Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Hanımlar ilaçları nasıl yaptınız? Hastanenin anlaştığı bir eczane var mı? Yoksa siz gidip eczacı ile pazarlık mı yaptınız? Arkadaşlarımın hepsi eczacı ama nasıl söylenir ki indirim yap...

Nerde yaşıyosunuz ?
ben yardımcı olabilrim belki ilaçlar konusunda

Arkadaslar daha once de yazmistim, benim dr um transfer gununden sonra, 11. Gun test istiyor. Dondurulmus 5. Gun embriyosu. Simdi 11. gun teste gittigimde eger olumluysa, insallah, hcg degerimin kac civarinda olmasi gerekiyor
tatlım, bence herkesin ki farklı... En iyisini dr. söylüyor zaten.inşallah pozitif çıksın da..Bir de 2. beta verdiğinde en az 2 ye katlanmış olması gerekiyor.

canım bir elin parmakları bile aynı boy değil:) sende söylemişsin zaten olayın farkındasın.Oldukça kolay bir işlem..Ama her birimiz ayrıyız.sen nasıl rahat hissedeceksen öyle yaptır bence

İstanbul çekmeköy
Maltepe piazza avm de yaşam eczanesi var orda sun hanım var inanılmaz uyguna almıştım ilaçları bizi de bilirler transferim uzun sürdüğü icin ayrıca shoplink uygulaması var eklediğiniz her fiş bir sonraki alışverişte indirim olarak geliyor mesela gonal f 800 küsür normalde ben 540 tl ye almıştım ordan haastanenin anlaşmalı eczanesinde bile 570 tl idi bir sonraki iğne alışımızda indirim kullandığımız icin gonal f igneler 300 küsüre gelmişti gitme imkanınız varsa bakın derim ha ilk etapta arkadasım eczacı olsayfı kesinlikle onlarla konusurdum orası ayrı :)

Biz istedik gönderilmesini ama sadece 4 embriyo oluşunca doktor önermedi. Bizde o yüzden göndermedik.
bizde ctesi yücelle konustk dedik gönderelim bir daha yumurta toplama yapıp yaştan dolayı erkek degerlerinde de problem gormediği icin yok dedi sanırm asıl gorunen sorun halledilmeden genetik onermiyorlar bizde garantiye alalım istiyoruz da gerek yok dediler

Dualarım hep sizinle sonuö bekleyen,tedavi aşamasında olan,tedaviye yeni başlayan bu yolda uğraşan herkese Allahım sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…