Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

@gokkusaginadusenbukalemun biz siznle başka topikt de konusmusuz ozaman da demişim tüplet kapatıldıktan sonra gelsin bebişler diye ben de ameliyat olacağım sanırım

Merhaba kimyasal gebelik belirtileri gbi birsey var mi?
Beta değeri yükselceğine düşüyo 2 günde birbaktırdığımda test günümde 28 cıktı 2gün sonra 7küsür ondan 2gün sonrada 2 küsür oldu birde ben kandan önce evde transferin 8. Günü kaset test yapmaya başladım hep silikti ikinci cizgi normalde hergün giderek koyulaşması lazım extra bir belirtisi yok normal gebelik belirtileri

Eki Görüntüle 2954172 @gokkusaginadusenbukalemun biz siznle başka topikt de konusmusuz ozaman da demişim tüplet kapatıldıktan sonra gelsin bebişler diye ben de ameliyat olacağım sanırım
Aaa evet neden ameliyat olacaksın? Tüplerin işe ilgili bir sıkıntı mı çıktı?

sil baştan tedavi olduğu için ödersiniz bence. şöyle düşünün negatif geldi ilk transferim ikinciye tekrar ücret ödedim.
Bakalım bizim süreç nasıl işlicek birde bana o kadar ters bir zamana denk geliyor o ay tek çalışıyorum nasıl olucak bilmiyorum eşim de bu daha önemli çalışma diyor bakalım nasıl yapıcaz

Benim de yarın kan testi günüm ama dayanamayıp bugün ewde idrar testi yaptım senin gibi tek çizgi yüzüme kıpkırmızı bir şekilde çarptıhakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim…inşallah bizim de çift çizgiyi göreceğimiz günler yakındır

Aaa evet neden ameliyat olacaksın? Tüplerin işe ilgili bir sıkıntı mı çıktı?
ben de sol tüpte fimbral fimozis varmış yani sol tüpün rahme yakın ucu yamuk ve o tüycüklerde yapışıklık varmış tüpte tamamen olmasa da yarı kapalı ama net ameliyat demediler hala ctesi gidicez bakalım ne diyecekler net hidrosalpinks dense aldıracam ben de tüpü de işte net bişey demediler bizde ameliyat oncesi denedik işte negatif bide olcaz öyle bakıcaz bakalm bir de bende rahim fazla kalın adetin 10.gunu atıyorum 10 mm olması gerekirken benmki 12 mm ona da bakılacak laporoskopi oldugunda histereskopi de yapılacak rahime cizik atma mı ne varmş sadece öncesinde birdaha yumurta toplatsak mı yoksa kalan embriyoları mı kullansak bilemedik .bir de genetik testler var tabi ctesi yücele randevu aldk bakalm o ne diyecek transeri de o yapmştı

Bence yumurta toplama işlemi yaptıktan sonra ameliyat olmalısın. Çünkü düşük bir ihtimal bile olsa ameliyat sorasında yumurtalara giden kılcal damarlar zedelenebiliyormuş. Bu da yumurtaların beslenmesini engellediği için sağlıklı yumurta üretimini etkiliyormuş.

Ben senin yerinde olsam önce ectomara giderim. Cevap hoca ile konuşur öyle karar veririm.

Her şeyin hayırlısı olsun

Cevat hoca hangi subesinde kadıköyde çektirmiştim ben ama hülya hoca cekti cevat yoktu .onu bende duydum hatta yumurta sayısı bile azalabilir cunku ben genelde sol taraftan yumurta tooplanıyor o yuzden kararsızım 2 tane daha dondrulmş var bekleyen acaba onları mı denesem yoksa 1 kere daha mı yaptırsam opu bilemedm

yaırnı bekleyin bence yarın zaten aşağı yukarı belli olur kaliteleri derler ki normal seyrinde ilerliyor ya da geriden geliyor ya da yavas gelişiyor gibi gibi oyle derlerse zaten 3.fgun dondurma ya da transfer isteyin durumunuza göre 3. gune zor giden embriyolar anne karnında gelişşim gosteriyo bazen ama 5. gune yapay ortamda kalamayabiliyorlar yarın daha da netleşir haber verin durumunuzdan mutlaka

Insallah iyi durumda devam ederler haber ederim burdan

Şişli ectomarda. Önce cevat hocayla konuşun. Sonra Yücel hoca ile birlikte karar verirsiniz. Ben de önce opu sonra laparoskopi oldum.

Doktor direk dondurma demist8 bana zaten yumurta cok diye boyle olursa brlki erkene alir tramsfwri

Bildirim derken sag üstte ki zil işaretinden bahsettim .

Uzun süre girmeyince veya etiketlenmeyince artık o topik bildirimi gelmiyor sana
hee anladımdı .ben de kadınlar kulubunun ayrıca uygulaması var sandm .ben direk aklıma geldikce giriyorum da o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…