- 10 Ocak 2020
- 447
- 336
- 46
Bende 39 yada 40 diye biliyorumYaş sınırı 40 diye biliyorum
ayy evett canım ben benYaa sen idrarda gebelik testi negatif çıkıp umudu kesmistin dimi yarın negatif sonuç alcam kesin diyordun dimi başkasıyla karıştırmasdim diminasıl mutlu oldum senin paylaşımını görünce anlatamam çok mutlu oldum çok değerin gayet güzel güzel güzel artışın olsun inşallah inan çok çok mutlu oldum gözlerim yaşardı paylaşımını görünce rabbim hepimize böyle mutluluklar nasip etsin insallah
Insallah cok sevindim adinizaayy evett canım ben benortalığı ayağa kaldıran güzel dileklerin için çooook teşekkür ederim canım, inan ki iyi niyetini hisettim.. Dua et inşallah sonuç katlanarak devam eder canım. Allah hepimize nasip etsin inşallah
Sanırım yanlış anladınız ya da ben yanlış anladımHadi ya çok saçma ama 30 yada 35 olsa anlarım da 40 çok fazla değil mi? Resmen nasıl zorlaştırırız diye uğraşıyorlar madem böyle millete niye önce boşu boşuna aşılamayla uğraştırıp bir sürü masraf yaptırıyorlar
Ohhh raahat bi nefes almışsındir inşallahayy evett canım ben benortalığı ayağa kaldıran güzel dileklerin için çooook teşekkür ederim canım, inan ki iyi niyetini hisettim.. Dua et inşallah sonuç katlanarak devam eder canım. Allah hepimize nasip etsin inşallah
Ben yanlış anladımSanırım yanlış anladınız ya da ben yanlış anladım, 40 yaşına kadar ssk karşılıyor, sonrasında gebelik umudu azaldigi için karşılamıyor.
Hayır yanlış anladınız. 40 yaşa kadar rapor çıkıyor. 40 yaş üstüne rapor çıkmıyorHadi ya çok saçma ama 30 yada 35 olsa anlarım da 40 çok fazla değil mi? Resmen nasıl zorlaştırırız diye uğraşıyorlar madem böyle millete niye önce boşu boşuna aşılamayla uğraştırıp bir sürü masraf yaptırıyorlar
hepimize canım benimOhhh raahat bi nefes almışsındir inşallahayy valla hepiniz duamdasiniz kat kat artsin inşallah ve sağ salim gelsin bütün bebeler darısı biz bekleyen herkese ınsllah
Sen için ferah tut bak demek her şey yolunda inşallah transferinde güzel geçer pozitifi görürsünBugun embriyolog aradi hepsi yola devam ediyirmus ama birisi 5 birisi 4 birisi 2 hucreliymis yarin donduracak galiba
Ben sandım ki 40 yaş üstüHayır yanlış anladınız. 40 yaşa kadar rapor çıkıyor. 40 yaş üstüne rapor çıkmıyor
Allah razi olsun 2 tane iyi kalite dondurulacak diger ikisinin durumu iyi degilmis ancak ayni tupte donduracagim dedi o zaman cift transfermi olacak acabaSen için ferah tut bak demek her şey yolunda inşallah transferinde güzel geçer pozitifi görürsün
Ben asilama olacagim zaman hsg cektirmistim tup brbek zamani doktorum a sadee hsg de bir sorun olmadigini soyledim bakma geregi bile duymadi ustelik yeni bir test bile istemedi eskilere bakti 7 ay oncekilereGünaydın hayırlı cumalar kızlar. Tüp bebek öncesi ne gibi testlerden geçtiniz? Mesela benim 1 yıl önceki hsg var onu tekrar isterler mi? Smear testi falan isterler mi yDa ne gibi testler isterler
Canım benimde 4 embriyom vardı ikisi iyi kalite diğer ikisi ortaydı o yüzden bir tüpteydiler.Allah razi olsun 2 tane iyi kalite dondurulacak diger ikisinin durumu iyi degilmis ancak ayni tupte donduracagim dedi o zaman cift transfermi olacak acaba
Bende 1 yıl önce çekinmiştim bakalım heyecanla ocak ayını bekliyorum. Ocağa kadar buralarda gezicem kesinBen asilama olacagim zaman hsg cektirmistim tup brbek zamani doktorum a sadee hsg de bir sorun olmadigini soyledim bakma geregi bile duymadi ustelik yeni bir test bile istemedi eskilere bakti 7 ay oncekilere
Kaçıncı günde göründü ki? Birde erken test miydi?arkadaşlar eğer idrar testinde çok erken görünürse ikinci çizgi dış gebelik belirtisi mi biliyor musunuz ?
yok normal kaset test. 6. gün embriyosu. resimlerini atayım bak. 4. akşam 5. gün akşam ve 6. gün sabah. en son tek olan 7. gün akşam yani dün. 11 kasımda transfer oldu ve tek embriyo.Kaçıncı günde göründü ki? Birde erken test miydi?
Bende 6 ve 8 gün de erken gebelik testinde gördüm. Ama benimde merak ettigim konular arasinda..yok normal kaset test. 6. gün embriyosu. resimlerini atayım bak. 4. akşam 5. gün akşam ve 6. gün sabah. en son tek olan 7. gün akşam yani dün. 11 kasımda transfer oldu ve tek embriyo.
Merhaba bana testiniz koyulaşıyor gibi göründü, bebeğiniz sizinledir inşallah, neden dış gebelikten şüphelendiniz acaba, ağrınız veya kanamanız mı vardı? Tüp bebekte değerler daha yüksek oluyor sanırım, hiç sorun yaşamazsınız inşallahyok normal kaset test. 6. gün embriyosu. resimlerini atayım bak. 4. akşam 5. gün akşam ve 6. gün sabah. en son tek olan 7. gün akşam yani dün. 11 kasımda transfer oldu ve tek embriyo.