- 30 Haziran 2021
- 144
- 258
- 29
53 dk kaldi cok stres yaptim mutlaka haber verecegim oturdum bir kafede 2 saati burda beklicem dedim bekliyorumSeni o kadar heyecanla bekliyorum ki eğer değerin iyi çıkarsa bence 9. Günümde tahlil yaptıracağım oyğzden sonucun çıkınca muhakkak haber ver olur mu
9. Gün için 50 nin üstünde olursa iyi denilmişti. 11. Gün için de muhtemelen 100 ün üstündeyse iyidir.Arkadaslar daha once de yazmistim, benim dr um transfer gununden sonra, 11. Gun test istiyor. Dondurulmus 5. Gun embriyosu. Simdi 11. gun teste gittigimde eger olumluysa, insallah, hcg degerimin kac civarinda olmasi gerekiyor
Ben gündüzdekinde hiç uzanmıyorumKızlar lutinus fitili kullandıktan sonra ne kadar uzaniyorsunuz hemşire bana 1 saat dediama bana uzun gibi geldi 1 saat mi uzaniyorsunuz siz kullandıktan sonra
Ayyy inşallah pozitifi görürsün53 dk kaldi cok stres yaptim mutlaka haber verecegim oturdum bir kafede 2 saati burda beklicem dedim bekliyorumesimde gelecek isten cikip yarim saate . Allah im.nolursun yuzumuzu guldur
Ayy bi arasanmı acaba çıkmıştır belki53 dk kaldi cok stres yaptim mutlaka haber verecegim oturdum bir kafede 2 saati burda beklicem dedim bekliyorumesimde gelecek isten cikip yarim saate . Allah im.nolursun yuzumuzu guldur
E nabızda geç düşüyor. Hastanenin sitesinden protokol numarasından bastırabilirsiniz.Insallah arkadaslar arayamiyorum devlette acil serviste yaptirdim testimi
Masallah subhanallah guzel artis olmusKızlar benimki çıktı 3465
İlk değerin kaçtı? Senin de mi ikiz acaba?Kızlar benimki çıktı 3465
İlk değerim 2047’ydi.tek embriyo konuldu ama bilmiyorumkiİlk değerin kaçtı? Senin de mi ikiz acaba?
Sağol canım doktoruma attım haber bekliyorum.seninde güzel haberlerini bekliyorım sayfayı yeniliyorum sürekliMasallah subhanallah guzel artis olmus
Kaçıncı günün? Dün ki değerin mi 2047? Belki bölünmüştürİlk değerim 2047’ydi.tek embriyo konuldu ama bilmiyorumki
Bakiyorum dedigini yaptim cikmamis tesekur ederim artik burdan bakicam.surekliE nabızda geç düşüyor. Hastanenin sitesinden protokol numarasından bastırabilirsiniz.
Cumartesi günü 12.günümdü 2047 çıktı bugün 14.günüm 3465 çıktı canım.ayy bilmiyorumki doktora gittiğimde anca öğrenicem heralde tekmi ikizmi diyeKaçıncı günün? Dün ki değerin mi 2047? Belki bölünmüştür
Kızlar benimki çıktı 3465
Hangisi hayırlısıysa o olsun. Sağlıkla anne olursun inşallahCumartesi günü 12.günümdü 2047 çıktı bugün 14.günüm 3465 çıktı canım.ayy bilmiyorumki doktora gittiğimde anca öğrenicem heralde tekmi ikizmi diye
İnşallahh tek duam o sağlıkla olsun herşey tek çift hiç farketmezHangisi hayırlısıysa o olsun. Sağlıkla anne olursun inşallah