Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Iyi aksamlar arkadaslar bende dün transfer oldum 5.gun embriyosuydu.2.ci denemem.benim gibi yurt disinda tedavi olan varmi?

Merhaba arkadaşlar 10 kasimda transfer oldum. Kasiklarimda agrilar gun geçtikçe ufak ufak artmaya basladi. Regl gunumede 10 gun var neredeyse. Bi yanimda korkuyor acikcasi. Deneyimlerinizi yazar misiniz sizlerde nasil oldu

Merhaba arkadaşlar 10 kasimda transfer oldum. Kasiklarimda agrilar gun geçtikçe ufak ufak artmaya basladi. Regl gunumede 10 gun var neredeyse. Bi yanimda korkuyor acikcasi. Deneyimlerinizi yazar misiniz sizlerde nasil oldu
Pozitif sonuçlarda genelde oluyor bu ağrılar

Benim butun sorularimi sormussunuz ayni durum brndr de var sali gunu yumurta toplama olacak bir sat sonra catlatma ignesini vyracagim .doktor banada fazla sayida yumurtam olacagi icin 2 ay dinlendirme dedi benimde hic sabrim yok en hayirlisi ne ise o olur insallah

Ilaclardan oluyor bendede çok vardi adet agrisi gibi vuruyordu bel ağrısı ve göğüslerde hassasiyet

Hayırlısı olsun öncelikle Benimde fazla sayıda yumurtam topladığı için işlmden sonra iki gün çatlatma iğnesi vuruldum ohss olmasın diye.iki ay rahim dinlendirildi sonra transfer yapıldı beklemek çok zor biliyorum bende aynı düşüncelerdeydüm sizle ama doktorum rahimin tamamen dinlenmesinin embriyonun tutunma şansını yükselttiğini söyledi hayırlısı olsun sizin içinde güzel haberlerinizi duyalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…