- 21 Ocak 2021
- 4.398
- 6.382
Aynen. Keşke gitmişken keseyi de görseydin. Muhtemelen görünür kese. Ben dün gidip gördüm çok şükür. 16. Günümdü benim.İnşallahh tek duam o sağlıkla olsun herşey tek çift hiç farketmez
evimin yakınındaki özel hastaneye kan vermeye gittim canım doktoruma gitmedim henüz cuma gelirsin demişti 18.günüm olucak benimdeAynen. Keşke gitmişken keseyi de görseydin. Muhtemelen görünür kese. Ben dün gidip gördüm çok şükür. 16. Günümdü benim.
Ayy heyecanla bekliyoruz vallahi53 dk kaldi cok stres yaptim mutlaka haber verecegim oturdum bir kafede 2 saati burda beklicem dedim bekliyorumesimde gelecek isten cikip yarim saate . Allah im.nolursun yuzumuzu guldur
Nerde yaşıyosunuz ?Hanımlar ilaçları nasıl yaptınız? Hastanenin anlaştığı bir eczane var mı? Yoksa siz gidip eczacı ile pazarlık mı yaptınız? Arkadaşlarımın hepsi eczacı ama nasıl söylenir ki indirim yap...
Ooo maşllah ee o zaman senin kese falan bellidirKızlar benimki çıktı 3465
tatlım, bence herkesin ki farklı... En iyisini dr. söylüyor zaten.inşallah pozitif çıksın da..Bir de 2. beta verdiğinde en az 2 ye katlanmış olması gerekiyor.Arkadaslar daha once de yazmistim, benim dr um transfer gununden sonra, 11. Gun test istiyor. Dondurulmus 5. Gun embriyosu. Simdi 11. gun teste gittigimde eger olumluysa, insallah, hcg degerimin kac civarinda olmasi gerekiyor
Ay hadi güzel haberler inşllahh allahım53 dk kaldi cok stres yaptim mutlaka haber verecegim oturdum bir kafede 2 saati burda beklicem dedim bekliyorumesimde gelecek isten cikip yarim saate . Allah im.nolursun yuzumuzu guldur
Biz istedik gönderilmesini ama sadece 4 embriyo oluşunca doktor önermedi. Bizde o yüzden göndermedik.gokkusaginadusenbukalemun sizin başka bir konuda tüp bebek sürecini gördüm de embriyolar pgt ye gonderilecek demişsiniz neden ?
İstanbul çekmeköyNerde yaşıyosunuz ?
ben yardımcı olabilrim belki ilaçlar konusunda
canım bir elin parmakları bile aynı boy değil:) sende söylemişsin zaten olayın farkındasın.Oldukça kolay bir işlem..Ama her birimiz ayrıyız.sen nasıl rahat hissedeceksen öyle yaptır benceGünaydın kızlar. Allah bu topikte olan ve gönülden isteyen her bir kulunun kucağını sağlıklı bebişler ile doldursun inşallah
Kızlar şimdi doktordan geldim. Allah nasip ederse Aralık’ta adetin 7.günü 2. denememiz (dondurulmuş olacak )için tekrardan başlıyoruz. Bu sefer ilaç yüklemesi yapmak istemedi doktorum(ilk denemedeki ilaçlar ağır gelmişti ağrılarımı arttırmıştı, romatizmal bir rahatsızlığım var bu hormon ilaçları ağrılarımı arttırıyor ) bu sefer doğal seyrinde az ilaçla çatlama iğnesi kullanarak yapacağız. 5 aydan sonra tekrardan bir umut bir heyecanla yazmak istedim sizlere. Ben de PKO var ama asıl sorun eşimin değerleriydi. Transferde de anestezi istedim kabul etti doktorum zaten 5-10 dk sürüyor. Anestezi olacağım transfer olup idrarimi boşaltacaklar uyanacağım. Hem psikolojik açıdan hem fiziksel açıdan kendimi daha rahat hissedeceğim (%90 insanlar bu süreci rahat ağrısız geçiriyor biliyorum ama benim o şekilde olmamıştı) doktorum da sagolsun destekledi beni. Aralıkta transfer olacaklar topik açarlarsa geçelim oraya
İnşallah yaa cuma gidicem kese için kendi doktoruma herşey yolundadır inşallahh korkuyorum biraz kese kalp atışı bunlar kesinleşmeden sevinemiyorum resmenOoo maşllah ee o zaman senin kese falan bellidir
Canımm sen nezaman gidiceksin kontrole gittinmi yadatatlım, bence herkesin ki farklı... En iyisini dr. söylüyor zaten.inşallah pozitif çıksın da..Bir de 2. beta verdiğinde en az 2 ye katlanmış olması gerekiyor.
Maltepe piazza avm de yaşam eczanesi var orda sun hanım var inanılmaz uyguna almıştım ilaçları bizi de bilirler transferim uzun sürdüğü icin ayrıca shoplink uygulaması var eklediğiniz her fiş bir sonraki alışverişte indirim olarak geliyor mesela gonal f 800 küsür normalde ben 540 tl ye almıştım ordan haastanenin anlaşmalı eczanesinde bile 570 tl idi bir sonraki iğne alışımızda indirim kullandığımız icin gonal f igneler 300 küsüre gelmişti gitme imkanınız varsa bakın derim ha ilk etapta arkadasım eczacı olsayfı kesinlikle onlarla konusurdum orası ayrı :)İstanbul çekmeköy
bizde ctesi yücelle konustk dedik gönderelim bir daha yumurta toplama yapıp yaştan dolayı erkek degerlerinde de problem gormediği icin yok dedi sanırm asıl gorunen sorun halledilmeden genetik onermiyorlar bizde garantiye alalım istiyoruz da gerek yok dedilerBiz istedik gönderilmesini ama sadece 4 embriyo oluşunca doktor önermedi. Bizde o yüzden göndermedik.
Dualarım hep sizinle sonuö bekleyen,tedavi aşamasında olan,tedaviye yeni başlayan bu yolda uğraşan herkese Allahım sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsinArkadaşlar pozitifi görenleriniz olmuş maşallah tebrik ederim ..
Bu arada sayfa kabarmış yaaa en çok hamiş olanlar bu grupta sanrımSelin n darısı da bizlere Iron Butterfly veeeeee Loya-Kiana ve diğer kızçleeree isteyen herkese nasip etsin rabbim...