Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

E herhalde neden mesela 12.gun diyor çoğu merkez çünkü o güne kadar bir değer görmek istiyorlar

Hemen 11.gunun gecesi beta yayilmiyor ya vücuda

Veya 9.gun isteyen kurumlarda var onlar da aynı mantık da
Çok sağol canım allah razı olsun hepiniz için her gün Yasin Şerif okuyorum herkesin bir evladı olsun betalar hep yüksek çıksın diye allah herkesin gönlüne göre versin

Vardır demek ki bun da bir hayır allah hiçbir şeyi sebepsiz yapmaz

Merhaba arkadaslar. Sali gunu predictor test yaptim ikinci cizgi silik cikmisti. Bgn evde bulunan prefertil marka yaptim cizgi cikmadi. 10 kasimda transfer oldum sizce gebelik yok mu? Daha once bu matkalardan test yapanlar oldu mu? Predictor testi baya ovebler olmuştu ama acaba yablis mi sonc verdi

Aaaaaaaaaa

Ama vardır bir hayır

Tamamdır yapacağım çok teşekkür ederim tavsiyeniz için

canım benim çok sağ ol..arkadaşımla test almaya giderken ağlaya ağlaya gittik geldik.İnşallah devam eder senin ne oldu canım ???
Bende sonuç bekliyorum ama benim pek umudum yok çünkü 11.günde test negatif çıktı ,sen daha erken yapmışsın o yüzden öyle çıktı muhtemelen…hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla dewam eder we bebişini sağlıkla alırsın kucağına

Benimde 13 kasimda transfer oldu 5. Gun embriyosu ama 25 ine test tarihi verildi sizin test tarihi erken degil mi ?

Avokadoyu yeterince olgunlaştırsanız çok lezzetli oluyor. Tıpkı muz, cennet hurması gibi. Olgunlaşmamış hali ne kadar kötüyse olgunlaşmış hali de bir o kadar lezzetli.
Olgunlaşınca da bir tat yok sankim yumuşacık oluyor ezip yiyorum ama ne bilem yada ben sevemedim hatta eşime diyom pahalı ama tatsız diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…