- 18 Ocak 2019
- 2.430
- 2.099
- 32
Kesinlikle şimdi daha ayrı bir bekliyorumOlsun oda bir umut oluyor bekleyen insana
Sevindim sizin adınıza bu işte memnuniyet cok önemli ozaman ne verdiğiniz para nede yapılan işlemler hiç umrunuzda olmuyor, Bahçeci Altunizade de doktorunuz kimdi acaba, benim yumurta toplamadan bi önceki kontrolde polip olduğunu söylediler oyuzden bidahada kontrol olmadı direk alım için gün verdiler oyuzden kaybolup kaybolmadigini bilememiş Olcam zaten doktorda histeroskobiyle içeriye bı bakalım var mı yok mu diye gibi bı konuşma yaptı oyuzden pek içime sinmedi bu durum bı rahme bakması 7bin liraya maloluyor bize ilerde bı sıkıntı çıkmasın diye mecbur kabul ettik bizdeHayirlisi olur inşallah benim ilk tüp bebek tedavim bahçeci Altunizade deydi hiç memnun kalmadım yani ordan sonra burası ilaç gibi geldi
Polip kendiliğinden kaybolur inşallah öyle bir ihtimalde oluyormuş duyduğum kadarıyla
Hayırlı olsun canım. Vajinal muayene ediyor işte bu ay icin rahim uygun mu degil mi onu söylüyor. Transfere kadar kullanılacak ilaçları ve dozunu belirliyor. Belirli aralıklarla muayeneye gidip rahim kalınlığı ölçülüyor falanKizlar tüp bebek tedavim yarın başlayacak adetin 2.gunu ne yapılıyor
Ama ben bunu dondurulmuş embriyo transfer hazirligi icin demiştim . Sizin yumurtalar toplanmış miydi ?Kizlar tüp bebek tedavim yarın başlayacak adetin 2.gunu ne yapılıyor
Hayırlısı olsun canım üzüldüm çok. Her şey Allahtan hayırlısı değilmiş belki insan çok üzülüyor tabi ancak yaşayan bilirCmrt verdigim kan tahlil 35 cikmisti bugun verdiğim 38 cikti. Bugun 12. Günüm. Sanirim kimyasal gebelikcok üzgünüm
Muayene edip yumurta büyütmek için ilaçlarını vericek canım sonra bi kaç gün sonra kontrole çağırıp yumurta gelişimini takip edicek. Hayırlısı olsun inş hakkındaKizlar tüp bebek tedavim yarın başlayacak adetin 2.gunu ne yapılıyor
Dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruzKan tahliline gidiyorum dualarinizi eksik etmeyin lutfen cok tedirgin stresli heyecanli karmasik duygular yasiyorum.
Canım inşllah güzel haberlerle dönersin ben ümitliyim güzel haberler ile döneceğineKan tahliline gidiyorum dualarinizi eksik etmeyin lutfen cok tedirgin stresli heyecanli karmasik duygular yasiyorum.
Hadi bakalım inşllah güzel bir artık görürüzDualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruzbende birazdan ikinci testi vermek için gidicem
Umarım hersey çok güzel olurKan tahliline gidiyorum dualarinizi eksik etmeyin lutfen cok tedirgin stresli heyecanli karmasik duygular yasiyorum.
Tebrik ederim Allah inşllah kucağınıza almayı nasip etsin keseden ne kadar sonra kalp atışı için gidiliyor doktora sizi ne zaman çağırdıKızlar keselerimi gördüm 2 tane allah bu yolda olan herkese yardım etsin
10 güne gel dediTebrik ederim Allah inşllah kucağınıza almayı nasip etsin keseden ne kadar sonra kalp atışı için gidiliyor doktora sizi ne zaman çağırdı
Kan tahliline gidiyorum dualarinizi eksik etmeyin lutfen cok tedirgin stresli heyecanli karmasik duygular yasiyorum.
Dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruzbende birazdan ikinci testi vermek için gidicem