- 21 Ocak 2021
- 4.398
- 6.382
Yok ya
Test sonucunuz mu 2 gelmiş? Kaçıncı gününüz bugün?Yok canim ilk kan testim
Yok canim ben cok kaderciyim az icim burulsada uzulmem. Allah herseyi bilendir. Ne zman adet olurum simdi onu bekliycem dort gozleÜzülmek yasak
12. Gunum canimTest sonucunuz mu 2 gelmiş? Kaçıncı gününüz bugün?
Yok yakonuyu okuduğumda hoşuma giden yorumları beğeniyorum eee sen de güzel yorum yapıyorsun. Ne yapayım?
Ben 4.gun oldum suan oyle hafif hissediyorum ki kendimi anlatamamYok canim ben cok kaderciyim az icim burulsada uzulmem. Allah herseyi bilendir. Ne zman adet olurum simdi onu bekliycem dort gozledepoladigim ilaclari atmak icin
Ilaclari birakir birakmaz oldunmu canim umarim bende hemen olurum yaBen 4.gun oldum suan oyle hafif hissediyorum ki kendimi anlatamam
O zaman muhtemelen kimyasal olmuş.12. Gunum canim
İşte biraktim 4.gunIlaclari birakir birakmaz oldunmu canim umarim bende hemen olurum ya
Amin canim . Benim cocuklar cok heveslenmisti kardes diye onlar uzuldu biraz ama kismetO zaman muhtemelen kimyasal olmuş.çok üzüldüm. En kısa zamanda mutlu haberler alırsınız inşallah
Bende adetinin 4 gunu saniyorumİşte biraktim 4.gun
Pozitif sonuçlarda genelde oluyor bu ağrılarMerhaba arkadaşlar 10 kasimda transfer oldum. Kasiklarimda agrilar gun geçtikçe ufak ufak artmaya basladi. Regl gunumede 10 gun var neredeyse. Bi yanimda korkuyor acikcasi. Deneyimlerinizi yazar misiniz sizlerde nasil oldu
Benim butun sorularimi sormussunuz ayni durum brndr de var sali gunu yumurta toplama olacak bir sat sonra catlatma ignesini vyracagim .doktor banada fazla sayida yumurtam olacagi icin 2 ay dinlendirme dedi benimde hic sabrim yok en hayirlisi ne ise o olur insallahBende dun catlatma ignesi yaptim. Yarin yumurta toplama islemine giricem Allah in izniyle saat 10.30 da. Cok heyecanliyim :) insallah az sayida yumurtalarim kaliteli olur ve 5. Gune kadar ilerler. Birde rahim dinlendirme durumu varmis. Benim hic sabrim yok. Rahim dinlendirme olursa uzulmem diyemiyorum. Rahim dinlendirme olasiligi nedir acaba ben 10 gun igne kullandim. Birde catlatma ignesinden once catlar mi yumurtalar acaba? Kafamda deli sorular
Ilaclardan oluyor bendede çok vardi adet agrisi gibi vuruyordu bel ağrısı ve göğüslerde hassasiyetMerhaba arkadaşlar 10 kasimda transfer oldum. Kasiklarimda agrilar gun geçtikçe ufak ufak artmaya basladi. Regl gunumede 10 gun var neredeyse. Bi yanimda korkuyor acikcasi. Deneyimlerinizi yazar misiniz sizlerde nasil oldu
Hayırlısı olsun öncelikleBenim butun sorularimi sormussunuz ayni durum brndr de var sali gunu yumurta toplama olacak bir sat sonra catlatma ignesini vyracagim .doktor banada fazla sayida yumurtam olacagi icin 2 ay dinlendirme dedi benimde hic sabrim yok en hayirlisi ne ise o olur insallah
Ben bırakır bırakmaz oldum benmki o kadar tutmamış ki hemen geldiYok canim ben cok kaderciyim az icim burulsada uzulmem. Allah herseyi bilendir. Ne zman adet olurum simdi onu bekliycem dort gozledepoladigim ilaclari atmak icin