- 21 Ocak 2021
- 4.398
- 6.382
Biz işk görüşmeye gittiğimizde amh ve ultrason sonuçlarına göre çok fazla embriyo oluşur dediler. O yüzden biz de pgt yaptırmak istediğimizi söylemiştik. Onlarda olur demişlerdi. Ama gel gör ki 17 yumurta toplandı ve 4 tane embriyo 5. Güne gitti. İkisi iyi, ikisi orta kalite. O yüzden pgt önerilmedi. Biz de yapmadık.bizde ctesi yücelle konustk dedik gönderelim bir daha yumurta toplama yapıp yaştan dolayı erkek degerlerinde de problem gormediği icin yok dedi sanırm asıl gorunen sorun halledilmeden genetik onermiyorlar bizde garantiye alalım istiyoruz da gerek yok dediler
Umarım güzel geçmiştir :) konustuk 1 saat 3 ay ara vereceğiz o arada iyi bir cerrah araştıracagız tüpün kapatılması kesin karar cıktı ondan sonra dondurulmşlardan 1 tane daha transfer olacak tutarsa ne ala tutmazsa bir opu daha doktorun söylediği tüpler baglanırsa yumurtalık sayısını etkilemz ama alınırsa (ki oda ameliyat esnasında belli oluyomuş) ozaman sayısı düşürür dedi biraz dinlenin dedi nisan gibi bakacagız tekrar bu arada araştırmalara devamOpecert ctesi sınavım vardi yazamadim.naptin ?
aaa ne güzel şey tabi genetik bozuk olmayınca otomatik oalrak sendromlu dogma riski de kalkmış oluyor ama cok sıkıntılı bir durum olsa zaten tutunmazdı bebişinBiz işk görüşmeye gittiğimizde amh ve ultrason sonuçlarına göre çok fazla embriyo oluşur dediler. O yüzden biz de pgt yaptırmak istediğimizi söylemiştik. Onlarda olur demişlerdi. Ama gel gör ki 17 yumurta toplandı ve 4 tane embriyo 5. Güne gitti. İkisi iyi, ikisi orta kalite. O yüzden pgt önerilmedi. Biz de yapmadık.
Pgt nin güzel yanı hamilelikte 2 Li, 3 lü i, 4 lü tarama testlerine girmene gerek kalmamasıymış. Biraz da o yüzden istemiştik. Umarım bir sorun yaşamayız
En azindan yolun netlesmisUmarım güzel geçmiştir :) konustuk 1 saat 3 ay ara vereceğiz o arada iyi bir cerrah araştıracagız tüpün kapatılması kesin karar cıktı ondan sonra dondurulmşlardan 1 tane daha transfer olacak tutarsa ne ala tutmazsa bir opu daha doktorun söylediği tüpler baglanırsa yumurtalık sayısını etkilemz ama alınırsa (ki oda ameliyat esnasında belli oluyomuş) ozaman sayısı düşürür dedi biraz dinlenin dedi nisan gibi bakacagız tekrar bu arada araştırmalara devam
İnşallah. Kuruntular peşimizi bırakmasa da ben de hep olumlu düşünüyorum.aaa ne güzel şey tabi genetik bozuk olmayınca otomatik oalrak sendromlu dogma riski de kalkmış oluyor ama cok sıkıntılı bir durum olsa zaten tutunmazdı bebişin
Bugun tekrar kan verdin mi.taze transfer ise çatlatma iğnesi etkisi olabilir ama donmuş transferse gayet görünüyor canım :)
vallahi benceee ikiz senin ki... 14. gün 3465.....Cumartesi günü 12.günümdü 2047 çıktı bugün 14.günüm 3465 çıktı canım.ayy bilmiyorumki doktora gittiğimde anca öğrenicem heralde tekmi ikizmi diye
siz bize hep destek oldunuz ..inşallah güzelll ve pozitif sonuçlar olur.Ben bu topiğin uğurlu olduğuna inanmaya başladım artıkArkadaşlar pozitifi görenleriniz olmuş maşallah tebrik ederim ..
Bu arada sayfa kabarmış yaaa en çok hamiş olanlar bu grupta sanrımSelin n darısı da bizlere Iron Butterfly veeeeee Loya-Kiana ve diğer kızçleeree isteyen herkese nasip etsin rabbim...
Cuma günü öğrencez bakalım ikizmiymiş neymişvallahi benceee ikiz senin ki... 14. gün 3465.....ikiz ikiz
Evet bende fark ettim arada da bakıyorum valla maşallah Allah'ım bizimde yüzümüzü güldürsün inşallahArkadaşlar pozitifi görenleriniz olmuş maşallah tebrik ederim ..
Bu arada sayfa kabarmış yaaa en çok hamiş olanlar bu grupta sanrımSelin n darısı da bizlere Iron Butterfly veeeeee Loya-Kiana ve diğer kızçleeree isteyen herkese nasip etsin rabbim...
canımmm ne çıktı? ben de senin adına meraktayım.Hadi güzel haber gelsin artıkkk53 dk kaldi cok stres yaptim mutlaka haber verecegim oturdum bir kafede 2 saati burda beklicem dedim bekliyorumesimde gelecek isten cikip yarim saate . Allah im.nolursun yuzumuzu guldur
Daha cikmadi catlicam artik. Bir daha devlette vermicem.testcanımmm ne çıktı? ben de senin adına meraktayım.Hadi güzel haber gelsin artıkkk
Daha cikmadi catlicam artik. Bir daha devlette vermicem.test
verdim henüz çıkmadı arkadaşımBugun tekrar kan verdin mi.
Hadi hayırlısı.insallah güzel artarverdim henüz çıkmadı arkadaşım
ben ilk testimi sağlık ocağında verdim 1 gün sonra çıktı canım :)Daha cikmadi catlicam artik. Bir daha devlette vermicem.test
ben ilk testimi sağlık ocağında verdim 1 gün sonra çıktı canım :)
Cok sabirli insanmis tebrik ediyorum gercekten
Canım yok mu halen haber yaCok sabirli insanmis tebrik ediyorum gercekten2 saat deyince beklentiye girdim sabrim tasti