Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama banyo yasak degil diye biliyorum ben. Gunde 1 bucuk saat yuruyus yapiyorum ben embriyolog da yatmayi onermiyor. Tabi daha tecrubeli arkadaslar vardir. Bilen aydinlatabilir beniBi banyo yaptım 8 gün oldu yapmayalı saçım öyle bir dolanmıştı zor açtım çok sık girmemeye calısyorum ayakta ılık suyla yaptım da saçım zor açıldı
Amin kuzum inşallah sende durumlar nasil sen nasılsınCanım çok üzüldüm inş doğru zamanda gelicektir inanıyorum denemekten başka çaremiz yok ne desek boş tabiki üzülme desek de üzülüyoruz hakkımızda hayırlısı olsun inş
Öncelikle sakin olun dinlenin is yapmayın guzelve beslenin bol bol su için. Stres iyi degil sizi oyalayacak seyler yapin film,kitap vs. Zaten 5. Gun embriyosu az kalmış baska test yapmayin kan vereceginiz gunu bekleyin.Bugün transverimin 4.gunu testim silik çıktı.2 tane 5.gun emriyosu koyulmuştu.ama benim bundan önceki gelişmedi.kurtaj olmuştum.bendeki sıkıntı şu rahim duvarı kalinlaşmiyor.oyuzden tutunması zor.3 yıldır tedavi görüyorum.6.7 mm ile tranver yapıldı. Tedirginlik den ne düşüneceğimi bilemiyorum.
sil baştan tedavi olduğu için ödersiniz bence. şöyle düşünün negatif geldi ilk transferim ikinciye tekrar ücret öded
Ben Kayseri'de tedavi görüyorum her opuda 4000 ödedik bizAnladım. Benim eşimin izni büyük sıkıntı 14 gün bize çok zor malesef hangi doktora gidiyorsunuz bahçeci de? Bu konu da Ali Beyin adını da çok duydum 1 yıla yakındır takipli hastasıyım 2 kere aşılama oldum ama negatif. Laporoskopi yada tüp bebek dedi doktorumunda tavsiyesiyle tüp bebeğe karar verdik şimdi 2 ay dinlen ocakta gel dedi bakalım. Birde şey sorcam diyelim ki embriyo oluşmadı o zaman tekrar opu için ücret ödüyor muyuz nasıl oluyor acaba süreç
Bende günde bir saat yürüyüş yapıyorum duşumuda alıyorum banada sürekli yatmaman gerekiyo denildi hatta transfetden sonra klinikten birkaç kez arandım nasıl olduğumu sordular yine belirttiler normal hayatınıza devam edebilirsiniz sadece ağır şeyler yapıp yormayın kendinizi denildiAma banyo yasak degil diye biliyorum ben. Gunde 1 bucuk saat yuruyus yapiyorum ben embriyolog da yatmayi onermiyor. Tabi daha tecrubeli arkadaslar vardir. Bilen aydinlatabilir beni
Testin pozitif çıkmasıyla alakalı fikrin nedir.Öncelikle sakin olun dinlenin is yapmayın guzelve beslenin bol bol su için. Stres iyi degil sizi oyalayacak seyler yapin film,kitap vs. Zaten 5. Gun embriyosu az kalmış baska test yapmayin kan vereceginiz gunu bekleyin.
Rabbim inşallah nasip etsin
İyim çok şükür canım dinlenme aşamasındayım aralıkta transfer olucak inş ama nasıl olur tutar tutmaz bilemiyorum hayırlısı diyebiliyorum sadeceAmin kuzum inşallah sende durumlar nasil sen nasılsın
Amin hayirlisi ile olur inşallah.İyim çok şükür canım dinlenme aşamasındayım aralıkta transfer olucak inş ama nasıl olur tutar tutmaz bilemiyorum hayırlısı diyebiliyorum sadece
Ne desem yalan olur en dogru cevabi 12. Gunde alabilirsiniz ancaTestin pozitif çıkmasıyla alakalı fikrin nedir.
Hakkımızda hayırlısı olsun.Ne desem yalan olur en dogru cevabi 12. Gunde alabilirsiniz anca
İnş hiç bi sıkıntı çıkmadan kavuşursun yavruna canım benim insan yoruluyor gerçekten ama bi şekilde yine de güç buluyor kendinde. Benim de dondurulanlar pek kaliteli olmadı ama napalım yine de deneyeceğim Allah ol derse olur inşAmin hayirlisi ile olur inşallah.
Benimde 1 Dondurulmus embriyom var su an obur adetimde düşünüyoruz tabi çözünme aşamasında sorun cikmazsa.. oda olmazsa Türkiye ye gelip yapicaz son çare. Burda 2 asilama 2 tup negatifim var daha fazla ugrasmicaz burda. Hayirlisi olsun hakkimizda
Sizin sonucunuz nasildi ?Bende günde bir saat yürüyüş yapıyorum duşumuda alıyorum banada sürekli yatmaman gerekiyo denildi hatta transfetden sonra klinikten birkaç kez arandım nasıl olduğumu sordular yine belirttiler normal hayatınıza devam edebilirsiniz sadece ağır şeyler yapıp yormayın kendinizi denildi
Benim ikiside taze transfer oldu bu kez dondurulmus embriyo olcak bundan da umidim yok da işte kismet.İnş hiç bi sıkıntı çıkmadan kavuşursun yavruna canım benim insan yoruluyor gerçekten ama bi şekilde yine de güç buluyor kendinde. Benim de dondurulanlar pek kaliteli olmadı ama napalım yine de deneyeceğim Allah ol derse olur inş
Canım haziran topiginde beraberdik beraber olumsuz sonuç almıştık üzüldüm senin adına oysa çok dua etmiştim rabbim inşallah o kalan embriyona can versin kan versin hayırlı evlat olarak döndürsün saneğer yine olmazsa yurtdışındazaman kaybetme bir sürü topikte okudum turkiyede daha iyi falan diye inşallah rabbim gerek bırakmaz ama yine olmazsa türkiye de dene hakkında en hayırlısı inşallah canım benim dualarla selametle kalAmin hayirlisi ile olur inşallah.
Benimde 1 Dondurulmus embriyom var su an obur adetimde düşünüyoruz tabi çözünme aşamasında sorun cikmazsa.. oda olmazsa Türkiye ye gelip yapicaz son çare. Burda 2 asilama 2 tup negatifim var daha fazla ugrasmicaz burda. Hayirlisi olsun hakkimizda
Türkiyede ucretler canım merkezden merkeze değişiyor 9bib ile 13 bin arası merkezd 5 6 bin ilaclara eksrası cartı curtu 25 30 bin arası gözden çıkarmak lazım çünkü başlayınca attığımız her adım paraBenim ikiside taze transfer oldu bu kez dondurulmus embriyo olcak bundan da umidim yok da işte kismet.
Ben ilk tedavimdeki halimden daha iyiyim bu kez toparlandim ah vah edip uzulmenin bi faydasi yok sabredip elimizden geldigince ugrasicaz baska care yok gittigi yere kadar.
Turkiyede ücretler ne aralikta acaba ?
Saol canm benim ❤Canım haziran topiginde beraberdik beraber olumsuz sonuç almıştık üzüldüm senin adına oysa çok dua etmiştim rabbim inşallah o kalan embriyona can versin kan versin hayırlı evlat olarak döndürsün saneğer yine olmazsa yurtdışındazaman kaybetme bir sürü topikte okudum turkiyede daha iyi falan diye inşallah rabbim gerek bırakmaz ama yine olmazsa türkiye de dene hakkında en hayırlısı inşallah canım benim dualarla selametle kal
Ben daha cok bekliyordum sigorta orda gecerli degil ya hani ondan. Oluru varsa iki katini vermeyede raziyiz yeterki olsun.Türkiyede ucretler canım merkezden merkeze değişiyor 9bib ile 13 bin arası merkezd 5 6 bin ilaclara eksrası cartı curtu 25 30 bin arası gözden çıkarmak lazım çünkü başlayınca attığımız her adım para
Çok güzel hadi hayırlısıNasılsınızmillet bu aralar pek sessiz burası yoksa başka topiklere mı dadandınızöyleyse beni de çağırın bugün kontrolüm vardı dr her şey yolunda dedi pazar günü yine kontrole çağırdı o gün son bi muayene edip tranfer gununu söyleyecek muhtemelen haftaya perşembe yada cuma alcam buzbebelerrimi bende durumlar bunlar rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah