Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Biz işk görüşmeye gittiğimizde amh ve ultrason sonuçlarına göre çok fazla embriyo oluşur dediler. O yüzden biz de pgt yaptırmak istediğimizi söylemiştik. Onlarda olur demişlerdi. Ama gel gör ki 17 yumurta toplandı ve 4 tane embriyo 5. Güne gitti. İkisi iyi, ikisi orta kalite. O yüzden pgt önerilmedi. Biz de yapmadık.

Pgt nin güzel yanı hamilelikte 2 Li, 3 lü i, 4 lü tarama testlerine girmene gerek kalmamasıymış. Biraz da o yüzden istemiştik. Umarım bir sorun yaşamayız

Opecert ctesi sınavım vardi yazamadim.naptin ?
Umarım güzel geçmiştir :) konustuk 1 saat 3 ay ara vereceğiz o arada iyi bir cerrah araştıracagız tüpün kapatılması kesin karar cıktı ondan sonra dondurulmşlardan 1 tane daha transfer olacak tutarsa ne ala tutmazsa bir opu daha doktorun söylediği tüpler baglanırsa yumurtalık sayısını etkilemz ama alınırsa (ki oda ameliyat esnasında belli oluyomuş) ozaman sayısı düşürür dedi biraz dinlenin dedi nisan gibi bakacagız tekrar bu arada araştırmalara devam

aaa ne güzel şey tabi genetik bozuk olmayınca otomatik oalrak sendromlu dogma riski de kalkmış oluyor ama cok sıkıntılı bir durum olsa zaten tutunmazdı bebişin

En azindan yolun netlesmis

Hayirlisi olsun

Bende hergun vazgeçiyorum dünya nin halini gördükçe

aaa ne güzel şey tabi genetik bozuk olmayınca otomatik oalrak sendromlu dogma riski de kalkmış oluyor ama cok sıkıntılı bir durum olsa zaten tutunmazdı bebişin
İnşallah. Kuruntular peşimizi bırakmasa da ben de hep olumlu düşünüyorum.

siz bize hep destek oldunuz ..inşallah güzelll ve pozitif sonuçlar olur.Ben bu topiğin uğurlu olduğuna inanmaya başladım artık

Evet bende fark ettim arada da bakıyorum valla maşallah Allah'ım bizimde yüzümüzü güldürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…