Beta değeri yükselceğine düşüyo 2 günde birbaktırdığımda test günümde 28 cıktı 2gün sonra 7küsür ondan 2gün sonrada 2 küsür oldu birde ben kandan önce evde transferin 8. Günü kaset test yapmaya başladım hep silikti ikinci cizgi normalde hergün giderek koyulaşması lazım extra bir belirtisi yok normal gebelik belirtileriMerhaba kimyasal gebelik belirtileri gbi birsey var mi?
Aaa evetEki Görüntüle 2954172 @gokkusaginadusenbukalemun biz siznle başka topikt de konusmusuz ozaman da demişim tüplet kapatıldıktan sonra gelsin bebişler diyeben de ameliyat olacağım sanırım
Bakalım bizim süreç nasıl işlicek birde bana o kadar ters bir zamana denk geliyor o ay tek çalışıyorum nasıl olucak bilmiyorum eşim de bu daha önemli çalışma diyor bakalım nasıl yapıcazsil baştan tedavi olduğu için ödersiniz bence. şöyle düşünün negatif geldi ilk transferim ikinciye tekrar ücret ödedim.
Canım çok üzüldüm inş doğru zamanda gelicektir inanıyorum denemekten başka çaremiz yok ne desek boş tabiki üzülme desek de üzülüyoruz hakkımızda hayırlısı olsun inşMerhabaSelin n sonucum negatif adet oldum test bile yapamadan.
Benim de yarın kan testi günüm ama dayanamayıp bugün ewde idrar testi yaptım senin gibi tek çizgi yüzüme kıpkırmızı bir şekilde çarptıcanım lütfen bu kadar stress yapma.Seni çok iyi anlıyorum.Ben de senin gibiydim.O testleri ışığa tuttum,yukarı tuttum,aşağı tuttum... en stressiz şekilde geçirmeye çalış.Benim bugün test tarihim.Hiçbir heyecan yok çünkü idrar testinde tek çizgi...Sadece sonucumu almak için test verdim.Zaten çok erken yapmışsın testi.
ben de sol tüpte fimbral fimozis varmış yani sol tüpün rahme yakın ucu yamuk ve o tüycüklerde yapışıklık varmış tüpte tamamen olmasa da yarı kapalı ama net ameliyat demediler hala ctesi gidicez bakalım ne diyecekler net hidrosalpinks dense aldıracam ben de tüpü de işte net bişey demediler bizde ameliyat oncesi denedik işte negatif bide olcaz öyle bakıcaz bakalm bir de bende rahim fazla kalın adetin 10.gunu atıyorum 10 mm olması gerekirken benmki 12 mm ona da bakılacak laporoskopi oldugunda histereskopi de yapılacak rahime cizik atma mı ne varmş sadece öncesinde birdaha yumurta toplatsak mı yoksa kalan embriyoları mı kullansak bilemedik .bir de genetik testler var tabi ctesi yücele randevu aldk bakalm o ne diyecek transeri de o yapmştıAaa evetneden ameliyat olacaksın? Tüplerin işe ilgili bir sıkıntı mı çıktı?
Bence yumurta toplama işlemi yaptıktan sonra ameliyat olmalısın. Çünkü düşük bir ihtimal bile olsa ameliyat sorasında yumurtalara giden kılcal damarlar zedelenebiliyormuş. Bu da yumurtaların beslenmesini engellediği için sağlıklı yumurta üretimini etkiliyormuş.ben de sol tüpte fimbral fimozis varmış yani sol tüpün rahme yakın ucu yamuk ve o tüycüklerde yapışıklık varmış tüpte tamamen olmasa da yarı kapalı ama net ameliyat demediler hala ctesi gidicez bakalım ne diyecekler net hidrosalpinks dense aldıracam ben de tüpü de işte net bişey demediler bizde ameliyat oncesi denedik işte negatif bide olcaz öyle bakıcaz bakalm bir de bende rahim fazla kalın adetin 10.gunu atıyorum 10 mm olması gerekirken benmki 12 mm ona da bakılacak laporoskopi oldugunda histereskopi de yapılacak rahime cizik atma mı ne varmş sadece öncesinde birdaha yumurta toplatsak mı yoksa kalan embriyoları mı kullansak bilemedik .bir de genetik testler var tabi ctesi yücele randevu aldk bakalm o ne diyecek transeri de o yapmştı
1.gunbugn kaçııncı gunu ?
Cevat hoca hangi subesinde kadıköyde çektirmiştim ben ama hülya hoca cekti cevat yoktu .onu bende duydum hatta yumurta sayısı bile azalabilir cunku ben genelde sol taraftan yumurta tooplanıyor o yuzden kararsızım 2 tane daha dondrulmş var bekleyen acaba onları mı denesem yoksa 1 kere daha mı yaptırsam opu bilemedmBence yumurta toplama işlemi yaptıktan sonra ameliyat olmalısın. Çünkü düşük bir ihtimal bile olsa ameliyat sorasında yumurtalara giden kılcal damarlar zedelenebiliyormuş. Bu da yumurtaların beslenmesini engellediği için sağlıklı yumurta üretimini etkiliyormuş.
Ben senin yerinde olsam önce ectomara giderim. Cevap hoca ile konuşur öyle karar veririm.
Her şeyin hayırlısı olsun
yaırnı bekleyin bence yarın zaten aşağı yukarı belli olur kaliteleri derler ki normal seyrinde ilerliyor ya da geriden geliyor ya da yavas gelişiyor gibi gibi oyle derlerse zaten 3.fgun dondurma ya da transfer isteyin durumunuza göre 3. gune zor giden embriyolar anne karnında gelişşim gosteriyo bazen ama 5. gune yapay ortamda kalamayabiliyorlar yarın daha da netleşir haber verin durumunuzdan mutlaka
bildirim nerden düşüyo kız :)nasılsınız yahuu bana bildirim ddüşmüyor unuttum topigi
Insallah iyi durumda devam ederler haber ederim burdanyaırnı bekleyin bence yarın zaten aşağı yukarı belli olur kaliteleri derler ki normal seyrinde ilerliyor ya da geriden geliyor ya da yavas gelişiyor gibi gibi oyle derlerse zaten 3.fgun dondurma ya da transfer isteyin durumunuza göre 3. gune zor giden embriyolar anne karnında gelişşim gosteriyo bazen ama 5. gune yapay ortamda kalamayabiliyorlar yarın daha da netleşir haber verin durumunuzdan mutlaka
Şişli ectomarda. Önce cevat hocayla konuşun. Sonra Yücel hoca ile birlikte karar verirsiniz. Ben de önce opu sonra laparoskopi oldum.Cevat hoca hangi subesinde kadıköyde çektirmiştim ben ama hülya hoca cekti cevat yoktu .onu bende duydum hatta yumurta sayısı bile azalabilir cunku ben genelde sol taraftan yumurta tooplanıyor o yuzden kararsızım 2 tane daha dondrulmş var bekleyen acaba onları mı denesem yoksa 1 kere daha mı yaptırsam opu bilemedm
Doktor direk dondurma demist8 bana zaten yumurta cok diye boyle olursa brlki erkene alir tramsfwriyaırnı bekleyin bence yarın zaten aşağı yukarı belli olur kaliteleri derler ki normal seyrinde ilerliyor ya da geriden geliyor ya da yavas gelişiyor gibi gibi oyle derlerse zaten 3.fgun dondurma ya da transfer isteyin durumunuza göre 3. gune zor giden embriyolar anne karnında gelişşim gosteriyo bazen ama 5. gune yapay ortamda kalamayabiliyorlar yarın daha da netleşir haber verin durumunuzdan mutlaka
Bildirim derken sag üstte ki zil işaretinden bahsettim .bildirim nerden düşüyo kız :)
hee anladımdı .ben de kadınlar kulubunun ayrıca uygulaması var sandm .ben direk aklıma geldikce giriyorum da o yuzdenBildirim derken sag üstte ki zil işaretinden bahsettim .
Uzun süre girmeyince veya etiketlenmeyince artık o topik bildirimi gelmiyor sana
yumurta cok ama embriyo az bence ona bakarlar embriyo sayısı önemli olan sizdeki sebep neydi ?Doktor direk dondurma demist8 bana zaten yumurta cok diye boyle olursa brlki erkene alir tramsfwri
Uygulama var telde de bildirim wp gibi düşmüyor tabi girince görüyorsunhee anladımdı .ben de kadınlar kulubunun ayrıca uygulaması var sandm .ben direk aklıma geldikce giriyorum da o yuzden
Esimde sayi ve kalite dusuklugu vardiyumurta cok ama embriyo az bence ona bakarlar embriyo sayısı önemli olan sizdeki sebep neydi ?