedik ölelim ozamanAl buyur burdan yak ayy çıldıvıcaammm
Yahu bismillah bir durun bir sabır bir bekleyin .
Nasil olsa bir gün ölucez diye hiç bisey yapmayalım o zamann.
Nolur rahat olun oluruna bırakın neden kendi kendinize yapıyorsunuz bunu
Güzel değerlerini bekliyoruz canım şuan için yolunda herşey canını sıkma hiç aksi bişey olsa zaten doktor söylerdihenuz cagırması cuma tekrar vermemı ıstedı ancak 43den 73 e cıkan kan tahlıllerımım aynı hastanede. cumada aynı hastanede vercem
Aa bu kesin mi acaba, ben birini ozel hastanede digerini de saglik ocaginda yaptirmayi dusunuyordum testlerin eger dr um iki test isterse.Canım hastaneden hastaneye değer aralıkları değişiyomuş sanırım hep aynı yerde kan vermemi önermişlerdi oyğzden.doktorun nezman çağırdı seni kontrol için
İkinci dün değil. 48 saat sonra yüzde 60dan daha fazla artmış olmalı. Sizin bu dediğinize göre bütün doktorlar boşuna 48 saat sonra tekrar tahlil istiyorlar artışa bakmak için.HAHAHA ay hic gülceğim yok ya ilk gün değer 250 cıkarsa ikinci gün 500 mü olmalı minimum yani :) boşuna stres yapmayın ya biz 10 bile göremedik ölelim ozaman