Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Bitkisel bilemem ama yumurta tetikleyen adet masaji ve adetten sonra yapılan masajlar var onlara bi goz at.
Youtube/ Bir gebenin günlüğü sayfasina bak.

Rabbim sabir versin cok zor seni cok iyi anlıyorum.. En kisa zamanda gebe kalirsin inşallah rabbim yollarina güller sersin elbet bizde anne oluruz bi gun..

Günaydın hepizine.
Bugun transfer günü hariç 11. Günüm sabahki idrar testim negatif..
Yarin kan vermeye gidicem ama olsaydi cikmaz miydi ? Eki Görüntüle 2952577
hiç belli olmuyor ilaçlardan vs çok geç idrara geçebiliyormuş yoksa hekimlerde evde şu günlerde idrarla takip et derdi en net sonuç kan

hiç moral bozma yarın güzel haberler alırsın inşallah

kızlar ben cumartesı gunu artık tedavıme basladım tahmıhım sanırım aralık 2 3 gıbı transfer olucam bır aksılık olmazsa ınsallah bu arada bana normalde tedavıye baslar baslmaaz ıgne verıyordu coraspırın ve kan sulanıdır ıgne flan bu sfer vermedı suan sadece estrofem ve vıtamınlerımı kullanıyorum o kadar sızde durumlar nedır

İncir kürü ve hayıt tohumu demişlerdi bana hayıt ekstresi varmış iyi bir yerden bulursanız ben cikolata kistim olduğu icin kullanamamıştım .ama sorun yumurtaysa sadece normal kadın dogum doktoru da takibinizi yapabilir illa tüp bebege gerek yok ki

Canım onları transfere 5 gun kala veriyirlar bende geçen hafta başladim donmuş tedavisine şu an estrofem vitamin hapı bide bant kullanıyorum çarşamba kontrolüm var transfer günü belli olacak sanırım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Daha erken transfere yakın veriliyor onlar

bundan oncekı 4 transferımde genelde tedavıye baslar baslamaz verıyorduda ondan sebeb sasırdım bıraz ama ısıme geldı valla ne kadar gec ıgne yesem okadar kar
ay hadı hayırlısı olsun ınsallahh ınsallah tutunsunlar bıze :) :)

Hayırlı uğurlu olsun inşallah

Hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…