Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Canım benim transfer sonrası verilen bilgilendirme kağıdımda 2-3 günü geçen kabızlık halinde duphalac şurup içilebileceği yazıyor. Ama öncelik kesinlikle kuru kayısı, incir, lifli gıdalar tabiki.
Yok ya biraz zorlandım bugün tuvalette oyğzden korktum açıkçası. Oyüzden sordum 2 gün falan olmadı da. Eğer devam ederse doktoruma yazarım

Ay canım çok güzel haber, hayırlısıyla al bebişlerini inşallah. Ben seni eylül-ekim ayları topiklerinden hatırlıyorum yanlışım yoksa. Ben de pazartesi transfer oldum. İnşallah hayırlı haberler alırız peşpeşe.

Kuzum dex olan hem kalçadan hem deri altı yapılabiliyor. Üstünde I.M. ve S.C. yazan (intramuskuler ve subkutan). Bana da göbekten verdiler belki yapmak daha kolay diyedir. Düz progestan iğne sadece kalçadan yapılıyor (üstünde sadece I.M. yazıyor).
Evet cabim eylül ekim topigindeydim🤗eylül de tedabiye basladik dondurulmuş olcak bu defa simdiye kaldık kontrol guzel gecti cuma transfer olacak insallah 🤗insallah iyi haberler alırız hepimjz 🤗guzel haberlerini bekliyorum😍😍😘🤗

Evet cabim eylül ekim topigindeydim🤗eylül de tedabiye basladik dondurulmuş olcak bu defa simdiye kaldık kontrol guzel gecti cuma transfer olacak insallah 🤗insallah iyi haberler alırız hepimjz 🤗guzel haberlerini bekliyorum😍😍😘🤗
Çok şükür çok sevindim canım🥰 rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah sağlıkla al minnaklarını Cuma günü. benim de eylülde başlamıştı ama ilaçların etkisi sürünce ben de bu ayki adetimle transfer oldum ☺️ Güzel haberler paylaşırız umarım 🙏

Arkadaslar daha once de yazmistim, benim dr um transfer gununden sonra, 11. Gun test istiyor. Dondurulmus 5. Gun embriyosu. Simdi 11. gun teste gittigimde eger olumluysa, insallah, hcg degerimin kac civarinda olmasi gerekiyor🧐

Arkadaşlar transferin 8. Gün akşam vermiştim ben kan testini 140 çıkmıştı yazmıştım buraya. Tek embriyo transfer edildi ikiz olma ihtimali yok demi değer yüksek mi sizce ? Sanırım bölünüp çoğalabiliyormuş. Bu arada embriyo 6. Gün embriyosuydu

Tamam canım çok sağol
Sabah kaktığında aç karnına muhakkak kuru kayısı kuru hurma kuru incir gibi birşeyler yiyip su iç ve kahvaltını yarım saat sonra falan yap. Hatta mümkümse geceden suya koyarsan daha iyi olur.
Kahvaltıda da muhakkak salatalık domates biber yeşillik vs yemelisin. Bağırsakların daha iyi çalışacaktır.

Kızlar lutinus fitili kullandıktan sonra ne kadar uzaniyorsunuz hemşire bana 1 saat dediama bana uzun gibi geldi 1 saat mi uzaniyorsunuz siz kullandıktan sonra

Arkadaslar daha once de yazmistim, benim dr um transfer gununden sonra, 11. Gun test istiyor. Dondurulmus 5. Gun embriyosu. Simdi 11. gun teste gittigimde eger olumluysa, insallah, hcg degerimin kac civarinda olmasi gerekiyor🧐
0-5 aralığı negatif sayılıyo bunrakamlardan yukarısı pozitif herkesin değeri farklı çıkıyo ne bi hcg değeri yok önemli olan artışın 2katı olması

Arkadaşlar transferin 8. Gün akşam vermiştim ben kan testini 140 çıkmıştı yazmıştım buraya. Tek embriyo transfer edildi ikiz olma ihtimali yok demi değer yüksek mi sizce ? Sanırım bölünüp çoğalabiliyormuş. Bu arada embriyo 6. Gün embriyosuydu
8.gün için güzel bi değer canım tek embriyolarda bazen dediğin gibi bölünüp çopul gebelik olabiliyomuş bunu keseyi görmeye gittiğinde en net görebilirisniz 🥰🥰

yok normal kaset test. 6. gün embriyosu. resimlerini atayım bak. 4. akşam 5. gün akşam ve 6. gün sabah. en son tek olan 7. gün akşam yani dün. 11 kasımda transfer oldu ve tek embriyo.
Canım benim 16 sı transfer oldum bu gece teat yaptım bakar mısın sence bebeğim tutunmuş mudur alttakini bu gece yaptım diğerlerini önceki gün yaptım

Eklentiler

• AC872EE4-1078-40BA-B8B0-1A35EEFA259A.jpeg
    AC872EE4-1078-40BA-B8B0-1A35EEFA259A.jpeg
    71,6 KB · Görüntüleme: 73
Hiç duymamıştım aret kamari iyidir eminim baktım biraz şimdi onada ,benim yakın bı arkadaşımda bahçeci umutta tedavi olmuştu onun memnuniyetinden dolayı tercihim orası oldu şimdilik iyi gidiyor herşey ama polip çıkmasa iyiydi
Hayirlisi olur inşallah benim ilk tüp bebek tedavim bahçeci Altunizade deydi hiç memnun kalmadım yani ordan sonra burası ilaç gibi geldi 🥰
Polip kendiliğinden kaybolur inşallah öyle bir ihtimalde oluyormuş duyduğum kadarıyla

X