ay masallah bu topıkte daha cok gebelık var alahım dahada artsınn ınsallahhhh gerı kalan herkes gebe olsunnnnTüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar toplanalım
Rabbim Sonu Mutlu biten bir hikaye yazmayı nasip etsin
ANNE
ADAYITARİH
Sonuç
@LOYANA 26 Ekim 1.Kalite 5.gun embriyosu transfer oldu @Meltem _13 26 Ekim 4.gun embriyosu transfer oldu @Eefuliimm 5.gun embriyosu Transfer oldu @Sinovac 28 Ekim 2 tane 3.gun embriyosu transfer oldu @aaa1234 28 Ekim 2.gun embriyosu transfer oldu @Ay42 28 Ekim 3 ya da 4. gün dondurulmuş çift embriyo transfer oldu @altnekn 1 Kasım taze 5.gun embriyo transfer oldu @nur-80 1 Kasım 2 tane 3.gun embriyosu transfer oldu @zeynep44044 1 Kasım taze 5.gun embriyosu transfer oldu @Haya-lim 1 Kasım transfer oldu @Encokanneolmayisevdim 2 Kasım 3.gun embriyosu transfer oldu S Sebepsizk 2 Kasım 5.gun 4Aa ve 3Aa embriyo transfer oldu @Cosi 3 Kasım 5.gun embriyosu transfer oldu @Amanita 4 Kasım 3.gun çift embriyo transfer oldu Bekliyor @Luna277 4 Kasım dondurulmuş 5.gun Bb embriyosu transfer oldu @Tomaaa 4 Kasım taze 3.gun embriyosu transfer oldu @Karamsar cad 5 Kasım transfer oldu @gokkusaginadusenbukalemun 5 Kasım 5.gun embriyosu transfer oldu K kardelen yuce 8 Kasım 5.gun embriyosu transfer oldu N nekoo 8 Kasım 5.gun iyi kalite embriyo transfer oldu @nuray1033 10 Kasım 2 tane 3Aa 2Bb 5.gun embriyosu transfer oldu Bekliyor selocan20 11 Kasım 6.gun donmuş embriyo transfer oldu Macakizi2004 Transfer olacak @Birbumut Transfer olacak @Byrmseyda1 Transfer olacak @akyaa 13 Kasım Transfer olacak @Hayalperestttttttt Transfer olacak @CevikKiz Transfer olacak @Zeynepkur Transfer olacak @Saturnyildizi Transfer olacak @efsunn210102 Transfer olacak @lightbrown ____ OPU olacak @sanat08 ____ OPU olacak mlshope Transfer olacak @Ilaymilya Selin n ____ OPU olacak
Gittikçe koyulaşmış kaset testte böyleyse erken testte daha koyu olur kan verdiniz mi?yok normal kaset test. 6. gün embriyosu. resimlerini atayım bak. 4. akşam 5. gün akşam ve 6. gün sabah. en son tek olan 7. gün akşam yani dün. 11 kasımda transfer oldu ve tek embriyo.
Canım normalde 4. Günden başlayan çok az kişi oluyor. Genelde 5. Ve 6. Gün bakıyorlar. Bazı kişilerde hcg hemen idrara karışıyor, bazılarında geç karışıyor. Ben 6. Gün kaset test yapmıştım. Çizgi belirgin bir silikti. Muhtemelen 5. Ve 4. Gün cesaret edip baksam görünürdü. Değerlerim şu an iyi ilerliyor. Hiç korkutma kendini. İçini ferah tut6. Gün testimi yüklüyorum
Canım normalde 4. Günden başlayan çok az kişi oluyor. Genelde 5. Ve 6. Gün bakıyorlar. Bazı kişilerde hcg hemen idrara karışıyor, bazılarında geç karışıyor. Ben 6. Gün kaset test yapmıştım. Çizgi belirgin bir silikti. Muhtemelen 5. Ve 4. Gün cesaret edip baksam görünürdü. Değerlerim şu an iyi ilerliyor. Hiç korkutma kendini. İçini ferah tut6. Gün testimi yüklüyorum
maşallah canım darısı başıma inşallah :)Canım normalde 4. Günden başlayan çok az kişi oluyor. Genelde 5. Ve 6. Gün bakıyorlar. Bazı kişilerde hcg hemen idrara karışıyor, bazılarında geç karışıyor. Ben 6. Gün kaset test yapmıştım. Çizgi belirgin bir silikti. Muhtemelen 5. Ve 4. Gün cesaret edip baksam görünürdü. Değerlerim şu an iyi ilerliyor. Hiç korkutma kendini. İçini ferah tut6. Gün testimi yüklüyorum Eki Görüntüle 2955508
yok henüz kan vermedim bugün versem mi diye düşünüyorumGittikçe koyulaşmış kaset testte böyleyse erken testte daha koyu olur kan verdiniz mi?
Evet canımtatlım senin 2 embriyo muydu?
değerin yüksek olunca sormak istedim canım:)Evet canım
Ah ya o gün gelecek mi yatmaktan her yerim ağrıdı resmen daha 2 günn oldu birdeBende öyle diyodum canım 12gün nasıl geçicek diye 5.günden sonra daha hızlı geçiyo sanki benimde test günüm yarın
Benim de transfer sonrasi 7.gunum bugun ama 5.gun embriyosu.bende bugün kan versem mi diye düşünüyorum 6. gün embriyosu bugün 8. gün
benım ılk gunden baslayan karın ve kasık agrım artarak devam ettı baskada belırtım yok. dun gecede bacaklarıma agrıdı. regl agrısı gıbı yanı..Benim de transfer sonrasi 7.gunum bugun ama 5.gun embriyosu.
Siz 2 gun ilerde oluyorsunuz benden.
Sadece sormak istiyorum;
Herhangi bir belirti tasiyor musunuz acaba?
Ayrica guzel haberinizi alacagimiza inaniyorum
Yaptım 6.gün silik ikinci çizgi çıktıAh ya o gün gelecek mi yatmaktan her yerim ağrıdı resmen daha 2 günn oldu birdepeki kaset test yaptınız mı hiç çok heyecanlı. Benim test günüm 29 kasım
Ya maşllah peki erken gebelik mi bu testlerYaptım 6.gün silik ikinci çizgi çıktıbu attığımda 9.gün yaptığım
Çok erken niye bu kadar erken yapıyorsunuz ama ben gördüm var gibi çatlatma iğnesi kullandınız mı kullandıysanız onun etkisi olabilir kullanmadıysanız gebelik var gibiArkadaslar 4. Gunumde yapmistim cok silikvarmi bana mi oyle geliyor yarin tekrar yapicam insallah
Eki Görüntüle 2955648
Birde kaçıncı gün embriyosu acabaArkadaslar 4. Gunumde yapmistim cok silikvarmi bana mi oyle geliyor yarin tekrar yapicam insallah
Eki Görüntüle 2955648
5. Gun embriyosu 13 kasimda transfer oldum 4. Gun de yaptim testi. Merakima yenik dustum diyelim :) catlatma ignesi kullanmadim.Birde kaçıncı gün embriyosu acaba
İlk yaptığım kaset testti bu attğım erken gebelik testiYa maşllah peki erken gebelik mi bu testler
Ayyy çok güzel o zaman var ben çok net görüyorum. Ben asla cesaret edemem yapmaya o kadar çok negatif gördüm ki ben en erken 10. Gün yapabilirim herhalde eve test bile almadım yapmayayım diye5. Gun embriyosu 13 kasimda transfer oldum 4. Gun de yaptim testi. Merakima yenik dustum diyelim :) catlatma ignesi kullanmadim.