Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Günaydın kızlar. Allah bu topikte olan ve gönülden isteyen her bir kulunun kucağını sağlıklı bebişler ile doldursun inşallah 🙏🏻
Kızlar şimdi doktordan geldim. Allah nasip ederse Aralık’ta adetin 7.günü 2. denememiz (dondurulmuş olacak )için tekrardan başlıyoruz. Bu sefer ilaç yüklemesi yapmak istemedi doktorum(ilk denemedeki ilaçlar ağır gelmişti ağrılarımı arttırmıştı, romatizmal bir rahatsızlığım var bu hormon ilaçları ağrılarımı arttırıyor ) bu sefer doğal seyrinde az ilaçla çatlama iğnesi kullanarak yapacağız. 5 aydan sonra tekrardan bir umut bir heyecanla yazmak istedim sizlere. Ben de PKO var ama asıl sorun eşimin değerleriydi. Transferde de anestezi istedim kabul etti doktorum zaten 5-10 dk sürüyor. Anestezi olacağım transfer olup idrarimi boşaltacaklar uyanacağım. Hem psikolojik açıdan hem fiziksel açıdan kendimi daha rahat hissedeceğim (%90 insanlar bu süreci rahat ağrısız geçiriyor biliyorum ama benim o şekilde olmamıştı) doktorum da sagolsun destekledi beni. Aralıkta transfer olacaklar topik açarlarsa geçelim oraya :-)
Hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına almanı diliyorum canım.
Benim de dondurulmuş embriyo transferim 7 Aralık gibi olacak. Bu 3. transferim. Estrofem ve aspirine başladım şimdilik persembe tekrar kontrole gideceğim ☺️

Kızlar Türk kahvesi sizce sorun yaratır mı içmek ya ben çok seviyorum ama zarar verir diye günlerdir içmedim🙈😂

Kızlar Türk kahvesi sizce sorun yaratır mı içmek ya ben çok seviyorum ama zarar verir diye günlerdir içmedim🙈😂
Ben ilk 3 4 gun icmemistim senin gibi sonra kafeinsiz turk kahvesi aldim. Doktora sordum birde sutlu kahve icebilir.miyim.diye gunde 1 2 fincandan zarar gelmez dedi bende kafeinsiz kahve tuketmeye karar verdim

Ben ilk 3 4 gun icmemistim senin gibi sonra kafeinsiz turk kahvesi aldim. Doktora sordum birde sutlu kahve icebilir.miyim.diye gunde 1 2 fincandan zarar gelmez dedi bende kafeinsiz kahve tuketmeye karar verdim
O zaman en azından 2 günde ya da 3 günde 1 fincan Türk kahvesi çokta zarar vermez sanırım

Bence bir zarari olmaz ama kendi doktorunuza danisin. Ben oyle yaptim. ALLAH korusun bir sey olur kendimi cok kotu hissederim. Ben 2 gunde bir iciyorum kafeinsiz kahve bazen her gun 🥰
Seni o kadar heyecanla bekliyorum ki eğer değerin iyi çıkarsa bence 9. Günümde tahlil yaptıracağım oyğzden sonucun çıkınca muhakkak haber ver olur mu☺️

X