Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına almanı diliyorum canım.
Benim de dondurulmuş embriyo transferim 7 Aralık gibi olacak. Bu 3. transferim. Estrofem ve aspirine başladım şimdilik persembe tekrar kontrole gideceğim

Kızlar Türk kahvesi sizce sorun yaratır mı içmek ya ben çok seviyorum ama zarar verir diye günlerdir içmedim

Kızlar Türk kahvesi sizce sorun yaratır mı içmek ya ben çok seviyorum ama zarar verir diye günlerdir içmedim
Ben ilk 3 4 gun icmemistim senin gibi sonra kafeinsiz turk kahvesi aldim. Doktora sordum birde sutlu kahve icebilir.miyim.diye gunde 1 2 fincandan zarar gelmez dedi bende kafeinsiz kahve tuketmeye karar verdim

Ben ilk 3 4 gun icmemistim senin gibi sonra kafeinsiz turk kahvesi aldim. Doktora sordum birde sutlu kahve icebilir.miyim.diye gunde 1 2 fincandan zarar gelmez dedi bende kafeinsiz kahve tuketmeye karar verdim
O zaman en azından 2 günde ya da 3 günde 1 fincan Türk kahvesi çokta zarar vermez sanırım

Bisey demedi bende heyecandan soramadım 2 düşügüm var onda başka doktora gidiyordum orda yazıyordu burda yazmamış lar bu arada bi arkadaşımın kide ikiz bi ikiz hep önden gidermiş 5 gün 3 gün vs
İkiside sağlıklı olsunda onlar çok önemli değil inşllah kalp atışlarında duyarsın

Bence bir zarari olmaz ama kendi doktorunuza danisin. Ben oyle yaptim. ALLAH korusun bir sey olur kendimi cok kotu hissederim. Ben 2 gunde bir iciyorum kafeinsiz kahve bazen her gun
Seni o kadar heyecanla bekliyorum ki eğer değerin iyi çıkarsa bence 9. Günümde tahlil yaptıracağım oyğzden sonucun çıkınca muhakkak haber ver olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…