- 28 Eylül 2021
- 193
- 212
kesinlikle öyle, şimdi en azından bekleyiş daha stressiz olurinşllah amin kan sonucunuzda görmek lazım ama daha henüz ona hazır değilim küçük değerim artışını beklemek çok zor çünkü
Evet en azından şuan hamile olma ihtimali daha yüksek bir duygu ile bekliyorumkesinlikle öyle, şimdi en azından bekleyiş daha stressiz olurbana 12.gün demişlerdi, evde birkaç test var ama mecbur bekliyorum transfer günü çatlatma iğnesi vurmuştum
Aynen olabilir bana 1 adet polip olduğunu söylediler onun dışında ekstra bişi çıkar mı bilmiyorum inşallah çıkmaz beklemek çok zormuş yumurtaların dondurulmuş bekliyor olduğu bilip zamanın uzaması dahada sabırsızlandiriyor insaniAslında yapılan işleme baglı. Bende çok sayıda polip varmış ve rahmimin şeklini hafif düzeltmişler tabi bunları histereskopiden önce bilemiyolar. Ama en erken 2. Adette başlatıyolar diye biliyyorum
O konuda katiliyorum bende daha stressiz oldum o gunden beri salmadim ama daha bir umutlu ve olumlu bakabiliyorumEvet en azından şuan hamile olma ihtimali daha yüksek bir duygu ile bekliyorum
Ilk transferiniz taze miydiAminn inşallahbizim sebepsiz infertilite uzun zaman olmadı.arkadaşım başladı tedaviye ebru hanıma bende ondan aldığım cesaretle başladım valla 4 embriyom donduruldu ilk transferde 10.haftada kalbi durdu düşük yaşadım bize genetik test yaptılar sadece.bizimkinde sıkıntı çıkrsa embriyolarıda genetiğe göndeririz demişti ama çıkmadı çok şükür bakalım sağlıklıdır inşallah
Bence bekle boşu boşuna sıkıntı yaşama normalde test yapicagin gün 4 haftalık oluyormuş ondan öncede çok minik olduğu için yapilmiyormus ama 10. Gün yap istersen silikte olsa görünürSizce yarın idrarda test yapsam mı 5. Gün embriyosu yarın 5. Gün transfer sonrası ilk idrarla bir tanecik test yapsam mı yoksa beklesem mi?
Ben zeynepmkamilden rapor alıp ordan arkama bakmadan uzaklaştımAynen öyle çok hassas bı surec olduğundan ben pek dayanamdim orada ama gercekten mecbur orda olmak zorunda olanlara Allah kolaylık versinsiz hangi özeli tercih ettiniz yapıldımi işlemlerimiz
Ben 5. Günü bile bekleyemeden bugün yani 4. Gün yaptım testiBence bekle boşu boşuna sıkıntı yaşama normalde test yapicagin gün 4 haftalık oluyormuş ondan öncede çok minik olduğu için yapilmiyormus ama 10. Gün yap istersen silikte olsa görünür
Hiç duymamıştım aret kamari iyidir eminim baktım biraz şimdi onada ,benim yakın bı arkadaşımda bahçeci umutta tedavi olmuştu onun memnuniyetinden dolayı tercihim orası oldu şimdilik iyi gidiyor herşey ama polip çıkmasa iyiydiBen zeynepmkamilden rapor alıp ordan arkama bakmadan uzaklaştımaret kamarda tedavi gördüm ve gerçekten işini bilen her sebebe farklı tedavi uygulayan biri aynı zmanda raporda geciyor
Aynen öyle şuan günleri sayıyorum biran önce transfere hazırlanmak için. Sizin tedaviye başlama sebeniniz neydiAynen olabilir bana 1 adet polip olduğunu söylediler onun dışında ekstra bişi çıkar mı bilmiyorum inşallah çıkmaz beklemek çok zormuş yumurtaların dondurulmuş bekliyor olduğu bilip zamanın uzaması dahada sabırsızlandiriyor insani
Benim hicbi problem bulamadılar sebebsiz infertilite dendi oyuzden 4 yildirda olmadı artık çocuğumuz olsun istiyoruz beklemekten vazgeçtik oylelik başladıkAynen öyle şuan günleri sayıyorum biran önce transfere hazırlanmak için. Sizin tedaviye başlama sebeniniz neydi
Evet fitil geri akıyor ama önemli değil gidem gidiyor zatenLutinus fitil kullanan arkadaşlar bu fitil eridikçe geri akıyor fiili attıktan 3 4 saat sonra falan sizde de böyle oluyor muydu
Ay iç çamaşırlarım battı resmen ne kadar iğrenç bir ilaç ya günlük pes kullanıyorum artıkEvet fitil geri akıyor ama önemli değil gidem gidiyor zaten
Hiç sorma bende iç çamaşırı yetiştiremedm ilk 3 gün sonra günlük pede döndüm en uzun boyAy iç çamaşırlarım battı resmen ne kadar iğrenç bir ilaç ya günlük pes kullanıyorum artık
Gebeliğin 12. Haftasına kadar bu fitile devam mı edeceğiz bilgin var mı?Hiç sorma bende iç çamaşırı yetiştiremedm ilk 3 gün sonra günlük pede döndüm en uzun boy
Hayırlısı olsun inşallahkesinlikle öyle, şimdi en azından bekleyiş daha stressiz olurbana 12.gün demişlerdi, evde birkaç test var ama mecbur bekliyorum transfer günü çatlatma iğnesi vurmuştum
Ben de gebelik olmadı ne yazık ki ama olsaydı 10. Hafta demişlerdiGebeliğin 12. Haftasına kadar bu fitile devam mı edeceğiz bilgin var mı?
Amin canım inşallah, rabbim hepimize her daim hayırlı haberler almayı nasip etsinHayırlısı olsun inşallah
canım, sabah uyanınca 1veya 2 kaşık zeytinyağı iç. Duruma göre arttır. Gün içinde mutlaka 3 tanr gün kurusu yemeye çalış, boool su içKızlar kabızlık sorunu yaşayan var mı ne yapabiliriz bu duruma