Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Merhaba bana testiniz koyulaşıyor gibi göründü, bebeğiniz sizinledir inşallah, neden dış gebelikten şüphelendiniz acaba, ağrınız veya kanamanız mı vardı? Tüp bebekte değerler daha yüksek oluyor sanırım, hiç sorun yaşamazsınız inşallah 🙏 Güzel düşünün stres olmayın 🌸 Yanlış hatırlamıyorsam 4.günü testte gören arkadaşlar vardı önceki ayların başlıklarında..
inşallah dediğin gibi olur arkadaşım

5. Gun embrioyosu normalde 10 gun de belli oluyormus ama dr 12 gun dedim. Sanifim yarın bi kan vercem gibi :) duruma göre de pazartesi tekrar veririim. Cok merak ediyorum artik sonucu. Ne dkr erken test yapsamda degeri görmeden rahat nefes alamicam
ayyy hadi hayırlı haberler arkadaşım :) benim de 6. gün embriyosu kaç çıkar acaba testte yada kaç çıkması gerekir ya da çıkması gereken normal değer nedir biliyor musun ?

Ben sekizinci gün yapmıştım erken gebelik orta koyuluk ta çıktı sabah normal test yaptım onda baya cıkmıstı bi kere kan testi yaptım daha da yapmadım pazartesi direk ultrason Allah’a emanetim bakalım pazartesi hersey çıkar meydana kurcaladıkça daha sıkıntı oluyor

Vala o kadar şeyler yaZıyorlar ki insan korkuyor eskiden kan mı vardı bi evde test yapıyorlar dı tamam hamileyim ama şimdi öyle değildi kan yapıyorsun tekrar yap hep stres

Ben sekizinci gün yapmıştım erken gebelik orta koyuluk ta çıktı sabah normal test yaptım onda baya cıkmıstı bi kere kan testi yaptım daha da yapmadım pazartesi direk ultrason Allah’a emanetim bakalım pazartesi hersey çıkar meydana kurcaladıkça daha sıkıntı oluyor
bende bugün kan versem mi diye düşünüyorum 6. gün embriyosu bugün 8. gün

Çıkar merak etme varsa mutlaka çıkar ben 10.gün verdim istersen 10 gün yap doktorlar zaten kaç olması gerektiğini biliyorlar bence ona göre 2 yi 3.testi yap der doktor zaten
bana 23 kasıma gün verdiler kan testi için. senin kaç çıktı 10. gün değerin bir de kaçıncı gün embriyosuydu ?

Canım benimde 4 embriyom vardı ikisi iyi kalite diğer ikisi ortaydı o yüzden bir tüpteydiler.
Benim iyi kalite olanlar hasar gördüğü için orta kalite olanlar transfer oldu iki tane .
Yaştan dolayı genelde 2 embriyo transferi yapmıyorlar . İyi kalite olan embriyonu transfer edecekler büyük ihtimal 🌺🤲🏻
Diger iksiinin durumu iyi olmadihi icin cozunurken bozulabilirmis o yuzden dondurmayacakmis .benim anlamadigim ayni tupte donduruyorsa ayni anda cozulecek ve transfer edilecek

Diger iksiinin durumu iyi olmadihi icin cozunurken bozulabilirmis o yuzden dondurmayacakmis .benim anlamadigim ayni tupte donduruyorsa ayni anda cozulecek ve transfer edilecek
Benim 4 embriyo donduruldu 2 şerli aynı tüpte olmak üzere. Açılırken tüp olarak açıyorlar mesela benim 2si açıldı ilk günkü gibi canlıydılar sordular ikisinde transfer edelim ben edin dedim imza attım ama hiç aklıma gelmedi diyelimki 1tane olsun dersem diğerini donduruyorlarmıydı tekrardan yoksa çöpmü oluyor diye hiç sormak aklıma gelmesi o an ikisinde sağlıklı çözülünce evet evet hepsini koyun dedim heyecandan 🙈

inşallah dediğin gibi olur arkadaşım
Canım normalde 4. Günden başlayan çok az kişi oluyor. Genelde 5. Ve 6. Gün bakıyorlar. Bazı kişilerde hcg hemen idrara karışıyor, bazılarında geç karışıyor. Ben 6. Gün kaset test yapmıştım. Çizgi belirgin bir silikti. Muhtemelen 5. Ve 4. Gün cesaret edip baksam görünürdü. Değerlerim şu an iyi ilerliyor. Hiç korkutma kendini. İçini ferah tut 🥰 6. Gün testimi yüklüyorum ☺️
AFA7F027-F021-4089-BFA0-2B15E772CDD8.jpeg

X