Bitkisel bilemem ama yumurta tetikleyen adet masaji ve adetten sonra yapılan masajlar var onlara bi goz at.Kızlar benim sorunum yumurtalarım büyümüyo
Tüpbebek yaptırdım tabi ilaçlarla oda ennn düşük mlm kulanıldı hemen büyüdü..bitkisel ne kulanayım çünkü tekrar tüpbebek yaptıramam çok zor durumdayım
Rabbim sabir versin cok zor seni cok iyi anlıyorum.. En kisa zamanda gebe kalirsin inşallah rabbim yollarina güller sersin elbet bizde anne oluruz bi gun..Kızlar sonucum negatif 1.2 cıkmiş3.cu denemem di umut etmistim ama olmadi sizler icin dua edicem rabbim sizlere nasip etsin insallah hayırlısı ile Pozitifler saglikla ilerlesin sonuc bekleyenler pozif sonuclar alsin tedavi baslayan engel cikmadan yolllarina minnoslarini alsinlar sevgi ve sağlıcakla kalın
hiç belli olmuyor ilaçlardan vs çok geç idrara geçebiliyormuş yoksa hekimlerde evde şu günlerde idrarla takip et derdi en net sonuç kanGünaydın hepizine.
Bugun transfer günü hariç 11. Günüm sabahki idrar testim negatif..
Yarin kan vermeye gidicem ama olsaydi cikmaz miydi ? Eki Görüntüle 2952577
Günaydın hepizine.
İnşallah canm ❤hiç belli olmuyor ilaçlardan vs çok geç idrara geçebiliyormuş yoksa hekimlerde evde şu günlerde idrarla takip et derdi en net sonuç kan
hiç moral bozma yarın güzel haberler alırsın inşallah
Teşekkür ederim umarim oyledir
Canım nasıl oldu durumu Allah şifa versin diyecek söz yok gercektenDurum kötü canım yoğum bakıma aldılar hayati riski var demiş doktor her an kaybedebiliriz annesi babası eve geldiler yarın yeniden gidecekler bilgi almak için
İncir kürü ve hayıt tohumu demişlerdi bana hayıt ekstresi varmış iyi bir yerden bulursanız ben cikolata kistim olduğu icin kullanamamıştım .ama sorun yumurtaysa sadece normal kadın dogum doktoru da takibinizi yapabilir illa tüp bebege gerek yok kiKızlar benim sorunum yumurtalarım büyümüyo
Tüpbebek yaptırdım tabi ilaçlarla oda ennn düşük mlm kulanıldı hemen büyüdü..bitkisel ne kulanayım çünkü tekrar tüpbebek yaptıramam çok zor durumdayım
Canım onları transfere 5 gun kala veriyirlar bende geçen hafta başladim donmuş tedavisine şu an estrofem vitamin hapı bide bant kullanıyorum çarşamba kontrolüm var transfer günü belli olacak sanırım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahkızlar ben cumartesı gunu artık tedavıme basladım tahmıhım sanırım aralık 2 3 gıbı transfer olucam bır aksılık olmazsa ınsallah bu arada bana normalde tedavıye baslar baslmaaz ıgne verıyordu coraspırın ve kan sulanıdır ıgne flan bu sfer vermedı suan sadece estrofem ve vıtamınlerımı kullanıyorum o kadar sızde durumlar nedır
Daha erken transfere yakın veriliyor onlarkızlar ben cumartesı gunu artık tedavıme basladım tahmıhım sanırım aralık 2 3 gıbı transfer olucam bır aksılık olmazsa ınsallah bu arada bana normalde tedavıye baslar baslmaaz ıgne verıyordu coraspırın ve kan sulanıdır ıgne flan bu sfer vermedı suan sadece estrofem ve vıtamınlerımı kullanıyorum o kadar sızde durumlar nedır
Kan da varsa çıkar canım hiç endişelenmeGünaydın hepizine.
bundan oncekı 4 transferımde genelde tedavıye baslar baslamaz verıyorduda ondan sebeb sasırdım bıraz ama ısıme geldı valla ne kadar gec ıgne yesem okadar karCanım onları transfere 5 gun kala veriyirlar bende geçen hafta başladim donmuş tedavisine şu an estrofem vitamin hapı bide bant kullanıyorum çarşamba kontrolüm var transfer günü belli olacak sanırım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
ya bana tedavıye baslar baslamaz verıyolardı hep ılk 4tede hep boyle yaptılarda ondan sasırdım :) :)Daha erken transfere yakın veriliyor onlar
Hayırlı uğurlu olsun inşallahKızlar selamm.. haftasonu yeğenim yanımıza geldi onu gezdirirken biz de gezmiş olduk o yüzden hiç uğrayamadım foruma.
Benim de bugün tedavim başladı, ilk iğneyi hastanede yaptılar hem de gösterdiler. İlk kontrolüm perşembe günü bakalım...
Hayırlı olsun.Bugün adetimin üçüncü günüydü.sabah doktora gittim ve muayene oldum.ilaç işe yaramış ve kistler kaybolmuşBismillah dedik ve tedaviye başladık bakalım.estrofeme basladim.26 sinda kontrole cagirdi.Hersey yolunda giderse 3 Aralık gibi transfer olucam Benden haberler böyle