- 6 Kasım 2021
- 543
- 657
Canım çatlatma iğnesinin 13. Günütaze transfer ise çatlatma iğnesi etkisi olabilir ama donmuş transferse gayet görünüyor canım :)
Vala hersey heyecanlı artık10 güne gel dedi
Bugün keseyi gördüğünde doktor kaç haftalık dedi canımVala hersey heyecanlı artık
Canım senin çıkmadı mı sonuç halenBugün keseyi gördüğünde doktor kaç haftalık dedi canım
Sizin ilk kan testi kaç çıkmıştı ve kaçıncı günde yapmıştınızVala hersey heyecanlı artık
Hadi guzel sonuclar gelsin insallahDualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruzbende birazdan ikinci testi vermek için gidicem
Yarım saat 40 dakikaya çıkmış olur heralde canımCanım senin çıkmadı mı sonuç halen
İnşallahh canım inşallahhHadi guzel sonuclar gelsin insallah❤
İlk kan 10 .gün 635 çıktı daha da yapmadımSizin ilk kan testi kaç çıkmıştı ve kaçıncı günde yapmıştınız
Hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına almanı diliyorum canım.Günaydın kızlar. Allah bu topikte olan ve gönülden isteyen her bir kulunun kucağını sağlıklı bebişler ile doldursun inşallah
Kızlar şimdi doktordan geldim. Allah nasip ederse Aralık’ta adetin 7.günü 2. denememiz (dondurulmuş olacak )için tekrardan başlıyoruz. Bu sefer ilaç yüklemesi yapmak istemedi doktorum(ilk denemedeki ilaçlar ağır gelmişti ağrılarımı arttırmıştı, romatizmal bir rahatsızlığım var bu hormon ilaçları ağrılarımı arttırıyor ) bu sefer doğal seyrinde az ilaçla çatlama iğnesi kullanarak yapacağız. 5 aydan sonra tekrardan bir umut bir heyecanla yazmak istedim sizlere. Ben de PKO var ama asıl sorun eşimin değerleriydi. Transferde de anestezi istedim kabul etti doktorum zaten 5-10 dk sürüyor. Anestezi olacağım transfer olup idrarimi boşaltacaklar uyanacağım. Hem psikolojik açıdan hem fiziksel açıdan kendimi daha rahat hissedeceğim (%90 insanlar bu süreci rahat ağrısız geçiriyor biliyorum ama benim o şekilde olmamıştı) doktorum da sagolsun destekledi beni. Aralıkta transfer olacaklar topik açarlarsa geçelim oraya
Ben ilk 3 4 gun icmemistim senin gibi sonra kafeinsiz turk kahvesi aldim. Doktora sordum birde sutlu kahve icebilir.miyim.diye gunde 1 2 fincandan zarar gelmez dedi bende kafeinsiz kahve tuketmeye karar verdimKızlar Türk kahvesi sizce sorun yaratır mı içmek ya ben çok seviyorum ama zarar verir diye günlerdir içmedim
O zaman en azından 2 günde ya da 3 günde 1 fincan Türk kahvesi çokta zarar vermez sanırımBen ilk 3 4 gun icmemistim senin gibi sonra kafeinsiz turk kahvesi aldim. Doktora sordum birde sutlu kahve icebilir.miyim.diye gunde 1 2 fincandan zarar gelmez dedi bende kafeinsiz kahve tuketmeye karar verdim
Bisey demedi bende heyecandan soramadım 2 düşügüm var onda başka doktora gidiyordum orda yazıyordu burda yazmamış lar bu arada bi arkadaşımın kide ikiz bi ikiz hep önden gidermiş 5 gün 3 gün vsBugün keseyi gördüğünde doktor kaç haftalık dedi canım
İkiside sağlıklı olsunda onlar çok önemli değil inşllah kalp atışlarında duyarsınBisey demedi bende heyecandan soramadım 2 düşügüm var onda başka doktora gidiyordum orda yazıyordu burda yazmamış lar bu arada bi arkadaşımın kide ikiz bi ikiz hep önden gidermiş 5 gün 3 gün vs
İns ins canım dün gece bir gram uyku uyumadım heyecandan gerçektenİkiside sağlıklı olsunda onlar çok önemli değil inşllah kalp atışlarında duyarsın
Bence bir zarari olmaz ama kendi doktorunuza danisin. Ben oyle yaptim. ALLAH korusun bir sey olur kendimi cok kotu hissederim. Ben 2 gunde bir iciyorum kafeinsiz kahve bazen her gunO zaman en azından 2 günde ya da 3 günde 1 fincan Türk kahvesi çokta zarar vermez sanırım
Seni o kadar heyecanla bekliyorum ki eğer değerin iyi çıkarsa bence 9. Günümde tahlil yaptıracağım oyğzden sonucun çıkınca muhakkak haber ver olur muBence bir zarari olmaz ama kendi doktorunuza danisin. Ben oyle yaptim. ALLAH korusun bir sey olur kendimi cok kotu hissederim. Ben 2 gunde bir iciyorum kafeinsiz kahve bazen her gun