- 21 Ocak 2021
- 4.398
- 6.382
Limon ve tuz ile ezip kahvaltıda yiyin. Yanında zeytin peynir ve domates ile çok güzel oluyorOlgunlaşınca da bir tat yok sankim yumuşacık oluyor ezip yiyorum ama ne bilem yada ben sevemedim hatta eşime diyom pahalı ama tatsız diye
Rica ederimTamamdır yapacağım çok teşekkür ederim tavsiyeniz için
Tekrar sali gunu yaptığım testten yaptim cift cizgi silik çıktı yine. Heralde biraz once yaptığım test bozuktuEvet burda çıkmamış çok tuhaf
Ne durumdasın suan ctesi gidicektin dimi doktoraayyyy bana da geç kalmışsın canım :)))
Aaa çok sevindim canım o test bozuk demek ki o diğer testi hiç kullanmadım ben hep senin şimdikinden yapıyorumTekrar sali gunu yaptığım testten yaptim cift cizgi silik çıktı yine. Heralde biraz once yaptığım test bozuktu
Ben Sisli Memorial'da transfer oldum.Benimde 13 kasimda transfer oldu 5. Gun embriyosu ama 25 ine test tarihi verildi sizin test tarihi erken degil mi ?
Genelde 12.gun istiyorlar ben bahceci deyimBenimde 13 kasimda transfer oldu 5. Gun embriyosu ama 25 ine test tarihi verildi sizin test tarihi erken degil mi ?
Yaa sen idrarda gebelik testi negatif çıkıp umudu kesmistin dimi yarın negatif sonuç alcam kesin diyordun dimi başkasıyla karıştırmasdim dimikızlar sonucum çıktı. 8 kasım transfer oldum test tarihim 17 siydi. 177 çıkmış. Ayy ne düşüneyim bilemiyorum. Dr. şu an hamilesin dediama yarın 2katına çıkması önemli dedi.Ben gebelik yok diye son zamanlarda pek dikkat etmedim.Yatakta saatlerce gerindim... Sizce değer düşük mü??
Evet cok berbat gribim şehir dışından da annemler ve anneannemler geliyor ne yapıcam bilemedim ctesi gidicez bakalım ne dicekler biz bir süre beklemeyi düşünüyoruz psikolojik olarak biraz fazla etkilendik bide benm işimi cok etkiledi ama doktor ne derse onu yapıcaz elbet .3-5 ay zaman kaybı değil derse benm niyetiim beklemekNe durumdasın suan ctesi gidicektin dimi doktora
Bende bahceciGenelde 12.gun istiyorlar ben bahceci deyim
Ama memorial acibadem 9.gun istiyormuş
10. Gun kan testi yaptiricam insallah guzel sonuclar alirimBazı uyelerin isminin yanında üzgün yaziyor o ban mi oluyor
Ama o halde de yazı yazabiliyorlar bilen vağmiii
Tercih sizin tabii ki hayirlisi olsunEvet cok berbat gribim şehir dışından da annemler ve anneannemler geliyor ne yapıcam bilemedim ctesi gidicez bakalım ne dicekler biz bir süre beklemeyi düşünüyoruz psikolojik olarak biraz fazla etkilendik bide benm işimi cok etkiledi ama doktor ne derse onu yapıcaz elbet .3-5 ay zaman kaybı değil derse benm niyetiim beklemek
Kiyamam yaaaBi baş agrım eksikti oda başladı
Vala ya olsun da herseye razıyım yemim ederimKiyamam yaaa
Ahh hormon ilaçları bitince rahatlicaksin ilk 12. Hafta tedavi sonra relaks
Ben simdi oyle mutluyum ki ama ikinci transfer süreci al başa olucak belki ekstra ilac bile ekler diye düşünüyorum
Bugun embriyolog aradi hepsi yola devam ediyirmus ama birisi 5 birisi 4 birisi 2 hucreliymis yarin donduracak galibaBu işler hiç belli olmuyor valla dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden
Yaş sınırı kaç kiBirde yaş sınırı var
Denicem mutlakaLimon ve tuz ile ezip kahvaltıda yiyin. Yanında zeytin peynir ve domates ile çok güzel oluyor
Yaş sınırı 40 diye biliyorumYaş sınırı kaç ki
Denicem mutlaka
Hadi ya çok saçma ama 30 yada 35 olsa anlarım da 40 çok fazla değil mi? Resmen nasıl zorlaştırırız diye uğraşıyorlar madem böyle millete niye önce boşu boşuna aşılamayla uğraştırıp bir sürü masraf yaptırıyorlarYaş sınırı 40 diye biliyorum