Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

ay masallah bu topıkte daha cok gebelık var alahım dahada artsınn ınsallahhhh gerı kalan herkes gebe olsunnnn

yok normal kaset test. 6. gün embriyosu. resimlerini atayım bak. 4. akşam 5. gün akşam ve 6. gün sabah. en son tek olan 7. gün akşam yani dün. 11 kasımda transfer oldu ve tek embriyo.
Gittikçe koyulaşmış kaset testte böyleyse erken testte daha koyu olur kan verdiniz mi?

maşallah canım darısı başıma inşallah :)

Bende öyle diyodum canım 12gün nasıl geçicek diye 5.günden sonra daha hızlı geçiyo sanki benimde test günüm yarın
Ah ya o gün gelecek mi yatmaktan her yerim ağrıdı resmen daha 2 günn oldu birde peki kaset test yaptınız mı hiç çok heyecanlı. Benim test günüm 29 kasım

Benim de transfer sonrasi 7.gunum bugun ama 5.gun embriyosu.
Siz 2 gun ilerde oluyorsunuz benden.
Sadece sormak istiyorum;
Herhangi bir belirti tasiyor musunuz acaba?

Ayrica guzel haberinizi alacagimiza inaniyorum
benım ılk gunden baslayan karın ve kasık agrım artarak devam ettı baskada belırtım yok. dun gecede bacaklarıma agrıdı. regl agrısı gıbı yanı..

Ah ya o gün gelecek mi yatmaktan her yerim ağrıdı resmen daha 2 günn oldu birde peki kaset test yaptınız mı hiç çok heyecanlı. Benim test günüm 29 kasım
Yaptım 6.gün silik ikinci çizgi çıktı bu attığımda 9.gün yaptığım

Eklentiler

• image.jpg
    45,7 KB · Görüntüleme: 40
5. Gun embriyosu 13 kasimda transfer oldum 4. Gun de yaptim testi. Merakima yenik dustum diyelim :) catlatma ignesi kullanmadim.
Ayyy çok güzel o zaman var ben çok net görüyorum. Ben asla cesaret edemem yapmaya o kadar çok negatif gördüm ki ben en erken 10. Gün yapabilirim herhalde eve test bile almadım yapmayayım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…