Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Evet burda çıkmamış çok tuhaf
Tekrar sali gunu yaptığım testten yaptim cift cizgi silik çıktı yine. Heralde biraz once yaptığım test bozuktu

Eklentiler

• 16372442978906958480014543357453.jpg
    16372442978906958480014543357453.jpg
    84,7 KB · Görüntüleme: 53
Benimde 13 kasimda transfer oldu 5. Gun embriyosu ama 25 ine test tarihi verildi sizin test tarihi erken degil mi ?
Ben Sisli Memorial'da transfer oldum.
5.gun embriyosunda 9 gun sonra test gunu veriyorlar.
3.gun embriyosunda ise 12.gun test gunu.
Yukarida yanlis yazdim,21 Kasim pazar gunu yani 9.gun kan verecegim.
Memorial 9 gun sonraya veriyor

kızlar sonucum çıktı. 8 kasım transfer oldum test tarihim 17 siydi. 177 çıkmış. Ayy ne düşüneyim bilemiyorum. Dr. şu an hamilesin dedi:anneadayı: ama yarın 2katına çıkması önemli dedi.Ben gebelik yok diye son zamanlarda pek dikkat etmedim.Yatakta saatlerce gerindim... Sizce değer düşük mü??
Yaa sen idrarda gebelik testi negatif çıkıp umudu kesmistin dimi yarın negatif sonuç alcam kesin diyordun dimi başkasıyla karıştırmasdim dimi🙈🙈nasıl mutlu oldum senin paylaşımını görünce anlatamam çok mutlu oldum çok değerin gayet güzel 🤗🤗🤗😍😍güzel güzel artışın olsun inşallah inan çok çok mutlu oldum gözlerim yaşardı paylaşımını görünce rabbim hepimize böyle mutluluklar nasip etsin insallah🤗🤗🤗😍

Bazı uyelerin isminin yanında üzgün yaziyor o ban mi oluyor

Ama o halde de yazı yazabiliyorlar bilen vağmiii

Ne durumdasın suan ctesi gidicektin dimi doktora
Evet cok berbat gribim şehir dışından da annemler ve anneannemler geliyor ne yapıcam bilemedim ctesi gidicez bakalım ne dicekler biz bir süre beklemeyi düşünüyoruz psikolojik olarak biraz fazla etkilendik bide benm işimi cok etkiledi ama doktor ne derse onu yapıcaz elbet .3-5 ay zaman kaybı değil derse benm niyetiim beklemek

Evet cok berbat gribim şehir dışından da annemler ve anneannemler geliyor ne yapıcam bilemedim ctesi gidicez bakalım ne dicekler biz bir süre beklemeyi düşünüyoruz psikolojik olarak biraz fazla etkilendik bide benm işimi cok etkiledi ama doktor ne derse onu yapıcaz elbet .3-5 ay zaman kaybı değil derse benm niyetiim beklemek
Tercih sizin tabii ki hayirlisi olsun

Once can sonra canan gecmis olsun 🌸🌸🌸🌸

Bi baş agrım eksikti oda başladı
Kiyamam yaaa

Ahh hormon ilaçları bitince rahatlicaksin ilk 12. Hafta tedavi sonra relaks

Ben simdi oyle mutluyum ki ama ikinci transfer süreci al başa olucak belki ekstra ilac bile ekler diye düşünüyorum 🙄🙄

X